Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ya 10 plakali bayan arkdasimiz kimdir yolda gelirken karsilastik, lutfen bidaha karsilasmayalim) o nasil araba kullanmaktir arkdas)
Tebrik ederim kendisini.... Masallah.. Allah kaza bela vermesin..
Ya 10 plakali bayan arkdasimiz kimdir yolda gelirken karsilastik, lutfen bidaha karsilasmayalim) o nasil araba kullanmaktir arkdas)
Tebrik ederim kendisini.... Masallah.. Allah kaza bela vermesin..
Gamze ya, mini almakla iyimi yaptim anlayamadim.. Hergun kullanmak istiyorum... Hergun yollardayim, gamzeyi biraz takip etmeye calistim, suan ellerim titriyor, okdar mutluyum. Cok guzel alet ya.. Heyecanimi sizlerle paylasiyim dedim
Gamze ya, mini almakla iyimi yaptim anlayamadim.. Hergun kullanmak istiyorum... Hergun yollardayim, gamzeyi biraz takip etmeye calistim, suan ellerim titriyor, okdar mutluyum. Cok guzel alet ya.. Heyecanimi sizlerle paylasiyim dedim
Rumeli hisari fincan cafe deyim. Buralarda olan varsa beklerim.
Kilyosta bahsettiğin yerdi sanırım birgün beraber gidelim telefonlaşıp nargilesi güzelse tabi ama seni Çemberlitaş'a gittiğim cafeye abone yapmayı davet ediyorum
Bütün gündür ofisteyim. Ofis işlerim birikmiş... Masabaşı iş bana göre değil yaa bunu anladım. Bütün gün ofiste durmak aman aman... 1 hafta uğramam ofise
Yorum Yap