Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bir diğer mühim konu eger yanlış görüyorsam , yada fotograf güncel Degıl eski ise sorun yok, ama bahsettigim sekilde ise arabanın hali müdahale etmen gerekecektir, diye düşünüyorum
Cok tesekkurler, bugun satılık araclar bolumunden bende sızın aracınızı gordum cok emek harcamışsınız, bendede r53 var ve classic haricinde r53üde cok severım sızın aracınızıda cok begendım nazar degmesın, gercı satmayı dusunuyorsunuz ama olsun yınede su an ıcın r53 sahıbısınız
Piyango cıktıgı zaman ne yapacaksınız diye sorarlar ya hani işte o piyango bir gün bana cıkarsa büyük sevaba girecegim birsey yapacagım anladınız degil mi hepiniz evet NDG ye en guzelinden bir MINI paketleyip gönderecegim ki bu kızın acıları dinsin artık :P
sardir bi tane NDGye tabbi yaa.. Zaaaa sen hazirlan body kitmis lipmis diffisormus NDG surprizleri sever. offtopic yaptin yine bak dayanamadim lafyetistirdim yeeaa..
Piyango cıktıgı zaman ne yapacaksınız diye sorarlar ya hani işte o piyango bir gün bana cıkarsa büyük sevaba girecegim birsey yapacagım anladınız degil mi hepiniz evet NDG ye en guzelinden bir MINI paketleyip gönderecegim ki bu kızın acıları dinsin artık :P
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Slm ndg
Içindeki mini aşkı baya büyükmüş
Mini aşkı nelere kadir allahim insani ressam yapar
Tarik
Sen ne dersin peki bayrak olayına araci ben günlük hayatta kullanmayı planlıyorum açıkçası çekiniyorum bayrak işine ????
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bence senin araba bittiğinde bir süre sade olarak kullan, tavana birşey yapma, senin yapacağın mk3-mk4 görünümde sadelikle güzelliği daha çok sevebileceğini düşünüyorum. Bayrak olayına gelince haklısın yazdıklarında, Bence araban bitsin biraz kullan sonra bakarız, nede olsa tavan sticker işi zor bir şey değil bir kaç saatlikr birşey, sevdiğin bir iskabil kağıdı varsa onuda yaptırabilirsin tavana onlarda espirili duruyor.
Bir yorum yaz: