Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
tarik fotoğraf çekmedim
Ama soyle soyliyim bagaj havuzu ve cevresine izalasyon yapiliyordu ben gittiğimde.
ptesi öğleden sonra iş çıkışı 15/16 gibi ugruycam tekrar miniyi görmek duymak için.
Tabi mini ankara yoluna çıkmaz ise benden önce.
Olabilir, Arabanın haricinde bir iki konu daha vardı İstanbulda halletmem gereken, hepsini halledip dönücem kısmetse, ayarlayıp boş bir valitte tabikide buluşalım.
bende f0001'i gormek istiyorum beenim basim kel mi Peeeeh!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Merhaba tarik
Kolon yerleri için benim aklıma gelen yerler vl
1.on dashpod altı
2.arka koltuk altları
3.bagaj içi sağ çamurluk tarafı
Ses kalitesi ve anlayışı olarak aynı dysuncedeyiz umarım istediğin gibi olur ses sistemi
Senin araba için her zaman her konuda yardımcı olmak ısterım hıc bır konuda sormaktan cekınme...
Mustafa & Yeşil R53
Ses sistemi le ilgili gorseller paylasırım dıye dusunuyorum,
Şimdilik henuz yapılmadı ama şunu soyleyebılırım,
Benım ıstediklerim; tek sey sadelik, hıc bırseyın gorunmemesı, ve tertemız net ses ıstıyorum.
istemedıklerım yuksek ses, basların cok hıssedılır olması gıbı ver çoşkuyu heryer inlesin sevmiyorum.
Sistemin tamamı Alpine marka olacak. Detayları önümüzdeki günlerde paylaşırım.
Olabilir, Arabanın haricinde bir iki konu daha vardı İstanbulda halletmem gereken, hepsini halledip dönücem kısmetse, ayarlayıp boş bir valitte tabikide buluşalım.
şöyle focal veya dls den companent aktif sûrûlmûs. pioneer prs veya alpine dsp li ana unite stinger kablolar... subwoofer ve amfi ler kulaga gore degisir....
offf minime gore hayali sistemim...
harman kardon dun tr ye gelen urunleri giris seviyesi olmasaydi yakisirdi ama mevcut satilanlar cok alt modeller.....
sabirsizlikla bekliyorum mini ye sistem cokkkk iyi gidiyor...
şöyle focal veya dls den companent aktif sûrûlmûs. pioneer prs veya alpine dsp li ana unite stinger kablolar... subwoofer ve amfi ler kulaga gore degisir....
harman kardon dun tr ye gelen urunleri giris seviyesi olmasaydi yakisirdi ama mevcut satilanlar cok alt modeller.....
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Selam Mustafa,
Senin araba için her zaman her konuda yardımcı olmak ısterım hıc bır konuda sormaktan cekınme...
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Mustafa & Yeşil R53
Ses sistemi le ilgili gorseller paylasırım dıye dusunuyorum,
Şimdilik henuz yapılmadı ama şunu soyleyebılırım,
Benım ıstediklerim; tek sey sadelik, hıc bırseyın gorunmemesı, ve tertemız net ses ıstıyorum.
istemedıklerım yuksek ses, basların cok hıssedılır olması gıbı ver çoşkuyu heryer inlesin sevmiyorum.
Sistemin tamamı Alpine marka olacak. Detayları önümüzdeki günlerde paylaşırım.
Tarık Bey, sizde gelseydiniz r53'le madem kücük bir buluşma gerçekleştirirdik
Kekuti bey, ben zaten istanbuldayım şu anda, fakat farklı bir aracımla geldim, lakin bu hava şartlarında uzun yol pek keyifli olmuyor r53 ile, ileriki zamalarda kısmet diyelim.
Kekuti bey, ben zaten istanbuldayım şu anda, fakat farklı bir aracımla geldim, lakin bu hava şartlarında uzun yol pek keyifli olmuyor r53 ile, ileriki zamalarda kısmet diyelim.
Aktepe kardesler iyi arkadaslarımızdır yıllardır tanırız gayet iyi bir secim yapmıssınız.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Benim için önemli olan istediğim dizaynda işçilik yapabilecek bir ekip gerekiyordu, Aktepe soundla görüştüm bana yaptıkları arabaları ve işçilikleri gösterdiler ve benim istediklerimi layıkı ile yapabilecekleri zaten ortadaydı o yüzden, anlaştık salı sabahı araca başlanması programlandı. Araç bugün yüklendi şu anda yola çıktı istanbula geliyor.
Bir yorum yaz: