Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabayı Meguladıktan sonra günün yorgunluğunu atmak için Nargileee...
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYorgunluğu atmanın tek yolu okadar emek verdiğin arabayı son haliyle görmektir ama sarven
Yorum Yap
-
Berna
-
Arabayi maslakta yikatip ciktiktan sonra Nikolababanin garaja cektik bcs ile yemek kahve olayina dustuk.. alkent havuz cafede kahve ictik Can'da katildi arabasina kavustu sonunda
uploadfromtaptalk1369507991764.jpg
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
gamze10
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Gölcük
Yorum Yap
-
uploadfromtaptalk1369521325147.jpg
Sarven tunerboy ve ben gecte olsa bulusabildik kisa ve oz bi muhabbet cevirdik devami gelecek arayacagim arkadaslar olacakti ama sanayiden cok gec ayrildim telefonumda kapandi oyle boyle derken saat akip gitti
34 NSC 46
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]1362[/ATTACH]
Sarven tunerboy ve ben gecte olsa bulusabildik kisa ve oz bi muhabbet cevirdik devami gelecek arayacagim arkadaslar olacakti ama sanayiden cok gec ayrildim telefonumda kapandi oyle boyle derken saat akip gitti
34 NSC 46
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPlan program yapan olursa haber edebilir boşum şimdilikAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSabah bebekte kahvaltı, Birazdan harbiye, sonra Beşiktaş akşam çırağandayım
ps. ikigunustustesanayiyordubeni
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap