Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Cok sukur sorun yok abi.Sdc planladigim gibi parcalari forumda satamadim.onu diyorum.Yoksa parcalar satisa koymadan gitti.bi tek meth. duruyo.arac da ilana koyduktan 3 dk snr gitti.kaporayi aldk.pzt ins bitircez.
Sanirim piyasayi brz yanlis analiz etmisim.kapora aldim dememe ragmen koydugum ilanin uzerinde teklif yapanda oldu.Arabayi almak icin tehdit eden de oldu.su an sdc şoklardayim.hepsi bu.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korkma kardesim. Benim de arabami kacirip fidye istemislerdi. Sonra orta yol bulduk fidyeyi midyeye cevirdik afiyetle yedik. Hayirli olsun.
1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Korkma kardesim. Benim de arabami kacirip fidye istemislerdi. Sonra orta yol bulduk fidyeyi midyeye cevirdik afiyetle yedik. Hayirli olsun.
Allah canini almasin
Hayirli olsun Talhacim
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Arkadaşlar 34 DGE 54 plakalı araç ile bir bağlantım kalmamıştır ve bu araçtan geriye herhangi bir parça da kalmamıştır. Araç yeni plakası ile Ankara'ya gitmiştir. İlanı koyduktan 3dk sonra arayan ilk kişi aracı da almıştır. Yeni sahibine hayırlı olsun. Ben yola 01 FB 680 CM JCW ile devam edeceğim. Şu an için plaka böyle kalacak. Daha sonra özel plaka yaptırabilirim.
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.
Bu konunun ilk mesajında CM JCW alacağımı ima edip resim koymuştum. Son mesajımda istedim ki böyle olsun.
Arkadaşlar 34 DGE 54 plakalı araç ile bir bağlantım kalmamıştır ve bu araçtan geriye herhangi bir parça da kalmamıştır. Araç yeni plakası ile Ankara'ya gitmiştir. İlanı koyduktan 3dk sonra arayan ilk kişi aracı da almıştır. Yeni sahibine hayırlı olsun. Ben yola 01 FB 680 CM JCW ile devam edeceğim. Şu an için plaka böyle kalacak. Daha sonra özel plaka yaptırabilirim.
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.
Bu konunun ilk mesajında CM JCW alacağımı ima edip resim koymuştum. Son mesajımda istedim ki böyle olsun.
[ATTACH]4331[/ATTACH]
R50, R53, R56 veya F56 kullanan ve 30lu yaşlarına gelen herkes gibi sen de CM'ye geçmişsin... Günün birinde ben de bu fotonun aynısını yapacağım
Yorum Yap