Biri 3 Teker Biri 4 Teker ama 3 Tekerdeki Çok Sert Bakıyo
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIkisininde masallahi var
34 BE 1968
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı karol tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah araç çok güzel.Kazasız belasız inşallah.İstpark'ta süre tuttunuzmu?
Istanbul parkda transponder ile sure tutmadim ama en iyi 2:45 donebildim.youtoube da videosu var.
Tabi hayatimda ilk defa piste cikmam,zeminin islak olmasi,onumun surekli dolu olmasi bana iyi sure yapma imkan vermedi.
Yorum Yap
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiri 3 Teker Biri 4 Teker ama 3 Tekerdeki Çok Sert Bakıyo
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurler. Yalniz yukarida yazdigin istanbul parki baya bi sure ispark anladim o yuzden mesajini cozmeye calisiyodum
Istanbul parkda transponder ile sure tutmadim ama en iyi 2:45 donebildim.youtoube da videosu var.
Tabi hayatimda ilk defa piste cikmam,zeminin islak olmasi,onumun surekli dolu olmasi bana iyi sure yapma imkan vermedi.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha senin MINI'ni dodikleri boyali seviyoruz.
Wishsigpic
Yorum Yap
-
Aslı Erhan.Demirisci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende şu dodikleri araç rengi olmasını bi sevemedim gitti Maşallah allah kaza bela vermesinsigpic
Yorum Yap
-
Aslı B.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah Talha çok başarılı olmuş kazasız belasız sürüşlersigpic
Yorum Yap
-
Aslı Johncooper Works tarafından gönderilmiş Mesajı göstermasallah cici duruyor arac
Konusu degil ama arabani ne zaman satmayi planliyosun orta vadede dusunursen teklif vermek isterim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar aracımda bir kesme problemi vardı.Şu an halloldu.Çok şükür tam olarak istediğim gibi gidiyor, hiç bir sıkıntı yok.Fakat araç istediğim gibi durmuyor.
Tekrar piste çıkmak istiyorum.Frenlere en basit çözüm ne yapabilirim?
Balata degisimine gidebilirsin, butce uygunsa Ferodo DS2500 en iyisi, yoksa EBC tavsiye ederim.
Yeter ki EBC disk alma bende var onlari degistirecegim simdi brembo vb. duz guzel bir disk alip kanal actirip oyle kullanacagim.
Celik fren hortumu ve hidrolik de alabilirsin ama en basit ve etkili cozum balata degisimi olur ilk asamada
Yorum Yap
Yorum Yap