Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

06 f 0001

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• SERKAN
    yanıtladı
    mini armanı yesinler senin be maşallah

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    tekrar merhaba tarik

Boya konusuna gelince

Gecen gun kabaca bir boya araştırması yaptım araci boyamak için kullanılacak malzemelerinin fiyatı vernik boya astar macun tiner vs vs vs tamamı
    1350 tl tuttu

Bu aracin kupasina son noktayı vuracak kişi boyacı.

Çok çeşitli fiyatlar veriyorlar işçilik masrafı olarak kimisi dudak uçuklatan cinsten kimisi yemek parasına bu seferde ister istemez kafasinda soru işareti oluşuyor insanın:what:

Bu adam bu paraya boyuyorsa e bu adam ne yapiyor diye sorguluyoruz kendi kendimize olayı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teaser Çalışanların, emek harcayanların, sabredenlerin ellerine sağlık Güzel bir görüntü, övünç kaynağı

NAM'da yazıyor musun? ya da yazacak mısın bu yaptığın işi?
    NAM Nedir bilmiyorum desem cokmu cahil görünürüm acaba

Ben sadece hayatım boyunca bu foruma üye oldum, benzer başka hic bir platformda aktif olmadım daha evvel

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Teaser Çalışanların, emek harcayanların, sabredenlerin ellerine sağlık Güzel bir görüntü, övünç kaynağı

NAM'da yazıyor musun? ya da yazacak mısın bu yaptığın işi?

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tarık

Ben arabayı hem mk 3 / 4 görünümlü

hemde biraz benim hoşuma giden şekliyle toplamaya çalışıyorum.

Anten konusuna gelince
    birde wing tip olanlar var on camurluga monte edilen tip

Ama bende bunu istemiyorum çok el altında olacak çünkü anten

Açılıp kapanır tip olmasıda bir başka kötü yani

En güzeli benim için tavanda olması gözüküyor.hem sabit acik hemde el altında değil

bu arada Sen Anteni hangi siteden aldın ???

Sanırım minispares dan aldım o degilse Minisport tur baskada bir yere sekmez bi bak bakalım her zaman çıkmıyor ara sıra bulunan parçalar arasındaydı, bu aralar minispares stoklarını baya güncelledi hemen hemen hersey stockda gorunuyor.

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yapma bunu bana
    Suc benim degıl, 1959 yılında John Cooper başlattı bu macerayı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Tarık

Ben arabayı hem mk 3 / 4 görünümlü

hemde biraz benim hoşuma giden şekliyle toplamaya çalışıyorum.

Anten konusuna gelince
    birde wing tip olanlar var on camurluga monte edilen tip

Ama bende bunu istemiyorum çok el altında olacak çünkü anten

Açılıp kapanır tip olmasıda bir başka kötü yani

En güzeli benim için tavanda olması gözüküyor.hem sabit acik hemde el altında değil

bu arada Sen Anteni hangi siteden aldın ???

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Yapma bunu bana

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Heh tabi ya iste bu! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

O zaman bir reklam afişi yayınlamakta sakınca olmaz !!!

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bmw miniler için orjınal (genuine) yedek parca kodu ıle satılanları bulmak mumkun .

Tarik; tekrar tekrar konu tekrarlanmasin diye alinti yapmadim. Haklisin ve bir konuda daha belki yardim edebilirim. Eger decal seciminde orjinal, dedigin gibi yedek parca kodlu olana gidersen ileride olmadik bir TuvTurk calisani ile tartisman gerekmez. OEM parca makbuzunu gosterirsin ve cenelerini kapatmak zorunda kalirlar.
    Turkiye'de kamyon arkalarina yazilan yazilarin yasaklanmasi ve firma logolarini ruhsata islenmesi zorunlulugundan sonra -bir ihtimal- konu tam detayli olmadigindan polis veya kontrolde problem ile karsilasabilirsin.
    Bana yapmak istediler, TuvTurk'te, sakince mudur ile gorusecegimi soyledim, parca kodlu irsaliyemi kendilerine sundum. Pardon dediler ve konu kapandi. Eger herhangi bir sticker yapistirilirsa bunun omru 2 yilla sinirli kalabilir ki kontrol oncesi sokmek zorundasin.
    Bilgine

Wishman
    Bu konu hakkında hıc bırsey bılmıyordum, Söylediğin çok iyi oldu, muayene esnasında tavan stickerına laf edebılırler cok haklısın,
    ama gel gelelım benım onun faturasını bulmam cok zor, ama sunu soyleyım cok problem olacagını dusunmuyorum olursada bır caresını ve yolunu bulurum dıye dusunuyorum.
    Zamanı geldıgınde bakarız bır caresıne demek lazım

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Bmw miniler için orjınal (genuine) yedek parca kodu ıle satılanları bulmak mumkun .

Tarik; tekrar tekrar konu tekrarlanmasin diye alinti yapmadim. Haklisin ve bir konuda daha belki yardim edebilirim. Eger decal seciminde orjinal, dedigin gibi yedek parca kodlu olana gidersen ileride olmadik bir TuvTurk calisani ile tartisman gerekmez. OEM parca makbuzunu gosterirsin ve cenelerini kapatmak zorunda kalirlar.
    Turkiye'de kamyon arkalarina yazilan yazilarin yasaklanmasi ve firma logolarini ruhsata islenmesi zorunlulugundan sonra -bir ihtimal- konu tam detayli olmadigindan polis veya kontrolde problem ile karsilasabilirsin.
    Bana yapmak istediler, TuvTurk'te, sakince mudur ile gorusecegimi soyledim, parca kodlu irsaliyemi kendilerine sundum. Pardon dediler ve konu kapandi. Eger herhangi bir sticker yapistirilirsa bunun omru 2 yilla sinirli kalabilir ki kontrol oncesi sokmek zorundasin.
    Bilgine

Wishman

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tarık merhaba kolay gelsin

haberini aldım olayın burdan okumadan önce

Benim kaporta bitti .emniyet kemerleri ve taban altındaki yakıt borusu ve fren borularını tutan saclar dışında

Ah birde güzel bir boyacı bulsam

Benim kupadada anten deliği yok
    ne yapsak diye düşünüyordum

Arac daha kaportada iken anten işini halledeyim dedim.sonradan problem yaşamamak için

aracta kullanacagin anteni nerden aldin??

Anten için tavanda açılması gereken deliğin olculeri??
    tavan sacindaki antenin konumu nedir ??

bu konularda banada bilgi verirsen sevinirim

Selamlar

Selam Mustafa,

Öncelikle seninde arabanın ilerleme kaydetmiş olduğunu duymak çok sevinidirici haber,

Güzel bir boyacı bulmak için mevsim olarak yanlış bir zamandayız öncelikle onu söyleyim

Şimdi ne alakası var diyenler olacak, çok alakası var diyerek yazıyorum,

Havaların soguk olması, yağışlı olması, boyacı dukkanlarında doluluk oranları, çalışan personelin soguk hava sartlarında calısma performansı, ve soguk havada calışma şevkinin az olma durumu

Bu maddelerin hepsi ve daha çoğunu hesaba katmak lazım ( Ben yıllar evvel öyle yapmıştım )
    Sanırım mayıs ayı yada haziran gibi arabamı boludan getirmiştim ankaraya boyanması için, Lafı uzatmayayım boyacıyı bulurken bunuda lutfen hesap et yukarıda yazdıgım maddeler arabanın boyasının guzel olması ile doğrudan, göbekten, kafadan, dosdoğru vsvs ALAKALI !!!

Benim arabanın boyasını ben dahil her gören çok beğeniyor (nazar değmesin) ben boya konusunda cok fazla hassas davrandım ve kılı kırk yardım dıyebılırım, aynılarını senın araba ıcınde yapılmasını tavsıye ederım,

Arabanın tarihçesini yazarken bu konuları tek tek yazıcam, ( Ah birde guzel boyacı bulsam derken, bana atıfta bulunarak senın boyacına bır sorsakmı dıyorsan, sorabılırım eger ıstersen? )

Gelelim Anten deliği meselesine,

Sen bildiğim kadarıyla aracı mk3 -mk4 gibi bir restorasyoın yapıyorsun ve ruhsat yılına sadık kalıcaktın dıye hatırlıyorum, Ben aracı 2001 mk7 yaptığım ıcın tavan anteni taktım cunku mk7 lerde var oncesındekı modellerde tavanda anten yok.

İllede tavacam dersen ben sana seve seve milimetrik ölçüleri veririm (bu aradailave 4 gorüş farı olculerı aklımda unutmadım onlarıda yazıcam sana)

Antenı ben ıngıltıreden aldım orjınal sıfır geniune rover mini mk7 anteni (ama cok uzun 1 metre cıvarında, ben orjınal olsun dıye illede onu taktım)

ama aynısına cok benzer tıpte kısa uzun bır cok anten var tercıh senın, orjınalının bıraz uzun olusu sankı orjınal degılmıs sorusunu akla getırsede o yıllarda demekkı radyo sınyallerın gucune gore antenlerı uzun yapıyorlarmış, diye düşünüyorum.

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Klasikler arasinda suan icin 1numarali favorim diyebilirim neyse totonuzu kasiyiniz efem nazar degmesin tamam mi?

NDG,

Senin favori listende 1 numarada olmakta bizim adımıza cok güzel, arabam ve kendi adıma sana teşekkür ediyoruz.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben arabanın yapım surecını fotograflar ıle bır anlatım duzenlemek uzere gecmısteki harddısklerın ıcınden backuplardan fotoları bulma ıslerıne gırıstım (malum 7 senede yapılınca)

Bu surecı buradan sızlerle paylasıcam herkesın bılgısıne olsun
    Heh tabi ya iste bu! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu bir hastalık Kaancım, ama böyle projeleri görüp imreniyoruz.. sonra gidip almaya kalksak bıkıyoruz.. bıkmadan usanmadan bir proje yapmak sabır işi..

Tebrikler.. Ama benim çok yakın bir arkadasım denemişti. Debriyaj sıkıntısı yüzünden ugrasmadı yurumez halde verdi üzülerek

Sabır ve azim bu işlerde esas oluyor bazen..
    Ben arabanın yapım surecını fotograflar ıle bır anlatım duzenlemek uzere gecmısteki harddısklerın ıcınden backuplardan fotoları bulma ıslerıne gırıstım (malum 7 senede yapılınca)

Bu surecı buradan sızlerle paylasıcam herkesın bılgısıne olsun

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X