nargile candır
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
ben hergün ya da 2 günde bir çemberlitaş tarafında otantik bir ortamda içiyorum ki nargilede öyle yerlerde içilmeli içen arkadaşlar varsa birgün buyursun misafirim olsun
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben hergün ya da 2 günde bir çemberlitaş tarafında otantik bir ortamda içiyorum ki nargilede öyle yerlerde içilmeli içen arkadaşlar varsa birgün buyursun misafirim olsun
Yorum Yap
-
hiç unutmam ilk nargileyi 10 yaşında içmiştim can Benimde dayım mekanikçi cevizlibağda Ticaret merkezinin içinde valla ben akşam saatlerinde gidiyorum yemekten sonra 00.30 - 01.00 gibi de kalkıyorum
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman bi akşam nargile org. yapalım madem talep fazla ne dersiniz.En son düzenleyen Melih Özlem; 08-05-13, 17:05.
Yorum Yap
-
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika olur. İnsaşllah iş durumum müsait olur. Genelde gece çalışıyorum çünkü.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMüsait bi akşamda buluşalım ozaman
Yorum Yap
-
benim dediğim mekana rahatlıkla sığarız ancak önünde park yeri bazen 2-3 arabalık oluyo bazen bomboş oluyo belki bilenler vardır çemberlitaş tramvay durağının ordaki fem dersanesinin girişinin hemen karşısı diğer şubeside sultanahmet meydanında ben nargilesini beğeniyorum ve gelen turistler bile aynı turistler sadık bir müşterisi var ve tarihi otantik bir ortam pop müzik falan gündüzleri çalar akşamda genelde türk sanat müziği ağırlıklıdır lüx yer istersenizde maranta gusto olabilir ancak akşamda oraya o kadar araba gidemeyiz ve şu an yaz ayı olduğundan büyük ihtimal full çekiyo akşamları ama çemberlitaşta ayarlarız park yeri diye düşünüyorum gerekirse park yerlerine sandalye falan koydururuz yeterki araç sayısını verin bana
Yorum Yap
-
Kuruçeşme'de de vardı güzel nargile yapan bir yer güneycan bahsetmişti bir ara :screwy: Kalamış Kahvede de çok güzel nargile var. Güzel olur bence bir akşam nargile sefası hem uzun görüşmüş oluruz nargile Keyfi uzun gider
Gökhan Admin bunu konuyu sen aç istersen yapılması istenen organizasyonlar bölümüne şimdiden kadro tarih ufak ufak belli olsun derim ben havalarda tam ısınmadan iyi gider
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKuruçeşme'de de vardı güzel nargile yapan bir yer güneycan bahsetmişti bir ara :screwy: Kalamış Kahvede de çok güzel nargile var. Güzel olur bence bir akşam nargile sefası hem uzun görüşmüş oluruz nargile Keyfi uzun gider
Gökhan Admin bunu konuyu sen aç istersen yapılması istenen organizasyonlar bölümüne şimdiden kadro tarih ufak ufak belli olsun derim ben havalarda tam ısınmadan iyi gider
Nargile senin kafayi guzellestirmesin :P eeueuhueuuusigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKuruçeşme'de de vardı güzel nargile yapan bir yer güneycan bahsetmişti bir ara :screwy: Kalamış Kahvede de çok güzel nargile var. Güzel olur bence bir akşam nargile sefası hem uzun görüşmüş oluruz nargile Keyfi uzun gider
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuneycanin dedigi yer "kurucesme kahvesi" conem
Nargile senin kafayi guzellestirmesin :P eeueuhueuuu
Yorum Yap
Yorum Yap