Aslı batubility tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Berna
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul yıkılıyo 1 gün Antalya ya gittim ortalık karışmış. Taksim kilit Beşiktaş ortaköy yıkılıyor uyan ey forum
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul yıkılıyo 1 gün Antalya ya gittim ortalık karışmış. Taksim kilit Beşiktaş ortaköy yıkılıyor uyan ey forum
Yorum Yap
-
son durum etilerde 1000 kisilik grup toplanmis bogazici universitesinin oraya yuruyordu turladim bnde mecidiyekoye kadar gittim dondum kilitlendi trafik
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEklenen DosyalarEn son düzenleyen OAtes; 01-06-13, 05:00.
Yorum Yap
-
tooncay
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Akşam yürüyüşlere katılıp Vatan Caddesindeki malum partinin binasını bastıktan sonra yorgunluk atmak için Çemberlitaş Nargile'ye gittim saat 02:00 ye kadar iyice dinlendikten sonra Fındıkzade Dominos daha sonra evin önünde arabayı cilaladım yorgunluktan bittim duş aldıktan sonra direk yatmak üzere yatağıma uzandım ve su gibisi yok gerçekten bu havalarda susuz kalmak çok kötü bişey şu anda 2 litre kadar su tükettimEn son düzenleyen ::lord_sarven::; 02-06-13, 06:20.
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
#direngeziparkı (ne olduğunu bilmeyenler var hâlâ, medyada hiçbir haber çıkmıyor çıkan haberler de yalan, lütfen araştırın neler olduğunu öğrenin)
dolayısıyla, Taksim'deyiz.
Yorum Yap
Yorum Yap