Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

06 f 0001

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fotoğrafa bayıldım bu arada super çıkmış, eline ve gözüne sağlık
    tam bitsede su tertemiz fotograflarini gorsek en cok su ses sitemi ivir zivir bitmis herseyin tamamen yapilmis hazir halini gormek istiyorum.. bu arada gove rengi ile teyp isiklari cok uyumlu olmus..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    istanbulda basi bos birakmayiz evelallaah icin rahat olsun
    cuma gunune hersey hazir olmayabilirmis emrenin dedigine gore. ama ses alabilirmisiz. (cok israr ettim) sonra koksal usta ile konustum o Tarik bey ile konustugumuz gibi zamaninda yetistirecegim dedi. Cekiciye yuklenmeden yine son ses almaya gidecegim ses kaydini veya videoyu burada paylasabilirim sakincasi olmaz ise

Sakıncası neden olsun, tabikide fotograf veya vıdeo cekebılır vede paylaşabilirisin,

bu arada ben arabayı bıraktıgımda emreyle konustum ve arabanın yapım surecının fotografları cekıldı, araba bıtınce bana cd ıle gonderecekler bende sonrasında buradan paylasıcam herkesle

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Sizi şuanda kıskandım, tuhaf bir şekilde, benden once dınleyeceksınız arabadaki ses sistemini
    Hayat sartlari ..

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Beni yarım saat once kapı ceplerinin yeni ulastıgını soylemek ıcın aktepe sounddan aradılar, kaldıkı senın mesaj attıgın saate bakılırsa, sen benden daha fazla bilgi sahıbısın şuanda, bana cumaya bıter falan demedıler mesela o konuyu hıc konusmadık arada bır banada haber ver o zaman NDG, araç sahibi olarak habersiz kalmayım.
    istanbulda basi bos birakmayiz evelallaah icin rahat olsun
    cuma gunune hersey hazir olmayabilirmis emrenin dedigine gore. ama ses alabilirmisiz. (cok israr ettim) sonra koksal usta ile konustum o Tarik bey ile konustugumuz gibi zamaninda yetistirecegim dedi. Cekiciye yuklenmeden yine son ses almaya gidecegim ses kaydini veya videoyu burada paylasabilirim sakincasi olmaz ise

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
    Fotoğrafa bayıldım bu arada super çıkmış, eline ve gözüne sağlık

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Slm NDG

Cuma günü kaçta gideceksin atölyeye
    Bende gidecem.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Sizi şuanda kıskandım, tuhaf bir şekilde, benden once dınleyeceksınız arabadaki ses sistemini

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    bugun okul cikisi atolyeye gitme gibi bi planim vardi ama ceplikler yeni gelmis cuma gunu son sesi alabilirmisiz. fenerci nerdesin yani ben cuma gunu o tarafa dusecegim haberin olsun

Beni yarım saat once kapı ceplerinin yeni ulastıgını soylemek ıcın aktepe sounddan aradılar, kaldıkı senın mesaj attıgın saate bakılırsa, sen benden daha fazla bilgi sahıbısın şuanda, bana cumaya bıter falan demedıler mesela o konuyu hıc konusmadık arada bır banada haber ver o zaman NDG, araç sahibi olarak habersiz kalmayım.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Slm NDG

Cuma günü kaçta gideceksin atölyeye
    Bende gidecem.

bugun okul cikisi atolyeye gitme gibi bi planim vardi ama ceplikler yeni gelmis cuma gunu son sesi alabilirmisiz. fenerci nerdesin yani ben cuma gunu o tarafa dusecegim haberin olsun

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Tarik aklinda olsun mini sportda kampanya var indirim brosuru geldi kargoma ilistirmisler .Bazi parcalar bildigin bedava olmus .

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Ne guzelmis onlar oyle, kapi kollari ve cam acma kollari. :-)

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Oh maşallah tarik dokturmussun valla

Allah nazardan korusun

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    çok iyi parcalr gelmiş gene merakla takipteym :

Bir yorum yaz:

• JCW
    yanıtladı
    Diğer bir gelişmede geçtiğimiz haftalarda ingiltereden Aldigim ürünler geldi.

Alınanlar
    Arka kelebek cam çerçeveleri
    On kapı cepleri
    Cam açma kolu, kapı açma kolu, ve kapı tutamaci set
    Arka bagaj icin GB badge
    Arka bagaj icin Cooper Sport badge

Tüm parçalar genuine rover mını

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X