Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Nazlı gelirsek c.tesi akşamı gelir pazar döneriz dedi ama siZden ricam lütfen cuma akşamından gelin size unutulmaz bır haftasonu yaşatayım....
Ben cok fazla yanliz cekilmiyom. (En cok Gokhan dayanabiliyor bana). Yanimda Ozgur Pasa olunca katalizor yapiyo ortami guzellestiriyor.
Yazamiyoruz su aralar, daha sonra bu konu ile ilgili detayli konusuruz. Hatta alt baslik bile acabiliriz.
Ben cok fazla yanliz cekilmiyom. (En cok Gokhan dayanabiliyor bana). Yanimda Ozgur Pasa olunca katalizor yapiyo ortami guzellestiriyor.
Yazamiyoruz su aralar, daha sonra bu konu ile ilgili detayli konusuruz. Hatta alt baslik bile acabiliriz.
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
wishman İstanbul'a ne zaman geliyosun gelde gaz festivaline gidelim ordanda nargile ooohhh
Korkum sonra hosuma gitcek bagimlisi olacaz, sonrada kesin yasak koyarlar onada....
P.S: Tabakhaneci adam, bunca sene amonyak, sulfur, formaldehit, formik maruz biraktilar. Bak bisey olmadi zaten. Yan etkisi hala kendimi 10 yas genc hissediyom bana degil size yazik oluyo....
Korkum sonra hosuma gitcek bagimlisi olacaz, sonrada kesin yasak koyarlar onada....
P.S: Tabakhaneci adam, bunca sene amonyak, sulfur, formaldehit, formik maruz biraktilar. Bak bisey olmadi zaten. Yan etkisi hala kendimi 10 yas genc hissediyom bana degil size yazik oluyo....
Wish
Wish benim içtiğim mekanda yasak koyamazlar mekanda sunroof var üstü açılıyo
boşver be wish insan hissettiği yaştadır bak bende daha olgun yaşta hissediyorum ben bişey diyomuyum he ?
Nargileyi bir kere Suriye'de bayiim ile beraber denemeye calismistim. Bayiimin esi seviyordu nargileyi. Ben bir turlu becerememistim, idareten tutturmeye calismistik iste... Tamamiyle ayri bir kultur olduguna inaniyorum.
P.S: Yas konusunu burda kapatiyoruz, malum andrapoz kufur gibi geliyor 'Lord'um...
Nargileyi bir kere Suriye'de bayiim ile beraber denemeye calismistim. Bayiimin esi seviyordu nargileyi. Ben bir turlu becerememistim, idareten tutturmeye calismistik iste... Tamamiyle ayri bir kultur olduguna inaniyorum.
P.S: Yas konusunu burda kapatiyoruz, malum andrapoz kufur gibi geliyor 'Lord'um...
Wish
Bree Wish! Gencsin Yakisiklisin bazilarina fark atarsin konusma hic
Gelde bogazda balik yiyelim Mugelerin dugunde giydigin gomlegini giymessen darilirim ama
Ayrica nargile falanda icme zararli!?!?!? Senle giovanniyle uzun yol yapacuk kendine dikkat etmen lazim
Yorum Yap