Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
çooookkkk güzelllll... Her minicinin haalidir heralde garaja bitanede klasik koymak.
Bir yorum yaz:
-
2011 ilkbaharda, cok yakın bir arkadasım almıştı 1974 model mini bordo beyaz renk.. İnanılmaz keyifliydi. Çokda düzgün kasası vardı ancak debriyajımız bitti ve parça bulamadık 4.5 ay yattı araba garajda, sonra debriyaj bitik halde satmak zorunda kaldı.. Bulunmuyor malesef parçaları ama ben şuan bütçeme uygun bulsam birtane alıp günlük kullanmak istiyorum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAllah sana sabir versin nediyeyim 7 yil az degil ama sonuc harikaa.daha daha iyilride olur insallah...mersinde 2 tane var klasik mini ama ikiside koru duruyor biri sari birisi lacivert.ayda bir goruyorum pek disari cikarmiyorlar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı gokhan33 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlamaz boyle bir guzellikkk.nefesimi kesti resmen..cok istedim boyle bir mini ama akdenizde cook zor diri bulmak..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiOlamaz boyle bir guzellikkk.nefesimi kesti resmen..cok istedim boyle bir mini ama akdenizde cook zor diri bulmak..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı göster
bu da benden..Masalllahh
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterne yazsam bilemedim!
Klasik Mini benim de ileride olmasini dusundugum bir otomobil. (Bir digeri de hava sogutmali bir 911 )
Boyle guzelini sanirim ben de gormedim...
Mayis'ta guzel bir Ankara Event'i duzenlenmeli bence de. En onde de siz gitmelisiniz
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi
bu da benden..Masalllahh
Bir yorum yaz:
-
ne yazsam bilemedim!
Klasik Mini benim de ileride olmasini dusundugum bir otomobil. (Bir digeri de hava sogutmali bir 911 )
Boyle guzelini sanirim ben de gormedim...
Mayis'ta guzel bir Ankara Event'i duzenlenmeli bence de. En onde de siz gitmelisiniz
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu ıkı kere acmısın nazara getıreceksın arabayı varmı nazarlıgı ? konuları bırlestırelım ıkı tane kalmasın kafa karısmasın
Elimdeki eski fotoğraflarla belki bir restorasyon sürecini anlatan bir dizi hazırlayabılırsem o sekilde klasikler bolumune ekleyebılırız.
Bir yorum yaz:
-
konuyu ıkı kere acmısın nazara getıreceksın arabayı varmı nazarlıgı ? konuları bırlestırelım ıkı tane kalmasın kafa karısmasın
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: