birazdan Bursa'ya araç bakmaya gidicem
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbirazdan Bursa'ya araç bakmaya gidicem
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
-
genelde bizde ekipçe ordayız. CiCafe'De1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstergenelde bizde ekipçe ordayız. CiCafe'De
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlısı olsun diyelimmi R56 için
Yorum Yap
-
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr56 değildi ama olmadı zaten arabası baya bir kötü çıktı adamın hatta kendide karaktersiz çıktı boşuna gittik geldik bir r56 alamadık gitti yaw
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr56 değildi ama olmadı zaten arabası baya bir kötü çıktı adamın hatta kendide karaktersiz çıktı boşuna gittik geldik bir r56 alamadık gitti yaw
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAradığın özellikleri yazarsan buradan yardımcı olunur sana en iyi şekildeboya takıntım olmasa çoktan almıştım
r56 çıkmamışken ne çok r50 bakardım galerilerin gerçek yüzlerini öyle tanıdım ve halada farklı araçlardanda tanıyorum %90 ı üçkağıtçı
En son düzenleyen ::lord_sarven::; 18-05-13, 03:52.
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstervar elimizde satilik r56 3ulke gezmis kazasiz belasiz Kramp nickli uye ile temasa gecebilersin
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap