Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUyelerimizin Meslekleri konusuna yazacaktim ki bisey durttu buraya da bakayim dedim.
Bence Bayram123 cok buyuk bir hata yapti meslegini soliyerekten.... Nht kurtariyo cunku pisirme zahmeti var. :-)
Wish List;
(hersey gonlumuzce olduktan sonra yapilacaklar.)
Bu sene kesin Nht'in dolaylarina ugranilacak.
50-70 kg arasinda bir Iskenderin tuketilmesi partisi verilecek.
Can'a dilli sandvic tedarik edilecek.
P.S: Keske Nida, hala 84, ama geldigimde azicik daha toparliyorum her seferinde 'Anne yemekleri' yiyerekten. Bir 7'li rakamlari gorsem cok guzel olacak ama... (Ustumde o korse gibi ustluk olunca ve 20 m civarinda olunca sanirim azicik cekiyorum.)
P.S 2: Usluyum, gunde 1-2 mesaj, onuda korkarak yaziyom.
BencebugunkuolaybirsenaryodanibarettirmanAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBedava olan beyine 6 tl yazmısın nıhat olmaz boyle beyın bedavasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe akil hocasi, usak o usak....
Tabii resimde lule lule friksiyonlu saclarim kendilerini gosteremiyo..
Tesekkurler :-)
Windetta
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi varya şu DİL için her şeyimi veririm ya hayatta en sevdiğim yiyecek diyebilirim, şöyle yarım ekmeğin arasına domates ve mayonez ile günde 3 öğün yiyebilirim ama hem pişirmesi zahmetli hem yerde yok
Yorum Yap
-
[QUOTE=WISHMAN;36696]Uyelerimizin Meslekleri konusuna yazacaktim ki bisey durttu buraya da bakayim dedim.
Bence Bayram123 cok buyuk bir hata yapti meslegini soliyerekten.... Nht kurtariyo cunku pisirme zahmeti var. :-)
Wish List;
(hersey gonlumuzce olduktan sonra yapilacaklar.)
Bu sene kesin Nht'in dolaylarina ugranilacak.
Wısh'm man'm nazlı ile irtıbata geçersen benım dolaylarıma nasıl uğranılacağı o sana anlatacak suprıseee
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbizzat bulundum orada, acaip temiz ve BUZ gibi bir dükkan Klima değil Frigo mübarek
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstertezgah çiçek gibi olmuş hayırlı işler...
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
arkadaşlar dil dediğiniz dil fümedenmi bahsediyosunuz onu bende severim eski kaşarla ekmek arası oy oy oy
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNihat bak umduğundan kalabalık geliriz ağırlayamazsın biz sağlam bir aileyiz biliyorsun, geliyoruz diyince bir anda 3-5 kişiyi geçeriz haberin Olsun
Dil olayında neden nazlıya sormam gerek yoksa o yedi mi? :what: off ya şöyle tuzlu tuzlu...
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
Yorum Yap