Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Maşallah araç çok güzel.Kazasız belasız inşallah.İstpark'ta süre tuttunuzmu?
Tesekkurler. Yalniz yukarida yazdigin istanbul parki baya bi sure ispark anladim o yuzden mesajini cozmeye calisiyodum
Istanbul parkda transponder ile sure tutmadim ama en iyi 2:45 donebildim.youtoube da videosu var.
Tabi hayatimda ilk defa piste cikmam,zeminin islak olmasi,onumun surekli dolu olmasi bana iyi sure yapma imkan vermedi.
Tesekkurler. Yalniz yukarida yazdigin istanbul parki baya bi sure ispark anladim o yuzden mesajini cozmeye calisiyodum
Istanbul parkda transponder ile sure tutmadim ama en iyi 2:45 donebildim.youtoube da videosu var.
Tabi hayatimda ilk defa piste cikmam,zeminin islak olmasi,onumun surekli dolu olmasi bana iyi sure yapma imkan vermedi.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kısaltma için pardon. 2:45in MCS için iyi bir süre olduğunu düşünüyorum.Videoyu seyretmiştim hatırladım sanırım aynı seansta çıktık.
Arkadaşlar aracımda bir kesme problemi vardı.Şu an halloldu.Çok şükür tam olarak istediğim gibi gidiyor, hiç bir sıkıntı yok.Fakat araç istediğim gibi durmuyor.
Tekrar piste çıkmak istiyorum.Frenlere en basit çözüm ne yapabilirim?
Arkadaşlar aracımda bir kesme problemi vardı.Şu an halloldu.Çok şükür tam olarak istediğim gibi gidiyor, hiç bir sıkıntı yok.Fakat araç istediğim gibi durmuyor.
Tekrar piste çıkmak istiyorum.Frenlere en basit çözüm ne yapabilirim?
R56'nin frenler benim tecrubelerime gore iyi gibiydi ama uzun uzun gazlamadim hic, 2-3 sert frenden sonra bitiyor mu? Yoksa istikrarli bir zayiflik mi seziyorsun?
Yorum Yap