Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelin hamamlari olsun ayol Heueheueh
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
P.S: Tek tusla 'lombo body kit'i ayarlayamadim, o yuzden altta kaliyorum...
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyvalik'ta hamama sokacaz biz sari kizi... Ugg...
w.......
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmişKizini kollayip ardindan da Pazarlik unsuru yapanida ilk defa goruyorum alem adamsin vesselam Ahahahaha
w.......
Bir yorum yaz:
-
Yine dayanamadim siparis verdim.
Su camlari otomatik kapatan dalgadan
geri viteste aynayi assaga alan dalgadan
yag kapagi (kirmizi)
yag duzeyi cubugu
4 tane yedek lastik kilifi
lastik hava control edevati (digital)
bir tane Go-Badge
4 tane anahtarlik
Ekonomi canlansin
WishItalyayagiderayakkovulmadanoncesonwishlisttini hazirladiman
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben fotograf yukleyecegim tabbiside
fotograf benim isim oldu artik utuyle fotograf cekiyorum yukluyorum
Wish
Bir yorum yaz:
-
Yetmedi...... Bitmedi....
yeniden siparisler veresim var Giovanni'ye....
Su geri viteste aynayi assagi alan dalgadan (sol ayna olsun yeter) ve otomatik camlari kapatan dalgadan almak istiyom.
P.S: Bir MINI'ye bir MINI daha harcamak bu olsa gerek... Varsin vermesin 4eva bana kizini.....
P.S 2 : Arkadaslar, son Turkiye girisimde gumrukte sorun yasadim. (Alirsan ole kocaman solid Camber Plate, tabiiki bir sure anlatmak zorunda kalirsin bu ikizlere takke gibi demir ne ise yarar neden bavulunda vardir.) Kendi bavulunuzda olsada yaninizda otomobil parcasi getiremiyorsunuz. Bu yuzden bu siparisim genellikle kucuk parcalar (aksesuar) uzerine olacak. Simdiden soleyeyim siparisime ek bir istek alamayacagim. Ayriyetten herhangi bir istegi Haziran ayindan once size teslim edemem, malum siparisi HongKong'a cekiyorum.
WishdolararttinerdengeliyorbudegirmeninsuyumanEn son düzenleyen WISHMAN; 24-01-14, 03:35.
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWish abim sorma artik bizide ugrastiriyolar vize islerine. Onceden bi alirdik en az bi sene simdi sadece bir iki gunluk transit veriyor. Bu arada abi napcan gemi adami kağıdıni birak hic bulasma deniz islerine. Bu deniz suyu cok fena bişey abi, maazallah kulağına kacsa bidaha cikmiyo 😅😅😅😅
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
P.S: Sizin gemiciklerin altini kim temizliyor? Tonoz dusse kim cikartiyor? Gerektiginde +90 868 555 88 68 (attim) ara dipten gelirim...
Wishbasinctersteptiman
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmişGiovanni 'nin fotosunu gordu bugun sarisin. Cok begendi, bakimli yakisikli cocuk dedi ama avivasa cuklatasini helede bos kutusunu duydugunda '"biraz kabaymis" dedi. Biliyosun benimkisi cakma sarisin degil, dip boyasi gelmez, fizigi yerinde, bembeyaz ayakkabilari var, tepesinde dekoltesi var, turkan soray gozleri var. Ben bodrum disinda biyere gitmem sukretsinki ayvaliga geliyorum dedi. Gelirken bi ceyrek alip koltuguma takmasi gerekiyo dedi. Bende onun yalancisiyim, tamamen soylediklerini aktardim birebir. Kesenin agzini acma zamani geldi wish! Mal antrikot!!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Artik yazin beraber Bodrum'a yollariz, ona bir teneke 'motul' actirir benimkisi....
Ne diyim... :-)
Wisheverdikbileman
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterShemsy ya, biktim ben su vize islerinden, bana bi gemi adami kagidi lazim...
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHem arabaya üzüldüm hem canım çiğ köfte çekti =o)
Bir yorum yaz:
-
Hem arabaya üzüldüm hem canım çiğ köfte çekti =o)
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGiovanni'yi sehirlerarasi yolda pistilemel garip oldu. Gozume carpan bir durum var, butun yolu piril piril gelmis.
HK @ iPad Air using Tapatalk HD
P.S: Esas senin MINI carcam kamerasinda kayit altinda...
WishEn son düzenleyen WISHMAN; 21-01-14, 04:10.
Bir yorum yaz:
-
Giovanni'yi sehirlerarasi yolda pistilemel garip oldu. Gozume carpan bir durum var, butun yolu piril piril gelmis.
HK @ iPad Air using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan bende seni ozledim...
P.S: Walla Gokhan, bir sagda duruverirmisin bir sey alacam dedi ve aldi... Mudehale edemedim. Iki gun cok yardimci oldu, GPS den daha iyi calisiyo, sarja da ihtiyaci yok.. :-)
Son yaptirdiklarimizdan sonra aklimda burundan baslayarak Giovanni'nin MR ini yazmak dusuncesi var, her yapilan ve degisikligi yazmak istiyorum. Ama birileri inatla son yapilanlarin resimlerini koymayi reddediyor... off yaniiii
Wishman
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: