Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Winnnn dolmusa binmem doldurusa gelmem parcasi ile gune -ve haftaya- hizli bir giris yaptim.
Aslinda ben NHT'dan cekiniyom cok laf atmamiyom. O poz baska nerde verilebilir ki, adam Olympos Tanrilarina yakisir bir durumda...
Fakat deniz gercekten bir harika gorunuyor.
P.S: Simdi olsa bir 'Burjer Fink/Izgarali' plaji, tabiki oranin tanrilarida beni reklam yuzu secer bu 'himbil-sexi' gobegim ile..... Dolasirim ben Orhan Baba gibi 'cek icine wish cek' deyu deyu
Abi varya şu DİL için her şeyimi veririm ya hayatta en sevdiğim yiyecek diyebilirim, şöyle yarım ekmeğin arasına domates ve mayonez ile günde 3 öğün yiyebilirim ama hem pişirmesi zahmetli hem yerde yok
Uyelerimizin Meslekleri konusuna yazacaktim ki bisey durttu buraya da bakayim dedim.
Bence Bayram123 cok buyuk bir hata yapti meslegini soliyerekten.... Nht kurtariyo cunku pisirme zahmeti var. :-)
Wish List;
(hersey gonlumuzce olduktan sonra yapilacaklar.)
Bu sene kesin Nht'in dolaylarina ugranilacak.
50-70 kg arasinda bir Iskenderin tuketilmesi partisi verilecek.
Can'a dilli sandvic tedarik edilecek.
P.S: Keske Nida, hala 84, ama geldigimde azicik daha toparliyorum her seferinde 'Anne yemekleri' yiyerekten. Bir 7'li rakamlari gorsem cok guzel olacak ama... (Ustumde o korse gibi ustluk olunca ve 20 m civarinda olunca sanirim azicik cekiyorum.)
Yorum Yap