Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Merhaba;
Araç Austin mini 1975 mi? Nasıl parçalara ihtiyacın var? Selamlar.
Bir yorum yaz:
-
bende 1975 model bir moris var. bazı parcalarını yenilemeyi dusunuyorum uygun gorurseniz fikrinizi almak isterdim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
@jcw merhaba nasılsınız?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoludaki ustanin adi Omer z.cenk arkadasimiz da taniyor irtibat bilgilerini ondan alip size gecerim veya z.cenke direk mesaj gonderebilirsiniz.
05326644145
[email protected]
Bir yorum yaz:
-
Aslı daneland tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel bir arac.Tebrik ederim bu kadar detay icin ugrasmak sabir ister dogrusu.Bu arada Bolu'da restorasyon isiyle ilgilenen ustanin irtibat adresi ve numarasini temin etmek mumkun olr mu acaba?Agustos'un icinde Ankara'ya gelecegim kismet olursa yol uzerinde ugrayip tanisiriz belki.Ayrica Ankara'da olursaniz sizinle de tanismak isterim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı göster[email protected] 05323523652
Eksikligini hissettirmemesi umuduyla..
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Cok guzel bir arac.Tebrik ederim bu kadar detay icin ugrasmak sabir ister dogrusu.Bu arada Bolu'da restorasyon isiyle ilgilenen ustanin irtibat adresi ve numarasini temin etmek mumkun olr mu acaba?Agustos'un icinde Ankara'ya gelecegim kismet olursa yol uzerinde ugrayip tanisiriz belki.Ayrica Ankara'da olursaniz sizinle de tanismak isterim.
Bir yorum yaz:
-
Orjinal mını 500 arka görüntüsü ( ps Cooper sport yazısının altında yazan 500 sonradan yapılmış ve ikinci benzin depo girisi ( dummy ) sonradan takılmış) diger hersey orjinal
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel oldu eminim, uzaktan esame yapmama gerek yoktu zaten... :-)
tesisat haricindeki diğer yazdığın hususlarda, oluşan çizikler pasta cila işlerinden sonra en son halini alacak, eve şu ankı belirginliği birazdaha azalacak, oldu bi kere demek gerekiyor.
arka bagaj kapağı üzerinde aslında fabrikasyon orjinalinde krom plaka aydınlatması yok, orjinali gövde renginde oluyor bende gövde renginde olanda var onu takdirmayı düşünüyorum. ve birde bagaj kapağını tutan dıştan menteşeler bende krom parça, bundan 5-6 sene evvel o parçaları alırken boyanabilen cinsden olanlar yoktu krom vardı onu almıştım. Şimdi bagaj menteşeleri ve plaka aydınlatma lambasını govde rengınde fabrıkasyon orjınalı gıbı yapmayı dusunuyorum. Cunku GB logosu ve cooper sport yazısını yaptık, plakayı yaptık, bır tek plaka aydınlatma ve menteseler goruntuyu orjınal dısına ıtıyor o yuzden yapmayı dusunuyorum bunula ılgılı bır gorsel paylasıcam.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: