Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Hadi bakalim, Allah hepimize akil fikir sabir versin su donemde .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Denizli Saint Tropezden selamlaaaarrrr)

35 CUB 94*
      HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Yemisiimmm diyeti yeaa
        Ben yemezdim valla adamlar bildiğin kömüre çevirmiş
        sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Ben yemezdim valla adamlar bildiğin kömüre çevirmiş
          Talhaya katılıyorum Ama yine de iştah kabartmıyor degil :P
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

o konu öyle tabi.Tercih doğru afiyet olsun
            sigpic

Yorum Yap

o konu öyle tabi.Tercih doğru afiyet olsun
              Talha arabayı doldurmadan önce bir çıtırdan denesek ?

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Talha arabayı doldurmadan önce bir çıtırdan denesek ?
                olur abi bana uyar. Hem bende yaptığın işlemler ne kadar işe yaramış görüp kendi aracım için yorum yapabileceğim.

Cuma cumartesi geceleri bana uyar. Sende durumlar nasıl?
                sigpic

Yorum Yap

olur abi bana uyar. Hem bende yaptığın işlemler ne kadar işe yaramış görüp kendi aracım için yorum yapabileceğim.

Cuma cumartesi geceleri bana uyar. Sende durumlar nasıl?
                  Bana da uyar su anki setupla seninle en azından eşit olmam gerekiyor

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Bana da uyar su anki setupla seninle en azından eşit olmam gerekiyor
                    Yani öyle olması gerekiyor. Eğer gerçekte de öyle olursa bana yeni ufuklar açılır

Abi cuma gibi konuşuruz detayları netleştiririz o zaman.
                    sigpic

Yorum Yap

Yani öyle olması gerekiyor. Eğer gerçekte de öyle olursa bana yeni ufuklar açılır

Abi cuma gibi konuşuruz detayları netleştiririz o zaman.
                      zaten benim setup sana yapılınca min 245lere cıkman gerekiyor. Ok konusuruz netlestiririz.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

sabah bursada mont arıyodum, şimdi izmirde şort, seviyom len seni izmir

16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          sabah bursada mont arıyodum, şimdi izmirde şort, seviyom len seni izmir

Bu sabah k*cimiz dondu bizim eve sabah ole bir gunes girdi ki dedim hava mis.. Meger yalan dolanmis..
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hindistan'da Ingiliz etkilerinin ordu uzerinde modernizasyonu isimli calismami bitirdikten sonra
                            Simdi de Endonezya'da Papua Yeni Gine'nin ulke ekonomisine katkilari calismam tamamlandi.
                            Sirada Kore ye gidip Kuzey Kore'nin yeni sac stiline karsilik sinirda 'guzel' saclarim ile Kuzey'e provakatif yaptirim teklifi var.
                            Ondan sonra da Vietnam bir gel dedi, Cuci tunellerinin genisletilmesi, icine ortalama turist girebilmesi calismalarinda rol model olacam.
                            Sonra Tailand hukumeti destegi ile Pattaya yanlizca gece hayati demek degildir isimli panelde konusma yapacagim.

Nerden uydurdum ilk basta 'Deri Muhendisiyim' diye ki?
                            Wishcokmohiminsandirman
                            En son düzenleyen WISHMAN; 08-05-14, 05:59.

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Hindistan'da Ingiliz etkilerinin ordu uzerinde modernizasyonu isimli calismami bitirdikten sonra
                              Simdi de Endonezya'da Papua Yeni Gine'nin ulke ekonomisine katkilari calismam tamamlandi.
                              Sirada Kore ye gidip Kuzey Kore'nin yeni sac stiline karsilik sinirda 'guzel' saclarim ile Kuzey'e provakatif yaptirim teklifi var.
                              Ondan sonra da Vietnam bir gel dedi, Cuci tunellerinin genisletilmesi, icine ortalama turist girebilmesi calismalarinda rol model olacam.
                              Sonra Tailand hukumeti destegi ile Pattaya yanlizca gece hayati demek degildir isimli panelde konusma yapacagim.

Wishcokmohiminsandirman
                              Wishmanim eger bir kişi seni sevmiyor veya degisik buluyorsa onun kültürsüz kişiliğindendir 5 satır yazını okuyup dünya tarihini ögrendim neredeyse Bu arada Kuzey Kore sınırında saclarına ilk nükleer bomba atılan insanın bir Türk olacagı aklıma gelmezdi

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Wishcokmohiminsandirman
                                Benim kanım dondu
                                Daha yoğun bir gündem düşünemiyorum..

Geri döööön tülaaay
                                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X