Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

06 f 0001

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• byrioo
    yanıtladı
    renk cok güzel durmuş bizde klasikciyiz ama vosvos

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Araba maşallah çok güzel kazasiz belasiz bide içerden görseydik.

Bir yorum yaz:

• C@N
    yanıtladı
    çooookkkk güzelllll... Her minicinin haalidir heralde garaja bitanede klasik koymak.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    2011 ilkbaharda, cok yakın bir arkadasım almıştı 1974 model mini bordo beyaz renk.. İnanılmaz keyifliydi. Çokda düzgün kasası vardı ancak debriyajımız bitti ve parça bulamadık 4.5 ay yattı araba garajda, sonra debriyaj bitik halde satmak zorunda kaldı.. Bulunmuyor malesef parçaları ama ben şuan bütçeme uygun bulsam birtane alıp günlük kullanmak istiyorum

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Allah sana sabir versin nediyeyim 7 yil az degil ama sonuc harikaa.daha daha iyilride olur insallah...mersinde 2 tane var klasik mini ama ikiside koru duruyor biri sari birisi lacivert.ayda bir goruyorum pek disari cikarmiyorlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı gokhan33 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Olamaz boyle bir guzellikkk.nefesimi kesti resmen..cok istedim boyle bir mini ama akdenizde cook zor diri bulmak..

Teşekkürler Gökhan, eski kasa bulalımda dirisi değil ben ölüsünüde razıyım, Özellikle Türkiye'de çok çok az sayıda var klasik mini, avrupa, amerika yada uzak doğuda, araba ve parça bulabilmek çok daha rahat mümkün oluyor ama söz konusu Türkiye olunca işler ekstra zorlaşıyor herkonuda... ( bende 2005 de aldım gördüğün o lacivert arabayı, bu yaz bitti restorasyon işleri 7 yıl uğraştım ahh ahhh )

Bir yorum yaz:

• ToygarEgemen
    yanıtladı
    Gerçekten inanılmaz ve çekici... Sakın ayrılmayın...

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Olamaz boyle bir guzellikkk.nefesimi kesti resmen..cok istedim boyle bir mini ama akdenizde cook zor diri bulmak..

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı göster

bu da benden..Masalllahh
    Kentpark olsa gerek

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ne yazsam bilemedim!

Klasik Mini benim de ileride olmasini dusundugum bir otomobil. (Bir digeri de hava sogutmali bir 911 )
    Boyle guzelini sanirim ben de gormedim...

Mayis'ta guzel bir Ankara Event'i duzenlenmeli bence de. En onde de siz gitmelisiniz
    Seve seve ankara event'ine katılmak isterim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

bu da benden..Masalllahh

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    ne yazsam bilemedim!

Klasik Mini benim de ileride olmasini dusundugum bir otomobil. (Bir digeri de hava sogutmali bir 911 )
    Boyle guzelini sanirim ben de gormedim...

Mayis'ta guzel bir Ankara Event'i duzenlenmeli bence de. En onde de siz gitmelisiniz

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    konuyu ıkı kere acmısın nazara getıreceksın arabayı varmı nazarlıgı ? konuları bırlestırelım ıkı tane kalmasın kafa karısmasın
    Haklısınız Klasik bölümündekini kapatalım, Garajdan ilerlemek daha doğru olacaktır.

Elimdeki eski fotoğraflarla belki bir restorasyon sürecini anlatan bir dizi hazırlayabılırsem o sekilde klasikler bolumune ekleyebılırız.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    konuyu ıkı kere acmısın nazara getıreceksın arabayı varmı nazarlıgı ? konuları bırlestırelım ıkı tane kalmasın kafa karısmasın

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Çok güzel bir mini

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X