bugün minimi hiçbir tabela, levha ve yol işareti olmadığı halde çekiciyle çekmiş şerefsizler !! parkçıya parayı ödedikten sonra sordum çok çekici olduğundanmı çektiler dedim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeni susturdu Lord'um, korkudan bisi yazamiyom. Ama gelince Istanbul'a gazini alcam, baris nargilesi tutturcez karsilikli... :-)
Sen İstanbul'a gel nargile kolay iş hergün içtiğimiz şey ama şunu belirtiyim hemen kalkmam 3 saat garanti gerçi seninle muhabbete doyum olmaz sabaha kadar takılırız mekan bana çalışıyo zaten
Yorum Yap
-
tooncay
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın gene erken kalktık. Maslak Powershop kahvaltıya gidiyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın gene erken kalktık. Maslak Powershop kahvaltıya gidiyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCanım çekti herkes bişiler yapınca
P?S: MINI'lere power varda kendinize yok mu?
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKiyamam. Bak Gokhan darlanmis, sole 'az diyet' biseyler kararlastirin.
P?S: MINI'lere power varda kendinize yok mu?
Bakınız : 7Eleven=>Lipo-D
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPower orada reis
Bakınız : 7Eleven=>Lipo-D
P.s: Gelecek sefer beni Alcatraz'a gotur. :-)
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBitti be Cem, donduk yavlu vatana... Guzel gunler cabuk geciyo be.. Lipo-D'li gunler bitti.
P.s: Gelecek sefer beni Alcatraz'a gotur. :-)
Wishman
bu arada yavlu vatan dereken
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlcatraz mı orası hikaye ya Bende ne mekanlar var sen merak etme
bu arada yavlu vatan dereken
Yorum Yap
Yorum Yap