Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiBen bu araca bakmaya doyamiyorum, bir fotograf cekimimde kullanmak istiycem sanirim yaza dogru
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık kolay gelsin hayirli işler istanbul dan selamlar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık kolay gelsin hayirli işler istanbul dan selamlar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTarık kolay gelsin hayirli işler istanbul dan selamlar
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarik;
Sende baska neler var? Resimde bir motor gozukuyor! Diger bir resimde Honda CRV var gibi geldi bana. Sanirsam cok ciddi bir kolleksiyoner ile karsi karsiyayiz?
P.S: 0001 lerden dikkatimi cekti
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimde Kıbrıs'ta binme şansım oldu klasik Mini'ye. Şuan retro haline binen biri olarak şunu söyleyebilirim ki arada fark yok denecek kadar aynı iç ferahlık, hatta klasik bir adım önde bile olabilir
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Z.Cenk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler özelden mesajınızı aldım yarın akşamüstü müsaitseniz aramak isterim. Selamlar.
Bir yorum yaz:
-
Tarik;
Sende baska neler var? Resimde bir motor gozukuyor! Diger bir resimde Honda CRV var gibi geldi bana. Sanirsam cok ciddi bir kolleksiyoner ile karsi karsiyayiz?
P.S: 0001 lerden dikkatimi cekti
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Benimde Kıbrıs'ta binme şansım oldu klasik Mini'ye. Şuan retro haline binen biri olarak şunu söyleyebilirim ki arada fark yok denecek kadar aynı iç ferahlık, hatta klasik bir adım önde bile olabilir
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürler özelden mesajınızı aldım yarın akşamüstü müsaitseniz aramak isterim. Selamlar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterserviste sabah uyuyamadığım zamanlar giriyordum, ama artık serviste uyumayı öğrendim atomlar feda olsun sana
Tarık aracı görmeyi çok isterdim. Bu gün Yusuf usta'nın tam bitmemiş minisini kullandım (70 küsür modelmiş o da) 10km ile giderken bile yüzümdeki şapşal sırıtma eksilmedi aracın dıştan ne kadar küçük ama içten de o kadar büyük olduğuna inanamadım. Bir nevi TARDIS gibi bkz. Doctor Who
Bir yorum yaz:
-
Aslı Z.Cenk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba;
Ben de kısa süre önce klasik bir mini edindim. Sizin arabanızı sanırım Ömer usta topladı. Konuştuğumuzda benimle resimlerini paylaşmıştı. Müsait zamanda telefon numaranı paylaşabilirsen birkaç şey sormak isterim. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Selamlar Cenk.
Bir yorum yaz:
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göstertek kelime ile mukemmel
Bir yorum yaz:
-
Merhaba;
Ben de kısa süre önce klasik bir mini edindim. Sizin arabanızı sanırım Ömer usta topladı. Konuştuğumuzda benimle resimlerini paylaşmıştı. Müsait zamanda telefon numaranı paylaşabilirsen birkaç şey sormak isterim. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Selamlar Cenk.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: