Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

06 f 0001

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• KYH
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tarik KYH teknik konularda bir numaradir. Ben kendisini bu yuzden sevmem ama sen bole dusunme....
    o bir motor muhendisidir..... O bir Atom Karinca'dir....
    artik sabahlari bizi izlemeyi birakti ama bizim hala bir umudumuz var...

Wishman
    serviste sabah uyuyamadığım zamanlar giriyordum, ama artık serviste uyumayı öğrendim atomlar feda olsun sana

Tarık aracı görmeyi çok isterdim. Bu gün Yusuf usta'nın tam bitmemiş minisini kullandım (70 küsür modelmiş o da) 10km ile giderken bile yüzümdeki şapşal sırıtma eksilmedi aracın dıştan ne kadar küçük ama içten de o kadar büyük olduğuna inanamadım. Bir nevi TARDIS gibi bkz. Doctor Who

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tarik KYH teknik konularda bir numaradir. Ben kendisini bu yuzden sevmem ama sen bole dusunme....

Wishman

Teknik konulara hakim arkadaşlara her zaman ihtiyaç olur

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı

Wishman

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Araç çok güzel. Güle güle kullan. Geniş çamurlukları ve bu jantları görünce içim eriyor resmen
    1980 araç ama Mini Rover parçaları görüyorum, MK7 gibi duruyor. Yazıların hepsini okumadım, ama ilk mesaj tarafında da göremedim. hangi motorla toplandı? 0.9, 1.1, 1.3?
    Aracın üzerinde 1275cc Karbüratörlü Cooper S motoru var, 2001 mk7 sportspack görünümü olmasını ben istedim, ve tüm parçalarını ona göre getirttim, aynı şekilde içinide yine 2001 rover mk7 mini500 içini uyguladık.
    Kısmetse bende bir tane daha var 1968 model, onuda mk1 olarak toplamaya önümüzdeki haftalarda başlıcam. Bir tanesini en son üretime göre diğerinide ilk üretime göre toplamak niyetim vardı, projenin biri bitti, kısmet ikincide

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Araç çok güzel. Güle güle kullan. Geniş çamurlukları ve bu jantları görünce içim eriyor resmen
    1980 araç ama Mini Rover parçaları görüyorum, MK7 gibi duruyor. Yazıların hepsini okumadım, ama ilk mesaj tarafında da göremedim. hangi motorla toplandı? 0.9, 1.1, 1.3?

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Budur.. Tek kelimeyle muhteşem
    Teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Budur.. Tek kelimeyle muhteşem

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    içide ayrı bir güzel maşallah.Belli çok emek var
    Saol çok teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    içide ayrı bir güzel maşallah.Belli çok emek var

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    06F0001
    Aracın iç görselleri

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yilda bi kac defa yunanistan yapmak lazim arabayla bence 87model bmw toplayan bi arkadasim vardi yilda 2defa gidip orda herseyi taktirip donuyordu ayrica MINInorth.gr kulubunde bitane mor morris var bayiliyorum ona adamlar onuda guzel toplamis

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
    Haklısın NDG ama ben arabayı toplamaya basladıktan sonra bu fikir gundeme gelmişti ve biz aracı sokmuştuk, aracı yurt dışına goturup orada restore edıp getırme hakkın var, lakin arac yürür vazıyette ve muayenesının yapılı olması kaydı var, o yuzden muayeneden gecmıs yurur bır mını bulursan, alıp ıngıltereye yollayabılırsın ve orada 3-5 ayda yaptırıp geri getirebilirsin diye biliyorum, eğer mevzuat değişmediyse. Masraflı olur diye kimse düşünmesin, TR de toplamanın nasıl masraflı oldugunu bir ben bilirim birde banka hesaplarıma bakan bankacı kız

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    evet en guzeli orada yaptırmak bencede 1 hafta orada kalsam yeter bana hatta yusuf ustayı da alır beraber giderim

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Yilda bi kac defa yunanistan yapmak lazim arabayla bence 87model bmw toplayan bi arkadasim vardi yilda 2defa gidip orda herseyi taktirip donuyordu ayrica MINInorth.gr kulubunde bitane mor morris var bayiliyorum ona adamlar onuda guzel toplamis

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Araba maşallah çok güzel kazasiz belasiz bide içerden görseydik.
    Arabamızın içide dışı kadar iddialıdır, Rover mini fabrıkasını bandı kapatmadan önce 2001 yılında uretılen son 500 araca mini500 adını verdi ve 500 adet limitli araç üretildi, Bu araçlardan bir tanesini önden kazalı olanını bulup ingilterede satın aldım ve içini komple sokturdum 2 yıl sure içerisinde parça parça olarak Türkiyeye getirdim. Yine benim miniğin içinde dashboard üzerindeki ekstra 3 gauge olan gögüs tipinden vardır, bu ekstra göstergeler, Saat, akü voltaj göstergesi ve yağ basıncı saatleridir ve yine limitli üretim John Cooper Works imzalı saatlerdir onlarda çok çok nadir bulunur, 3 yıl içerisinde 2 kere bulabıldım birincisini alamadım ama ikinci bulduğumu aldım. Arabanın içinin fogoraflarını yaa çekmedim yada bılgısayarda bulamıyorum ama onumuzdekı gunlerde, foruma yuklemek için her detayını cekerım ve sizlerle paylasırım.

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    2011 ilkbaharda, cok yakın bir arkadasım almıştı 1974 model mini bordo beyaz renk.. İnanılmaz keyifliydi. Çokda düzgün kasası vardı ancak debriyajımız bitti ve parça bulamadık 4.5 ay yattı araba garajda, sonra debriyaj bitik halde satmak zorunda kaldı.. Bulunmuyor malesef parçaları ama ben şuan bütçeme uygun bulsam birtane alıp günlük kullanmak istiyorum
    Yazdıklarında haklısın, ama şunu unutmamak lazım aradıgın parcayı enınde sonunda buluyorsun. Türkiye'de olmanın çok fazla dezavantajı var bunu tekrar dile getirmek istiyorum. Birincisi TR de klasık mını cok az ve anlayan yok denecek kadar yok, ikincisi herkesin malumu olan Gümrük mevzuatımız ve ücret tarifeleri, 7 yıllık toplama surecınde yaşananları ara ara yazarak sızlerle paylaşırım. Ama isteyince oluyor bunuda unutmayalım

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X