Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Misafir cevap verditekrar merhaba tarik
Boya konusuna gelince
Gecen gun kabaca bir boya araştırması yaptım araci boyamak için kullanılacak malzemelerinin fiyatı vernik boya astar macun tiner vs vs vs tamamı
1350 tl tuttu
Bu aracin kupasina son noktayı vuracak kişi boyacı.
Çok çeşitli fiyatlar veriyorlar işçilik masrafı olarak kimisi dudak uçuklatan cinsten kimisi yemek parasına bu seferde ister istemez kafasinda soru işareti oluşuyor insanın:what:
Bu adam bu paraya boyuyorsa e bu adam ne yapiyor diye sorguluyoruz kendi kendimize olayı
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeaser Çalışanların, emek harcayanların, sabredenlerin ellerine sağlık Güzel bir görüntü, övünç kaynağı
NAM'da yazıyor musun? ya da yazacak mısın bu yaptığın işi?
Ben sadece hayatım boyunca bu foruma üye oldum, benzer başka hic bir platformda aktif olmadım daha evvel
Bir yorum yaz:
-
Teaser Çalışanların, emek harcayanların, sabredenlerin ellerine sağlık Güzel bir görüntü, övünç kaynağı
NAM'da yazıyor musun? ya da yazacak mısın bu yaptığın işi?
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık
Ben arabayı hem mk 3 / 4 görünümlü
hemde biraz benim hoşuma giden şekliyle toplamaya çalışıyorum.
Anten konusuna gelince
birde wing tip olanlar var on camurluga monte edilen tip
Ama bende bunu istemiyorum çok el altında olacak çünkü anten
Açılıp kapanır tip olmasıda bir başka kötü yani
En güzeli benim için tavanda olması gözüküyor.hem sabit acik hemde el altında değil
bu arada Sen Anteni hangi siteden aldın ???
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYapma bunu bana
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTarık
Ben arabayı hem mk 3 / 4 görünümlü
hemde biraz benim hoşuma giden şekliyle toplamaya çalışıyorum.
Anten konusuna gelince
birde wing tip olanlar var on camurluga monte edilen tip
Ama bende bunu istemiyorum çok el altında olacak çünkü anten
Açılıp kapanır tip olmasıda bir başka kötü yani
En güzeli benim için tavanda olması gözüküyor.hem sabit acik hemde el altında değil
bu arada Sen Anteni hangi siteden aldın ???
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHeh tabi ya iste bu! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
O zaman bir reklam afişi yayınlamakta sakınca olmaz !!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBmw miniler için orjınal (genuine) yedek parca kodu ıle satılanları bulmak mumkun .
Tarik; tekrar tekrar konu tekrarlanmasin diye alinti yapmadim. Haklisin ve bir konuda daha belki yardim edebilirim. Eger decal seciminde orjinal, dedigin gibi yedek parca kodlu olana gidersen ileride olmadik bir TuvTurk calisani ile tartisman gerekmez. OEM parca makbuzunu gosterirsin ve cenelerini kapatmak zorunda kalirlar.
Turkiye'de kamyon arkalarina yazilan yazilarin yasaklanmasi ve firma logolarini ruhsata islenmesi zorunlulugundan sonra -bir ihtimal- konu tam detayli olmadigindan polis veya kontrolde problem ile karsilasabilirsin.
Bana yapmak istediler, TuvTurk'te, sakince mudur ile gorusecegimi soyledim, parca kodlu irsaliyemi kendilerine sundum. Pardon dediler ve konu kapandi. Eger herhangi bir sticker yapistirilirsa bunun omru 2 yilla sinirli kalabilir ki kontrol oncesi sokmek zorundasin.
Bilgine
Wishman
ama gel gelelım benım onun faturasını bulmam cok zor, ama sunu soyleyım cok problem olacagını dusunmuyorum olursada bır caresını ve yolunu bulurum dıye dusunuyorum.
Zamanı geldıgınde bakarız bır caresıne demek lazım
Bir yorum yaz:
-
Bmw miniler için orjınal (genuine) yedek parca kodu ıle satılanları bulmak mumkun .
Tarik; tekrar tekrar konu tekrarlanmasin diye alinti yapmadim. Haklisin ve bir konuda daha belki yardim edebilirim. Eger decal seciminde orjinal, dedigin gibi yedek parca kodlu olana gidersen ileride olmadik bir TuvTurk calisani ile tartisman gerekmez. OEM parca makbuzunu gosterirsin ve cenelerini kapatmak zorunda kalirlar.
Turkiye'de kamyon arkalarina yazilan yazilarin yasaklanmasi ve firma logolarini ruhsata islenmesi zorunlulugundan sonra -bir ihtimal- konu tam detayli olmadigindan polis veya kontrolde problem ile karsilasabilirsin.
Bana yapmak istediler, TuvTurk'te, sakince mudur ile gorusecegimi soyledim, parca kodlu irsaliyemi kendilerine sundum. Pardon dediler ve konu kapandi. Eger herhangi bir sticker yapistirilirsa bunun omru 2 yilla sinirli kalabilir ki kontrol oncesi sokmek zorundasin.
Bilgine
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık merhaba kolay gelsin
haberini aldım olayın burdan okumadan önce
Benim kaporta bitti .emniyet kemerleri ve taban altındaki yakıt borusu ve fren borularını tutan saclar dışında
Ah birde güzel bir boyacı bulsam
Benim kupadada anten deliği yok
ne yapsak diye düşünüyordum
Arac daha kaportada iken anten işini halledeyim dedim.sonradan problem yaşamamak için
aracta kullanacagin anteni nerden aldin??
Anten için tavanda açılması gereken deliğin olculeri??
tavan sacindaki antenin konumu nedir ??
bu konularda banada bilgi verirsen sevinirim
Selamlar
Selam Mustafa,
Öncelikle seninde arabanın ilerleme kaydetmiş olduğunu duymak çok sevinidirici haber,
Güzel bir boyacı bulmak için mevsim olarak yanlış bir zamandayız öncelikle onu söyleyim
Şimdi ne alakası var diyenler olacak, çok alakası var diyerek yazıyorum,
Havaların soguk olması, yağışlı olması, boyacı dukkanlarında doluluk oranları, çalışan personelin soguk hava sartlarında calısma performansı, ve soguk havada calışma şevkinin az olma durumu
Bu maddelerin hepsi ve daha çoğunu hesaba katmak lazım ( Ben yıllar evvel öyle yapmıştım )
Sanırım mayıs ayı yada haziran gibi arabamı boludan getirmiştim ankaraya boyanması için, Lafı uzatmayayım boyacıyı bulurken bunuda lutfen hesap et yukarıda yazdıgım maddeler arabanın boyasının guzel olması ile doğrudan, göbekten, kafadan, dosdoğru vsvs ALAKALI !!!
Benim arabanın boyasını ben dahil her gören çok beğeniyor (nazar değmesin) ben boya konusunda cok fazla hassas davrandım ve kılı kırk yardım dıyebılırım, aynılarını senın araba ıcınde yapılmasını tavsıye ederım,
Arabanın tarihçesini yazarken bu konuları tek tek yazıcam, ( Ah birde guzel boyacı bulsam derken, bana atıfta bulunarak senın boyacına bır sorsakmı dıyorsan, sorabılırım eger ıstersen? )
Gelelim Anten deliği meselesine,
Sen bildiğim kadarıyla aracı mk3 -mk4 gibi bir restorasyoın yapıyorsun ve ruhsat yılına sadık kalıcaktın dıye hatırlıyorum, Ben aracı 2001 mk7 yaptığım ıcın tavan anteni taktım cunku mk7 lerde var oncesındekı modellerde tavanda anten yok.
İllede tavacam dersen ben sana seve seve milimetrik ölçüleri veririm (bu aradailave 4 gorüş farı olculerı aklımda unutmadım onlarıda yazıcam sana)
Antenı ben ıngıltıreden aldım orjınal sıfır geniune rover mini mk7 anteni (ama cok uzun 1 metre cıvarında, ben orjınal olsun dıye illede onu taktım)
ama aynısına cok benzer tıpte kısa uzun bır cok anten var tercıh senın, orjınalının bıraz uzun olusu sankı orjınal degılmıs sorusunu akla getırsede o yıllarda demekkı radyo sınyallerın gucune gore antenlerı uzun yapıyorlarmış, diye düşünüyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKlasikler arasinda suan icin 1numarali favorim diyebilirim neyse totonuzu kasiyiniz efem nazar degmesin tamam mi?
Senin favori listende 1 numarada olmakta bizim adımıza cok güzel, arabam ve kendi adıma sana teşekkür ediyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen arabanın yapım surecını fotograflar ıle bır anlatım duzenlemek uzere gecmısteki harddısklerın ıcınden backuplardan fotoları bulma ıslerıne gırıstım (malum 7 senede yapılınca)
Bu surecı buradan sızlerle paylasıcam herkesın bılgısıne olsun
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu bir hastalık Kaancım, ama böyle projeleri görüp imreniyoruz.. sonra gidip almaya kalksak bıkıyoruz.. bıkmadan usanmadan bir proje yapmak sabır işi..
Tebrikler.. Ama benim çok yakın bir arkadasım denemişti. Debriyaj sıkıntısı yüzünden ugrasmadı yurumez halde verdi üzülerek
Sabır ve azim bu işlerde esas oluyor bazen..
Bu surecı buradan sızlerle paylasıcam herkesın bılgısıne olsun
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: