Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ayrıca Talha'ya katılıyorum, çok temiz ve guzel gözüküyor tezgah
    bizzat bulundum orada, acaip temiz ve BUZ gibi bir dükkan Klima değil Frigo mübarek
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Uyelerimizin Meslekleri konusuna yazacaktim ki bisey durttu buraya da bakayim dedim.
      Bence Bayram123 cok buyuk bir hata yapti meslegini soliyerekten.... Nht kurtariyo cunku pisirme zahmeti var. :-)
      Wish List;
      (hersey gonlumuzce olduktan sonra yapilacaklar.)
      Bu sene kesin Nht'in dolaylarina ugranilacak.
      50-70 kg arasinda bir Iskenderin tuketilmesi partisi verilecek.
      Can'a dilli sandvic tedarik edilecek.

P.S: Keske Nida, hala 84, ama geldigimde azicik daha toparliyorum her seferinde 'Anne yemekleri' yiyerekten. Bir 7'li rakamlari gorsem cok guzel olacak ama... (Ustumde o korse gibi ustluk olunca ve 20 m civarinda olunca sanirim azicik cekiyorum.)

P.S 2: Usluyum, gunde 1-2 mesaj, onuda korkarak yaziyom.

Bencebugunkuolaybirsenaryodanibarettirman
      Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Bedava olan beyine 6 tl yazmısın nıhat olmaz boyle beyın bedava
      naber ya konumuzdan devam edelim bu antalya cikartmasi olur ama ben gunu birlik gelebilirim
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ne akil hocasi, usak o usak....
        Tabii resimde lule lule friksiyonlu saclarim kendilerini gosteremiyo..
        Tesekkurler :-)

Windetta
        yok be wish senin dediğin uşak Alfred yaşlı adam, ben akıl hocasını diyorum Batman'e dövüşmeyi falan öğretiyo tapınak gibi biyerde Batman Begins'te var

Yorum Yap

Abi varya şu DİL için her şeyimi veririm ya hayatta en sevdiğim yiyecek diyebilirim, şöyle yarım ekmeğin arasına domates ve mayonez ile günde 3 öğün yiyebilirim ama hem pişirmesi zahmetli hem yerde yok
          Can'ım kardeşim nazlı ile görüş senı nasıl dil söğüşe boğacamı anlatsın ... Suprıseeee

Yorum Yap

[QUOTE=WISHMAN;36696]Uyelerimizin Meslekleri konusuna yazacaktim ki bisey durttu buraya da bakayim dedim.
            Bence Bayram123 cok buyuk bir hata yapti meslegini soliyerekten.... Nht kurtariyo cunku pisirme zahmeti var. :-)
            Wish List;
            (hersey gonlumuzce olduktan sonra yapilacaklar.)
            Bu sene kesin Nht'in dolaylarina ugranilacak.

Wısh'm man'm nazlı ile irtıbata geçersen benım dolaylarıma nasıl uğranılacağı o sana anlatacak suprıseee

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              bizzat bulundum orada, acaip temiz ve BUZ gibi bir dükkan Klima değil Frigo mübarek
              Keremim antalya da bir evın bır de r56'ın vae demiştim ilk geldiğinde de ne zaman istersen gel broooo

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                tezgah çiçek gibi olmuş hayırlı işler...
                Sğl talha kardeşim hep aklımdasın bu da benden sana bonus olsun bak onca arabanın içinden seçerim seni

Yorum Yap

ihale bana patlamis.. iyi mi.. eh iyi zaten 3aydir bi yerlere gitmiyordum wishman gelsin antalya cikartmasini yapalim o vakit..
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Evet nazlı bana pansiyon otel vs ayarla yanına geleceğiz dedi bende 5kardeş geliyoree dedim, hatta görgüsüZlük yapıp 3+1 ev var vs dedim.antalya'ya geleceksınız ve otelde falan kalacaksınız yok öyle bir hayal dünyası arkadaşlar

Yorum Yap

Nazlı gelirsek c.tesi akşamı gelir pazar döneriz dedi ama siZden ricam lütfen cuma akşamından gelin size unutulmaz bır haftasonu yaşatayım....

Yorum Yap

Nihat bak umduğundan kalabalık geliriz ağırlayamazsın biz sağlam bir aileyiz biliyorsun, geliyoruz diyince bir anda 3-5 kişiyi geçeriz haberin Olsun

Dil olayında neden nazlıya sormam gerek yoksa o yedi mi? :what: off ya şöyle tuzlu tuzlu...

Yorum Yap

arkadaşlar dil dediğiniz dil fümedenmi bahsediyosunuz onu bende severim eski kaşarla ekmek arası oy oy oy

Yorum Yap

Nihat bak umduğundan kalabalık geliriz ağırlayamazsın biz sağlam bir aileyiz biliyorsun, geliyoruz diyince bir anda 3-5 kişiyi geçeriz haberin Olsun

Dil olayında neden nazlıya sormam gerek yoksa o yedi mi? :what: off ya şöyle tuzlu tuzlu...
                            Lennn can demirden korksak trene binmeZdık ben Zaten kafamda sen nazlı wshman admın gökhan ve yengeyi hesapladım nazlıya sorman gereken dil olayı değil ne zaman nasıl gideleceği vs olayı onun için demiştim

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Sğl talha kardeşim hep aklımdasın bu da benden sana bonus olsun bak onca arabanın içinden seçerim seni

Tebrikler sahin gibisin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                              sigpic

Yorum Yap

Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X