Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Piyango cıktıgı zaman ne yapacaksınız diye sorarlar ya hani işte o piyango bir gün bana cıkarsa büyük sevaba girecegim birsey yapacagım anladınız degil mi hepiniz evet NDG ye en guzelinden bir MINI paketleyip gönderecegim ki bu kızın acıları dinsin artık :P
Piyango cıktıgı zaman ne yapacaksınız diye sorarlar ya hani işte o piyango bir gün bana cıkarsa büyük sevaba girecegim birsey yapacagım anladınız degil mi hepiniz evet NDG ye en guzelinden bir MINI paketleyip gönderecegim ki bu kızın acıları dinsin artık :P
sardir bi tane NDGye tabbi yaa.. Zaaaa sen hazirlan body kitmis lipmis diffisormus NDG surprizleri sever. offtopic yaptin yine bak dayanamadim lafyetistirdim yeeaa..
Cok tesekkurler, bugun satılık araclar bolumunden bende sızın aracınızı gordum cok emek harcamışsınız, bendede r53 var ve classic haricinde r53üde cok severım sızın aracınızıda cok begendım nazar degmesın, gercı satmayı dusunuyorsunuz ama olsun yınede su an ıcın r53 sahıbısınız
Bir diğer mühim konu eger yanlış görüyorsam , yada fotograf güncel Degıl eski ise sorun yok, ama bahsettigim sekilde ise arabanın hali müdahale etmen gerekecektir, diye düşünüyorum
Bir diğer mühim konu eger yanlış görüyorsam , yada fotograf güncel Degıl eski ise sorun yok, ama bahsettigim sekilde ise arabanın hali müdahale etmen gerekecektir, diye düşünüyorum
Tapatalk ile photo upload kısmında fotograf pıxel deformasyona ugramış,
Yeşil ile yazan yazıyı burada yazıyorum.
3. Cam Önündeki paneli değiştirdiğinizi görüyorum, panel üzerinde 4 adet delik ile geliyor, LHD ve RHD için uyumluluk adına,
Fotoğraftan görebildiğim eğer yanlış görmüyorsam siz RHD delikleri kapatmışsınız, lakin sürücü tarafında yanlış delik kapatılmış
gibi görüyorum eğer foto yanıltmıyorsa beni, ben kendi arabamda delikleri kapatmadım o delikler için satılan krom tıpalardan
almıştım. ( sizin deliğin olması gereken yerini anlaşılsın diye göz kararı işaretledim)
Eğer benim gördüğüm hata doğru ise, kaporta aşamasında derhal müdahale etmen lazım.
Yorum Yap