Aslı JCW tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEn guzelini dusunmussun. Bu konuda orjinalde kalmaya gerek yoktu...
P.S: Bilmiyorsun sanirim ama Giovanni'de kasetcalar teyp var. :-) Ama onada teknoloji yaptik.
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGramafon varmı
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
En guzelini dusunmussun. Bu konuda orjinalde kalmaya gerek yoktu...
P.S: Bilmiyorsun sanirim ama Giovanni'de kasetcalar teyp var. :-) Ama onada teknoloji yaptik.
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdi klasik MINI diye kasetli teyp mi takdiniz diye soracam ama korkuyom!!! :-)
Hani kaset filan ihtiyac varsa bulamassiniz disardan ben yollayabilirim!
Wishman
O yuzden bende hic bir seyin görünmediği tüm hoparlor ve anfillerin gizli oldugu bir tesisat yaptırdım. Bir tek teyp görünecek , araçta kullandığımız teyp alpine 137BT modeli, internetten ozelliklerine bakabilirsin, artık gunümüzde cd ve memory card bile bana gore zahmetli geliyor. İphone yada ipod üzerinden kablosuz olarak muzik çalmak çok keyifli ve yeni çıkan bir albumu iTunesdan çıktığı gun satın alıp direk dinleyebilmek çok pratik bence
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayir yeaa bluetooth ile iPhone a baglanan bi sistemi var usb cd hersey var cok cix bisey olmus
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdi klasik MINI diye kasetli teyp mi takdiniz diye soracam ama korkuyom!!! :-)
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbiz fenerci bey abijimle iletisimi kurduk cuma gunu ogleden sonra 3 gibi bulusacagiz f1i dinleyecgiz yuppiler yuppisi falloow us
Wishman
Bir yorum yaz:
-
biz fenerci bey abijimle iletisimi kurduk cuma gunu ogleden sonra 3 gibi bulusacagiz f1i dinleyecgiz yuppiler yuppisi falloow us
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAynen oyle tarik doğru biliyorsun
1 tanesi ingilterede kızı günlük hayatta kullanıyormuş.
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet öyleymiş Ömer abı soylemişti, birde sanırım ingilterede kızı var onada klasik mini almış dıye bılıyorum, toplamda 2 turkıyede 1de ıngılterede klasık mını sahıbı dıye bılıyorum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUfuk abi pek bir hevesli nohut (ufuk abinin tabiriyle beyaz mini ) bitsin.arkasından cabrio miniyi restorasyona sokucakmış hemen.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiUfuk abi pek bir hevesli nohut (ufuk abinin tabiriyle beyaz mini ) bitsin.arkasından cabrio miniyi restorasyona sokucakmış hemen.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYok tanıdık bildik birisi değil tarik..
Ufuk abiyide foruma katamadik
Ben bir daha konuşayım
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTanıdık bıldık bırısımı? Bu arada Ufuk'un nohutunun fotograflarını cektım bır kac tane, mekanık kısımları bıtmek uzere, faceden paylasıcam, ama buradada paylasmak ıstıyorum aracın toplanma asamasından kesit görmek isteyenler için
Bir yorum yaz:
-
Fotograflarda gorunen mavı mınının onundekı tekerlerı olmayan mını, gectıgımız haftalarda bahsettıgım 25 bıne satılık olan ve ETİ tarafından alınan araçmış
Bir yorum yaz:
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunlarda diğer kader arkadaslarımızlardan bir kısmı
tulumumda var hemdee
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: