Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAfiyet olsun başkan bu sefer ters istikamettesin
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa 10 plakali bayan arkdasimiz kimdir yolda gelirken karsilastik, lutfen bidaha karsilasmayalim) o nasil araba kullanmaktir arkdas)
Tebrik ederim kendisini.... Masallah.. Allah kaza bela vermesin..
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGamze ya, mini almakla iyimi yaptim anlayamadim.. Hergun kullanmak istiyorum... Hergun yollardayim, gamzeyi biraz takip etmeye calistim, suan ellerim titriyor, okdar mutluyum. Cok guzel alet ya.. Heyecanimi sizlerle paylasiyim dedimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRumeli hisari fincan cafe deyim. Buralarda olan varsa beklerim.
Yorum Yap
-
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaslak sanayi merkezdeyim güneşleniyorum elemanı yolladım havuç yağı almaya
Bende ofiste klima bozuldu, resmen eriyorum Kadıköy'ün ortasında
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇardakta keyif iyidir şimdi Fanta sprite içe içe gölgede
Bende ofiste klima bozuldu, resmen eriyorum Kadıköy'ün ortasında
Yorum Yap
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göstersuan maltepe meguiars tayim ordan fenere gecerim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaslak sanayi merkezdeyim güneşleniyorum elemanı yolladım havuç yağı almaya
Yorum Yap
Yorum Yap