Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• GOKHAN
    yanıtladı

Giovanniden kareler

34NSC46
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gelin hamamlari olsun ayol Heueheueh

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    O kurnadan bu kurnaya...... Adile Teyze'mi ozlemle aniyorum....

P.S: Tek tusla 'lombo body kit'i ayarlayamadim, o yuzden altta kaliyorum...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ayvalik'ta hamama sokacaz biz sari kizi... Ugg...

w.......
    Gelin hamamlari olsun ayol Heueheueh

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş
    Kizini kollayip ardindan da Pazarlik unsuru yapanida ilk defa goruyorum alem adamsin vesselam Ahahahaha

Ayvalik'ta hamama sokacaz biz sari kizi... Ugg...

w.......

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Yine dayanamadim siparis verdim.

Su camlari otomatik kapatan dalgadan
    geri viteste aynayi assaga alan dalgadan
    yag kapagi (kirmizi)
    yag duzeyi cubugu
    4 tane yedek lastik kilifi
    lastik hava control edevati (digital)
    bir tane Go-Badge
    4 tane anahtarlik

Ekonomi canlansin

WishItalyayagiderayakkovulmadanoncesonwishlisttini hazirladiman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben fotograf yukleyecegim tabbiside
    fotograf benim isim oldu artik utuyle fotograf cekiyorum yukluyorum
    Guncel.....

Wish

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Yetmedi...... Bitmedi....

yeniden siparisler veresim var Giovanni'ye....

Su geri viteste aynayi assagi alan dalgadan (sol ayna olsun yeter) ve otomatik camlari kapatan dalgadan almak istiyom.

P.S: Bir MINI'ye bir MINI daha harcamak bu olsa gerek... Varsin vermesin 4eva bana kizini.....
    P.S 2 : Arkadaslar, son Turkiye girisimde gumrukte sorun yasadim. (Alirsan ole kocaman solid Camber Plate, tabiiki bir sure anlatmak zorunda kalirsin bu ikizlere takke gibi demir ne ise yarar neden bavulunda vardir.) Kendi bavulunuzda olsada yaninizda otomobil parcasi getiremiyorsunuz. Bu yuzden bu siparisim genellikle kucuk parcalar (aksesuar) uzerine olacak. Simdiden soleyeyim siparisime ek bir istek alamayacagim. Ayriyetten herhangi bir istegi Haziran ayindan once size teslim edemem, malum siparisi HongKong'a cekiyorum.

Wishdolararttinerdengeliyorbudegirmeninsuyuman
    En son düzenleyen WISHMAN; 24-01-14, 03:35.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Wish abim sorma artik bizide ugrastiriyolar vize islerine. Onceden bi alirdik en az bi sene simdi sadece bir iki gunluk transit veriyor. Bu arada abi napcan gemi adami kağıdıni birak hic bulasma deniz islerine. Bu deniz suyu cok fena bişey abi, maazallah kulağına kacsa bidaha cikmiyo 😅😅😅😅

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sorma, deniz suyu basincla doldu kulaklara... 11 sertifika - 96 dalis - 70 saat sualti doldurdum. 100 dalis olsun 'solo diver' olup bu ise nokta koyacam.

P.S: Sizin gemiciklerin altini kim temizliyor? Tonoz dusse kim cikartiyor? Gerektiginde +90 868 555 88 68 (attim) ara dipten gelirim...

Wishbasinctersteptiman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş
    Giovanni 'nin fotosunu gordu bugun sarisin. Cok begendi, bakimli yakisikli cocuk dedi ama avivasa cuklatasini helede bos kutusunu duydugunda '"biraz kabaymis" dedi. Biliyosun benimkisi cakma sarisin degil, dip boyasi gelmez, fizigi yerinde, bembeyaz ayakkabilari var, tepesinde dekoltesi var, turkan soray gozleri var. Ben bodrum disinda biyere gitmem sukretsinki ayvaliga geliyorum dedi. Gelirken bi ceyrek alip koltuguma takmasi gerekiyo dedi. Bende onun yalancisiyim, tamamen soylediklerini aktardim birebir. Kesenin agzini acma zamani geldi wish! Mal antrikot!!

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
    Sustum ve ceyreklik para biriktirmeye basladim. Ama bizim oglan da fena degildir hani... Dip boyasi gelmemesine bayildim.
    Artik yazin beraber Bodrum'a yollariz, ona bir teneke 'motul' actirir benimkisi....
    Ne diyim... :-)

Wisheverdikbileman

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Shemsy ya, biktim ben su vize islerinden, bana bi gemi adami kagidi lazim...
    Wish abim sorma artik bizide ugrastiriyolar vize islerine. Onceden bi alirdik en az bi sene simdi sadece bir iki gunluk transit veriyor. Bu arada abi napcan gemi adami kağıdıni birak hic bulasma deniz islerine. Bu deniz suyu cok fena bişey abi, maazallah kulağına kacsa bidaha cikmiyo 😅😅😅😅

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hem arabaya üzüldüm hem canım çiğ köfte çekti =o)

Shemsy ya, biktim ben su vize islerinden, bana bi gemi adami kagidi lazim...

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Hem arabaya üzüldüm hem canım çiğ köfte çekti =o)

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Giovanni'yi sehirlerarasi yolda pistilemel garip oldu. Gozume carpan bir durum var, butun yolu piril piril gelmis.

HK @ iPad Air using Tapatalk HD
    Olur mu? On kaputta kedi patisi izleri, tavan da kus artiklari vardi.... Iki gece Moda'da disarida yatti, icim gitti bu kadar ile kurtardigimiza...

P.S: Esas senin MINI carcam kamerasinda kayit altinda...

Wish
    En son düzenleyen WISHMAN; 21-01-14, 04:10.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Giovanni'yi sehirlerarasi yolda pistilemel garip oldu. Gozume carpan bir durum var, butun yolu piril piril gelmis.

HK @ iPad Air using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Ozan bende seni ozledim...

P.S: Walla Gokhan, bir sagda duruverirmisin bir sey alacam dedi ve aldi... Mudehale edemedim. Iki gun cok yardimci oldu, GPS den daha iyi calisiyo, sarja da ihtiyaci yok.. :-)

Son yaptirdiklarimizdan sonra aklimda burundan baslayarak Giovanni'nin MR ini yazmak dusuncesi var, her yapilan ve degisikligi yazmak istiyorum. Ama birileri inatla son yapilanlarin resimlerini koymayi reddediyor... off yaniiii

Wishman
    Once mali goreyim..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X