Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
manuel araba kullanmak cok zevkli ancak trafik yokken pilotum Yigit'in MINIsi manuel mesela, MINI United yolculugunda o binlerce km manuelle gecti ve cokta rahatti cc sagolsun yollarda bos cok farketmedi
amaaaaaaaa istanbulun les trafigindee otomatik MINI candir! gerci suan A3 1.6 fsi kullaniyorum ya neyse hic zevkli degil :/
manuel araba kullanmak cok zevkli ancak trafik yokken pilotum Yigit'in MINIsi manuel mesela, MINI United yolculugunda o binlerce km manuelle gecti ve cokta rahatti cc sagolsun yollarda bos cok farketmedi
amaaaaaaaa istanbulun les trafigindee otomatik MINI candir! gerci suan A3 1.6 fsi kullaniyorum ya neyse hic zevkli degil :/
mizmecim ruhsatta benim adim yazmasada A3 benim sayilir arkadasimin saglik sorunlari nedeniyle kendileri her daim bende garajlarimizda bir oldugu icin sikinti yok bunu satip anca R50 alinabilir simdi masrafa gerek yok eger babasini kandirirsam MINI aldiracagiz
ahahhahaha yok mizmecim sana araba falan getirmem gordukk sana gelenleri ))
valla mizmecim yillardir geziyorum ben bununlaa kac defa ehliyetsiz yakalandim hic kaza yapmadim, 2012 itibari ile ehliyetimde var no problemo
cok duzgun kullaniyorum 60bin'e daha yeni merdiven dayadi simdi agir bakima girecek hafta ici erel'e birakacagim
ahahhahaha yok mizmecim sana araba falan getirmem gordukk sana gelenleri ))
valla mizmecim yillardir geziyorum ben bununlaa kac defa ehliyetsiz yakalandim hic kaza yapmadim, 2012 itibari ile ehliyetimde var no problemo
cok duzgun kullaniyorum 60bin'e daha yeni merdiven dayadi simdi agir bakima girecek hafta ici erel'e birakacagim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Burda senle muhabbeti kesiyorum neden diyeceksin
1 minin yok
2 cocuklarla isim yok
3 bana araba getiren memnun kalmayan bir kimse bulamazsin
4 sen ipadinle yazmalara devam
Yorum Yap