Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiTarık merhaba
Bilgiler olculer ve ilgi alakan için çok teşekkür ediyorum
Senin mini buradayken ilgilenmek gereken bir şey varsa seve seve yardımcı olabilirim.bir tlf acman yeterli
Bu arada araçta ses sistemi olarak ne kullanicaksin küçük bir bilgi rica etsem
Bende küçük bir araştırma yaptım benim mini ses sistemi için
Benim arabada yazdığın eksikleri tamamlamam lazım benimde
Kismetse bu hafta sonu gibi miniyi boyaya gondericez.boyacı isinide çözdük:thumbup::thumbup::thumbup:
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar, son gelişme olarak ses sistemini İstanbul'da Aktepe Sound'da yapılmasına karar verdim, gereken görüşmeler yapıldı, bir aksilik ve plan değişikliği olmaz ise aracı yarın akşam, Ankara'dan kurtacı ile İstanbul'a yolluyorum, salı sabah aktepe sound'da olacak, bir hafta gibi bir sürede gereken işlemlerin biteceğini konuştuk, sonrasında tekrar kurtarıcı ile Ankara'ya yuvaya dönecek.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar, son gelişme olarak ses sistemini İstanbul'da Aktepe Sound'da yapılmasına karar verdim, gereken görüşmeler yapıldı, bir aksilik ve plan değişikliği olmaz ise aracı yarın akşam, Ankara'dan kurtacı ile İstanbul'a yolluyorum, salı sabah aktepe sound'da olacak, bir hafta gibi bir sürede gereken işlemlerin biteceğini konuştuk, sonrasında tekrar kurtarıcı ile Ankara'ya yuvaya dönecek.
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam tarık
Gözünden bir şey kaçmıyor tebrik ve tesekkur ediyorum
Gelelim konulara
1.Far yanlarındaki boşlukları kontrol edip bende duzelttiriyim.
2.öndeki 4 adet sis farlarının bağlantı braketinin ayağı o gözüken.ona bir şey yapmam gerekecek yada böyle kalacak.
Şöyle bir şey yapılabilir diyorum 4 adet sis farı braketi alip front panele kaynatmak veya bağlamak olabilir veya delik delmek
3.silecek kolları bağlantı delikleri hiç gözüme carpmamisti.yanlış olduğu
rhd/lhd olayını biliyorum.
fakat ben scuttle paneli tamamen degistirmedim delikte kapatattirmadim
Sadece scuttle panelin köşe tamir parçalarını yeniledik
rica etsem Bana senin arac üzerinden bu konuda ölçü verebilirmisin silecek kolları jetler ve rhd diğer delik ölçülerini??
4.Bagaj içini bir daha kontrol edeyim ben.
Bagaj kapağı yan sanayi
senin dediğin hatayi bizde gorduk
bagaj kapağı kilidi ic mekanizma ve bagaj kapagi kilidi kolu merkezi tutmuyordu o bölgeyi kesip kaydirdik işlem tamam
2. Oradaki görünen ilave parça olmadan, yapmaya çalışmak en güzeli olacaktır (şahsi görüşüm)
3. Referanslari bendeki scuttle panel üzerinden, yolcu tarafındaki silecek kolundan, sürücü tarafında onun simetrisi olacak, merkez'den merkeze ölçtüm 9,5cm ve 7cm ölçüler çıkıyor
Anten icinde bir görsel gönderiyorum
4. Bagaj konusunda gerekenleri yapmış olmanız sevindirici haber
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık, ilerlemeyi her mesajında takip ettim, bu vakte kadar yazmadım bayrak konulmus hali ile de araç cok yakışıklı ve renk kombinasyonu olarak da özel duruyor. Hele tam onden çektiğin fotoda biraz hırçın ve gergin duruyor her yonden cok guzel ben araclarini "evladiyelik" titizliğinde saklayan biri oldugum icin heralde kullanmaya kiyamazdim!! ellerinize saglık
Sonunda benim arabayada birisi GERGİN dediya, yüzümde gülümseme oluştu
İlerlemeler devam ediyor, elimde fotolar var ama anlatmak için vaktim olmadı bilgisayar basına gecıp bırturlu yazamadım,izolasyon işlemleri başladı hatta, bitti bile diyebilirim, fakat muzik sistemi için ankarada gorustugum yerler ısteklerıme cevap veremıyorlar, ellerinde dogru duzgun malzeme bıle yok bu konu ıle ılgılı onumuzdekı bır kac gun ıcınde birşeyler yapıcam, buradanda yıne kısa kısa haberler ile anlatmaya devam edicem.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAcaba acaba Tarik bey bizi hatirlarmi
Ben Burak, Nihat, Gencay, Mustafa rahmetli Baris falan bordo Integra
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah,cok emek harcanmis..emeginize ve azminize saygi duyuyorum,tebrik ediyorum sizi.Piyasada az olan araclarla hasir nesir olmak gercekten cok zor,ozellikle usta problemi adami her seyden sogutabiliyor.yedek parca artik internet sayesinde cozulebiliyor ama emek kismi cozumsuz.buna ragmen bu klasigi caddelere kazandirdiginiz icin kendinizle gurur duyun.
aracla ilgili yorum yapmaya gerek yok ama bir noktaya deginmek istiyorum, stickerli hali; stickersiz halinden 3-4 kat daha guzel duruyor.arabanin olmazsa olmaz dokunusu buymus bana gore.
iyi surusler
Bir yorum yaz:
-
Acaba acaba Tarik bey bizi hatirlarmi
Ben Burak, Nihat, Gencay, Mustafa rahmetli Baris falan bordo Integra
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık, ilerlemeyi her mesajında takip ettim, bu vakte kadar yazmadım bayrak konulmus hali ile de araç cok yakışıklı ve renk kombinasyonu olarak da özel duruyor. Hele tam onden çektiğin fotoda biraz hırçın ve gergin duruyor her yonden cok guzel ben araclarini "evladiyelik" titizliğinde saklayan biri oldugum icin heralde kullanmaya kiyamazdim!! ellerinize saglık
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Tarık, ilerlemeyi her mesajında takip ettim, bu vakte kadar yazmadım bayrak konulmus hali ile de araç cok yakışıklı ve renk kombinasyonu olarak da özel duruyor. Hele tam onden çektiğin fotoda biraz hırçın ve gergin duruyor her yonden cok guzel ben araclarini "evladiyelik" titizliğinde saklayan biri oldugum icin heralde kullanmaya kiyamazdim!! ellerinize saglık
Bir yorum yaz:
-
Masallah,cok emek harcanmis..emeginize ve azminize saygi duyuyorum,tebrik ediyorum sizi.Piyasada az olan araclarla hasir nesir olmak gercekten cok zor,ozellikle usta problemi adami her seyden sogutabiliyor.yedek parca artik internet sayesinde cozulebiliyor ama emek kismi cozumsuz.buna ragmen bu klasigi caddelere kazandirdiginiz icin kendinizle gurur duyun.
aracla ilgili yorum yapmaya gerek yok ama bir noktaya deginmek istiyorum, stickerli hali; stickersiz halinden 3-4 kat daha guzel duruyor.arabanin olmazsa olmaz dokunusu buymus bana gore.
iyi surusler
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSelam tarık
Gözünden bir şey kaçmıyor tebrik ve tesekkur ediyorum
Gelelim konulara
1.Far yanlarındaki boşlukları kontrol edip bende duzelttiriyim.
2.öndeki 4 adet sis farlarının bağlantı braketinin ayağı o gözüken.ona bir şey yapmam gerekecek yada böyle kalacak.
Şöyle bir şey yapılabilir diyorum 4 adet sis farı braketi alip front panele kaynatmak veya bağlamak olabilir veya delik delmek
3.silecek kolları bağlantı delikleri hiç gözüme carpmamisti.yanlış olduğu
rhd/lhd olayını biliyorum.
fakat ben scuttle paneli tamamen degistirmedim delikte kapatattirmadim
Sadece scuttle panelin köşe tamir parçalarını yeniledik
rica etsem Bana senin arac üzerinden bu konuda ölçü verebilirmisin silecek kolları jetler ve rhd diğer delik ölçülerini??
4.Bagaj içini bir daha kontrol edeyim ben.
Bagaj kapağı yan sanayi
senin dediğin hatayi bizde gorduk
bagaj kapağı kilidi ic mekanizma ve bagaj kapagi kilidi kolu merkezi tutmuyordu o bölgeyi kesip kaydirdik işlem tamam
Bir yorum yaz:
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık selam
Anten ölçülerini unutma
Bir yorum yaz:
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir diğer mühim konu eger yanlış görüyorsam , yada fotograf güncel Degıl eski ise sorun yok, ama bahsettigim sekilde ise arabanın hali müdahale etmen gerekecektir, diye düşünüyorum
Yeşil ile yazan yazıyı burada yazıyorum.
3. Cam Önündeki paneli değiştirdiğinizi görüyorum, panel üzerinde 4 adet delik ile geliyor, LHD ve RHD için uyumluluk adına,
Fotoğraftan görebildiğim eğer yanlış görmüyorsam siz RHD delikleri kapatmışsınız, lakin sürücü tarafında yanlış delik kapatılmış
gibi görüyorum eğer foto yanıltmıyorsa beni, ben kendi arabamda delikleri kapatmadım o delikler için satılan krom tıpalardan
almıştım. ( sizin deliğin olması gereken yerini anlaşılsın diye göz kararı işaretledim)
Eğer benim gördüğüm hata doğru ise, kaporta aşamasında derhal müdahale etmen lazım.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: