Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yorgunluğu atmanın tek yolu okadar emek verdiğin arabayı son haliyle görmektir ama sarven
görüyorumda ellerim koptu ayna berraklığı verdim, parlaklık ve yağmur kaydırıcılığıda çok iyi ama orbital makina olmadan gene kılcal çizikler gitmiyo maalesef
Sarven tunerboy ve ben gecte olsa bulusabildik kisa ve oz bi muhabbet cevirdik devami gelecek arayacagim arkadaslar olacakti ama sanayiden cok gec ayrildim telefonumda kapandi oyle boyle derken saat akip gitti
Sarven tunerboy ve ben gecte olsa bulusabildik kisa ve oz bi muhabbet cevirdik devami gelecek arayacagim arkadaslar olacakti ama sanayiden cok gec ayrildim telefonumda kapandi oyle boyle derken saat akip gitti
34 NSC 46
aynen adminim bunu saymayalım nargile sever arkadaşlarda vardı aramızda onlarıda alıp otantik bir ortama akalım
Plan program yapan olursa haber edebilir boşum şimdilik
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Sabah bebekte kahvaltı, Birazdan harbiye, sonra Beşiktaş akşam çırağandayım
Sozde biz bugun serpme kahvalti olayina girisioduk Peeeh! Neyse bende bugun bi miskinlik var evden cikasim yok.. sosyal it bahcede kicini yirtio sahil diye kafam yastiktan kalkmiyor
Yorum Yap