Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Atakoy saklibahce, cemberlitas nargileye bende gelmek isterim aslinda,
Ataköy'de demi saklıbahçe varmış heryerde saklıbahçe var ismide öyle birşeyki böyle olaya bir gizem bir merak katıyor Hansel ve Gratel aklıma geliyo hehe, bu arada çemberlitaşa nargile içen, ve nargilenin otantik bir ortamda içilmesi gerektiğini düşünen insanları beklerim haftada 2-3 gün en az ordayım. Onun dışında Avrupa yakasında Lüks olup güzel yapan yerlerde var olurda ufak çaplı buluşmalar için bir araya gelelim derseniz bir telefon uzağınızdayım
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Ataköy'de demi saklıbahçe varmış heryerde saklıbahçe var ismide öyle birşeyki böyle olaya bir gizem bir merak katıyor Hansel ve Gratel aklıma geliyo hehe, bu arada çemberlitaşa nargile içen, ve nargilenin otantik bir ortamda içilmesi gerektiğini düşünen insanları beklerim haftada 2-3 gün en az ordayım. Onun dışında Avrupa yakasında Lüks olup güzel yapan yerlerde var olurda ufak çaplı buluşmalar için bir araya gelelim derseniz bir telefon uzağınızdayım
Saklibahce, cok guzel bi yer degil, sadece arkdaslarim orda diye gittigim yer. Diger turlu bende nargileyi cok severim. Anlik bulusmayla guzel seyler olabilir gorusmek uzere.
Saklibahce, cok guzel bi yer degil, sadece arkdaslarim orda diye gittigim yer. Diger turlu bende nargileyi cok severim. Anlik bulusmayla guzel seyler olabilir gorusmek uzere.
anladım belli ki nargileden anlayan adamsın sende benim gibi heryerde içemiyosun
bünye alışkın be abi günde 2 kere içtiğimizde oluyo dün gece 3'te gittim bu mesajı yazdığım sıradada nargileden geldim kilo aldım bu ara fazla asılamıyorum önceden ne çekerdim be
Butun gun tabakhanedeydik (=Baranx Bey), yerden yere vurduk. Yarinda tabakhanede olcaz. Tabakhanenin wifi var olsa bile sifresini istemicem, tabletim temiz kalsin.
P.S: ulen 17 senedir ogrenemedim su deri isini, denemede deneme, bir sonraki safhaya gecemedik. Neyseki hala uyanmadilar isveren isten kovmuyo, fabrikalar hala deneme istiyo....
Yorum Yap