Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

nargile candır

Yorum Yap

Sigara kullanmıyorum ama haftada 1 mutlaka nargile içiyorum. Zararlı olduğunu bile bile ama keyif veriyor

Yorum Yap

ben hergün ya da 2 günde bir çemberlitaş tarafında otantik bir ortamda içiyorum ki nargilede öyle yerlerde içilmeli içen arkadaşlar varsa birgün buyursun misafirim olsun

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          ben hergün ya da 2 günde bir çemberlitaş tarafında otantik bir ortamda içiyorum ki nargilede öyle yerlerde içilmeli içen arkadaşlar varsa birgün buyursun misafirim olsun
          Bizim dükkanımızda Fatihde babamın kaportaa dükkanı. Bir gün gelirim o zaman Çemberlitaşa

Yorum Yap

Ben eskiden sigara içerdim yaklaşık 2 sene oldu bırakalı. Son 4-5 aydır canım çekmeye başlamıştı ki buna karşı çözümü arasıra nargile içerek veya düzenli puro içerek buldum. sigara içmiyorum, canım çektikce puro içerim bazende nargile.

Yorum Yap

hiç unutmam ilk nargileyi 10 yaşında içmiştim can Benimde dayım mekanikçi cevizlibağda Ticaret merkezinin içinde valla ben akşam saatlerinde gidiyorum yemekten sonra 00.30 - 01.00 gibi de kalkıyorum

Yorum Yap

O zaman bi akşam nargile org. yapalım madem talep fazla ne dersiniz.
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  O zaman bi akşam nargile org. yapalım madem talep fazla ne dersiniz.
                  Harika olur. İnşallah iş durumum müsait olur. Genelde gece çalışıyorum çünkü.
                  En son düzenleyen Melih Özlem; 08-05-13, 17:05.

Yorum Yap

Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Harika olur. İnsaşllah iş durumum müsait olur. Genelde gece çalışıyorum çünkü.
                    Müsait bi akşamda buluşalım ozaman
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Müsait bi akşamda buluşalım ozaman
                      Tabikide. Bu hafta zor görünüyor ama

Yorum Yap

benim dediğim mekana rahatlıkla sığarız ancak önünde park yeri bazen 2-3 arabalık oluyo bazen bomboş oluyo belki bilenler vardır çemberlitaş tramvay durağının ordaki fem dersanesinin girişinin hemen karşısı diğer şubeside sultanahmet meydanında ben nargilesini beğeniyorum ve gelen turistler bile aynı turistler sadık bir müşterisi var ve tarihi otantik bir ortam pop müzik falan gündüzleri çalar akşamda genelde türk sanat müziği ağırlıklıdır lüx yer istersenizde maranta gusto olabilir ancak akşamda oraya o kadar araba gidemeyiz ve şu an yaz ayı olduğundan büyük ihtimal full çekiyo akşamları ama çemberlitaşta ayarlarız park yeri diye düşünüyorum gerekirse park yerlerine sandalye falan koydururuz yeterki araç sayısını verin bana

Yorum Yap

Kuruçeşme'de de vardı güzel nargile yapan bir yer güneycan bahsetmişti bir ara :screwy: Kalamış Kahvede de çok güzel nargile var. Güzel olur bence bir akşam nargile sefası hem uzun görüşmüş oluruz nargile Keyfi uzun gider

Gökhan Admin bunu konuyu sen aç istersen yapılması istenen organizasyonlar bölümüne şimdiden kadro tarih ufak ufak belli olsun derim ben havalarda tam ısınmadan iyi gider

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Kuruçeşme'de de vardı güzel nargile yapan bir yer güneycan bahsetmişti bir ara :screwy: Kalamış Kahvede de çok güzel nargile var. Güzel olur bence bir akşam nargile sefası hem uzun görüşmüş oluruz nargile Keyfi uzun gider

Gökhan Admin bunu konuyu sen aç istersen yapılması istenen organizasyonlar bölümüne şimdiden kadro tarih ufak ufak belli olsun derim ben havalarda tam ısınmadan iyi gider
                            Guneycanin dedigi yer "kurucesme kahvesi" conem
                            Nargile senin kafayi guzellestirmesin :P eeueuhueuuu
                            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Kafes nargile kafe var bide orda

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Guneycanin dedigi yer "kurucesme kahvesi" conem
                                Nargile senin kafayi guzellestirmesin :P eeueuhueuuu
                                Hıı nargile de ne kafa kırar, ne kafa kırar

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X