Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Atakoy saklibahce, cemberlitas nargileye bende gelmek isterim aslinda,
    Ataköy'de demi saklıbahçe varmış heryerde saklıbahçe var ismide öyle birşeyki böyle olaya bir gizem bir merak katıyor Hansel ve Gratel aklıma geliyo hehe, bu arada çemberlitaşa nargile içen, ve nargilenin otantik bir ortamda içilmesi gerektiğini düşünen insanları beklerim haftada 2-3 gün en az ordayım. Onun dışında Avrupa yakasında Lüks olup güzel yapan yerlerde var olurda ufak çaplı buluşmalar için bir araya gelelim derseniz bir telefon uzağınızdayım

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ataköy'de demi saklıbahçe varmış heryerde saklıbahçe var ismide öyle birşeyki böyle olaya bir gizem bir merak katıyor Hansel ve Gratel aklıma geliyo hehe, bu arada çemberlitaşa nargile içen, ve nargilenin otantik bir ortamda içilmesi gerektiğini düşünen insanları beklerim haftada 2-3 gün en az ordayım. Onun dışında Avrupa yakasında Lüks olup güzel yapan yerlerde var olurda ufak çaplı buluşmalar için bir araya gelelim derseniz bir telefon uzağınızdayım
      Saklibahce, cok guzel bi yer degil, sadece arkdaslarim orda diye gittigim yer. Diger turlu bende nargileyi cok severim. Anlik bulusmayla guzel seyler olabilir gorusmek uzere.

Yorum Yap

Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Saklibahce, cok guzel bi yer degil, sadece arkdaslarim orda diye gittigim yer. Diger turlu bende nargileyi cok severim. Anlik bulusmayla guzel seyler olabilir gorusmek uzere.
        anladım belli ki nargileden anlayan adamsın sende benim gibi heryerde içemiyosun

Yorum Yap

Endonezya'da bir otelin tepe barinda... (sana hayat guzel demeyin, odalarda 'duman avciligi uygulamasi' var.) Yoksa sortumu giyinip kasina kasina tembellik etmeyi tercih ederdim.

P.S: Otelin onunde gordugum 'iron man' arabasindan sonra kendimi mohito'ya vurum dedim. Arabanin resimleri adminlerimizde mevcut.

Buraya acil Turk Gucu yollayin. Hatta nargilelerinizi kusanip gelin. Ben yetersizim.

P.S: 2 : Ayran istedim, reva gorduler, en dusuk dynolusu 'malibu' dediler. Istemedim.

Wishbildirirman

Yorum Yap

Bats e git oadaki sarisin soliste selamimi soyle

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Endonezya'da bir otelin tepe barinda... (sana hayat guzel demeyin, odalarda 'duman avciligi uygulamasi' var.) Yoksa sortumu giyinip kasina kasina tembellik etmeyi tercih ederdim.

P.S: Otelin onunde gordugum 'iron man' arabasindan sonra kendimi mohito'ya vurum dedim. Arabanin resimleri adminlerimizde mevcut.

Buraya acil Turk Gucu yollayin. Hatta nargilelerinizi kusanip gelin. Ben yetersizim.

P.S: 2 : Ayran istedim, reva gorduler, en dusuk dynolusu 'malibu' dediler. Istemedim.

Wishbildirirman
              wishman forumun nargile severleriyle gelelim dicem ama közler sıkıntı oluyo duman çıkaramazsak gücümüzü gösteremeyiz hehe

Yorum Yap

Nargiledeyim her zamanki yerde gelen varmı ?

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Nargiledeyim her zamanki yerde gelen varmı ?
                  Bu kadar nargile zarar verir sarven
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Bu kadar nargile zarar verir sarven
                    bünye alışkın be abi günde 2 kere içtiğimizde oluyo dün gece 3'te gittim bu mesajı yazdığım sıradada nargileden geldim kilo aldım bu ara fazla asılamıyorum önceden ne çekerdim be

Yorum Yap

akşam maltepe sahile geçip arabayı yıkatıp ordan fenere geçicem bekleriz ekip olarak ordayız

Yorum Yap

Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        akşam maltepe sahile geçip arabayı yıkatıp ordan fenere geçicem bekleriz ekip olarak ordayız
                        Dün gözler sizi aradı efenim hem Kilyosta hem fenerde

Yorum Yap

suan beyazittayim Otel isletmeciligi dersine dustum. .
                          Aksama dans icin Aramyandayik modada dondurma yemege gelen olursa haber etsin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Ben akşam 10.30 gibi eşlik edebilirim arkadaşlar ..
                            Volkan USER
                            34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Butun gun tabakhanedeydik (=Baranx Bey), yerden yere vurduk. Yarinda tabakhanede olcaz. Tabakhanenin wifi var olsa bile sifresini istemicem, tabletim temiz kalsin.

P.S: ulen 17 senedir ogrenemedim su deri isini, denemede deneme, bir sonraki safhaya gecemedik. Neyseki hala uyanmadilar isveren isten kovmuyo, fabrikalar hala deneme istiyo....

Wish...

Yorum Yap

Rumeli hisari fincan cafe deyim. Buralarda olan varsa beklerim.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X