Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    hayirli olsun d'yerek konuyu kapatiyorum Yeni aracin Konusu ve fotolarini bekliyoruz

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Hayırlı olsun CM JCW leri çok beğeniyorum.Kazasız belasız kullanın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• 16CPR31
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar 34 DGE 54 plakalı araç ile bir bağlantım kalmamıştır ve bu araçtan geriye herhangi bir parça da kalmamıştır. Araç yeni plakası ile Ankara'ya gitmiştir. İlanı koyduktan 3dk sonra arayan ilk kişi aracı da almıştır. Yeni sahibine hayırlı olsun. Ben yola 01 FB 680 CM JCW ile devam edeceğim. Şu an için plaka böyle kalacak. Daha sonra özel plaka yaptırabilirim.

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.

Bu konunun ilk mesajında CM JCW alacağımı ima edip resim koymuştum. Son mesajımda istedim ki böyle olsun.

[ATTACH]4331[/ATTACH]
    R50, R53, R56 veya F56 kullanan ve 30lu yaşlarına gelen herkes gibi sen de CM'ye geçmişsin... Günün birinde ben de bu fotonun aynısını yapacağım

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Tekrar hayirli olsun bence reim cok iyi olmus keske 2 aracida tutabilseydin

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaşlar 34 DGE 54 plakalı araç ile bir bağlantım kalmamıştır ve bu araçtan geriye herhangi bir parça da kalmamıştır. Araç yeni plakası ile Ankara'ya gitmiştir. İlanı koyduktan 3dk sonra arayan ilk kişi aracı da almıştır. Yeni sahibine hayırlı olsun. Ben yola 01 FB 680 CM JCW ile devam edeceğim. Şu an için plaka böyle kalacak. Daha sonra özel plaka yaptırabilirim.

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.

Bu konunun ilk mesajında CM JCW alacağımı ima edip resim koymuştum. Son mesajımda istedim ki böyle olsun.

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• HLK
    yanıtladı
    Hayırlı olsun Talha hızlı alış verişler oldu Bence methanol ü de açık artırma usulü sat forumda

Bir yorum yaz:

• gunser
    yanıtladı
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. İyi sürüşler

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aracimdaki iskender egzosu saticam ama aralik ayinin ilk haftasinda ilana koyucam bilginiz olsun yeri gelmisken bilgilendireyim dedim

Aralik ayinin ilk cuma gunu olsun. Sen cuma namazinda iken ben tehditkar bir mesaj atar, aracin altindan soker giderim kanka

Bir yorum yaz:

• batubility
    yanıtladı
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    aracimdaki iskender egzosu saticam ama aralik ayinin ilk haftasinda ilana koyucam bilginiz olsun yeri gelmisken bilgilendireyim dedim

iphone 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi
    😄😄😄😄😄😄😄😄😄

34 be 1968

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Aracimdaki iskender egzosu saticam ama aralik ayinin ilk haftasinda ilana koyucam bilginiz olsun yeri gelmisken bilgilendireyim dedim

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Korkma kardesim. Benim de arabami kacirip fidye istemislerdi. Sonra orta yol bulduk fidyeyi midyeye cevirdik afiyetle yedik. Hayirli olsun.
    Allah canini almasin
    Hayirli olsun Talhacim

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Cok sukur sorun yok abi.Sdc planladigim gibi parcalari forumda satamadim.onu diyorum.Yoksa parcalar satisa koymadan gitti.bi tek meth. duruyo.arac da ilana koyduktan 3 dk snr gitti.kaporayi aldk.pzt ins bitircez.

Sanirim piyasayi brz yanlis analiz etmisim.kapora aldim dememe ragmen koydugum ilanin uzerinde teklif yapanda oldu.Arabayi almak icin tehdit eden de oldu.su an sdc şoklardayim.hepsi bu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Korkma kardesim. Benim de arabami kacirip fidye istemislerdi. Sonra orta yol bulduk fidyeyi midyeye cevirdik afiyetle yedik. Hayirli olsun.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ahhahaha harika haber tebrikler ))

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Estafurullah Talhacım hayrola insallah kötü birsey yoktur.
    Cok sukur sorun yok abi.Sdc planladigim gibi parcalari forumda satamadim.onu diyorum.Yoksa parcalar satisa koymadan gitti.bi tek meth. duruyo.arac da ilana koyduktan 3 dk snr gitti.kaporayi aldk.pzt ins bitircez.

Sanirim piyasayi brz yanlis analiz etmisim.kapora aldim dememe ragmen koydugum ilanin uzerinde teklif yapanda oldu.Arabayi almak icin tehdit eden de oldu.su an sdc şoklardayim.hepsi bu.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Benim icin yokta foruma mahcup oldum.

Estafurullah Talhacım hayrola insallah kötü birsey yoktur.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X