dirty n angry
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiTarik selam
tarik fotoğraf çekmedim
Ama soyle soyliyim bagaj havuzu ve cevresine izalasyon yapiliyordu ben gittiğimde.
ptesi öğleden sonra iş çıkışı 15/16 gibi ugruycam tekrar miniyi görmek duymak için.
Tabi mini ankara yoluna çıkmaz ise benden önce.
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMustafa gittiğinde fotograf çektiysen, paylasabilirsin bende gormuş olurum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarik allah gönlüne gore versin.merakla bekliyorum duyacağım sesi..
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG imzanida atmissin mininin kaputuna bende buradaydım dermiş gibi.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiNDG imzanida atmissin mininin kaputuna bende buradaydım dermiş gibi.
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende f0001'i gormek istiyorum beenim basim kel mi Peeeeh!
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTarik allah gönlüne gore versin.merakla bekliyorum duyacağım sesi..
Bir yorum yaz:
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlabilir, Arabanın haricinde bir iki konu daha vardı İstanbulda halletmem gereken, hepsini halledip dönücem kısmetse, ayarlayıp boş bir valitte tabikide buluşalım.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiMerhaba tarik
Kolon yerleri için benim aklıma gelen yerler vl
1.on dashpod altı
2.arka koltuk altları
3.bagaj içi sağ çamurluk tarafı
Ses kalitesi ve anlayışı olarak aynı dysuncedeyiz umarım istediğin gibi olur ses sistemi
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam Mustafa,
Senin araba için her zaman her konuda yardımcı olmak ısterım hıc bır konuda sormaktan cekınme...
Mustafa & Yeşil R53
Ses sistemi le ilgili gorseller paylasırım dıye dusunuyorum,
Şimdilik henuz yapılmadı ama şunu soyleyebılırım,
Benım ıstediklerim; tek sey sadelik, hıc bırseyın gorunmemesı, ve tertemız net ses ıstıyorum.
istemedıklerım yuksek ses, basların cok hıssedılır olması gıbı ver çoşkuyu heryer inlesin sevmiyorum.
Sistemin tamamı Alpine marka olacak. Detayları önümüzdeki günlerde paylaşırım.
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarik hoş geldin
Müsait olursak görüşelim
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık merhaba
Bilgiler olculer ve ilgi alakan için çok teşekkür ediyorum
Senin mini buradayken ilgilenmek gereken bir şey varsa seve seve yardımcı olabilirim.bir tlf acman yeterli
Bu arada araçta ses sistemi olarak ne kullanicaksin küçük bir bilgi rica etsem
Bende küçük bir araştırma yaptım benim mini ses sistemi için
Benim arabada yazdığın eksikleri tamamlamam lazım benimde
Kismetse bu hafta sonu gibi miniyi boyaya gondericez.boyacı isinide çözdük:thumbup::thumbup::thumbup:
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiAslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşöyle focal veya dls den companent aktif sûrûlmûs. pioneer prs veya alpine dsp li ana unite stinger kablolar... subwoofer ve amfi ler kulaga gore degisir....
offf minime gore hayali sistemim...
harman kardon dun tr ye gelen urunleri giris seviyesi olmasaydi yakisirdi ama mevcut satilanlar cok alt modeller.....
sabirsizlikla bekliyorum mini ye sistem cokkkk iyi gidiyor...
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiAslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşöyle focal veya dls den companent aktif sûrûlmûs. pioneer prs veya alpine dsp li ana unite stinger kablolar... subwoofer ve amfi ler kulaga gore degisir....
harman kardon dun tr ye gelen urunleri giris seviyesi olmasaydi yakisirdi ama mevcut satilanlar cok alt modeller.....
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Selam Mustafa,
Senin araba için her zaman her konuda yardımcı olmak ısterım hıc bır konuda sormaktan cekınme...
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşöyle focal veya dls den companent aktif sûrûlmûs. pioneer prs veya alpine dsp li ana unite stinger kablolar... subwoofer ve amfi ler kulaga gore degisir....
Ses sistemi le ilgili gorseller paylasırım dıye dusunuyorum,
Şimdilik henuz yapılmadı ama şunu soyleyebılırım,
Benım ıstediklerim; tek sey sadelik, hıc bırseyın gorunmemesı, ve tertemız net ses ıstıyorum.
istemedıklerım yuksek ses, basların cok hıssedılır olması gıbı ver çoşkuyu heryer inlesin sevmiyorum.
Sistemin tamamı Alpine marka olacak. Detayları önümüzdeki günlerde paylaşırım.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTarik hoş geldin
Müsait olursak görüşelim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık Bey, sizde gelseydiniz r53'le madem kücük bir buluşma gerçekleştirirdik
Kekuti bey, ben zaten istanbuldayım şu anda, fakat farklı bir aracımla geldim, lakin bu hava şartlarında uzun yol pek keyifli olmuyor r53 ile, ileriki zamalarda kısmet diyelim.
Bir yorum yaz:
-
Kekuti bey, ben zaten istanbuldayım şu anda, fakat farklı bir aracımla geldim, lakin bu hava şartlarında uzun yol pek keyifli olmuyor r53 ile, ileriki zamalarda kısmet diyelim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAktepe kardesler iyi arkadaslarımızdır yıllardır tanırız gayet iyi bir secim yapmıssınız.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
şöyle focal veya dls den companent aktif sûrûlmûs. pioneer prs veya alpine dsp li ana unite stinger kablolar... subwoofer ve amfi ler kulaga gore degisir....
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: