inatla söylüyorum MANUEL CANDIR !
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Manuel mi Otomatik mi ??
Çöküş
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
manuel araba kullanmak cok zevkli ancak trafik yokken pilotum Yigit'in MINIsi manuel mesela, MINI United yolculugunda o binlerce km manuelle gecti ve cokta rahatti cc sagolsun yollarda bos cok farketmedi
amaaaaaaaa istanbulun les trafigindee otomatik MINI candir! gerci suan A3 1.6 fsi kullaniyorum ya neyse hic zevkli degil :/
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermanuel araba kullanmak cok zevkli ancak trafik yokken pilotum Yigit'in MINIsi manuel mesela, MINI United yolculugunda o binlerce km manuelle gecti ve cokta rahatti cc sagolsun yollarda bos cok farketmedi
amaaaaaaaa istanbulun les trafigindee otomatik MINI candir! gerci suan A3 1.6 fsi kullaniyorum ya neyse hic zevkli degil :/
Sent from my iPad using Tapatalk HD
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Yorum Yap
-
Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNdg nezman a3 aldin seninmi ? Hemen sat mini al
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzaman senin degil
Sen getirbarabayi yinede satariz
Kaskosuz kullanma malum istanbul trafigi
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
valla mizmecim yillardir geziyorum ben bununlaa kac defa ehliyetsiz yakalandim hic kaza yapmadim, 2012 itibari ile ehliyetimde var no problemo
cok duzgun kullaniyorum 60bin'e daha yeni merdiven dayadi simdi agir bakima girecek hafta ici erel'e birakacagim
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahahhahaha yok mizmecim sana araba falan getirmem gordukk sana gelenleri ))
valla mizmecim yillardir geziyorum ben bununlaa kac defa ehliyetsiz yakalandim hic kaza yapmadim, 2012 itibari ile ehliyetimde var no problemo
cok duzgun kullaniyorum 60bin'e daha yeni merdiven dayadi simdi agir bakima girecek hafta ici erel'e birakacagim
1 minin yok
2 cocuklarla isim yok
3 bana araba getiren memnun kalmayan bir kimse bulamazsin
4 sen ipadinle yazmalara devam
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterizmir icin kesinlikle manuel..
veteranlarimiz (ozsimav vb.) icinse otomatikMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAliniyorum bak ben 15 seneden fazla manuel araba kullandim yetti bana birazda otomatik kullanayim sol ayagim dinlensin...
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterozsimav abijim yakisir instagrama senin cabrionun yeni fotograflari dussede likelasam dusuncesindeyim bi tazeleme zamani geldi tenteyi acta yuzunu gorelim su cabrionun
Simdi cok sicak fazla acamiyoruz ustunuMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet yakinda yeni resimlerle ustu acik olarak internete dusucek resimleri...
Simdi cok sicak fazla acamiyoruz ustunu
IT'S TIME
Yorum Yap
-
serhan
Yorum Yap