Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
Aslında kurbanda burada bi buluşma yapabiliriz ama kimler müsait olur bilemem. İzmir'e çok yakın burası İstanbul a da uzak sayılmaz.
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYazma sen, Gokhan Admin bikti bizden.. Gidin telefonda halledin diyo 'paylasamadiklarinizi' :-) Senin yuzunden bir strut bar satamadim, gelcem otele strut bar ile, vercem strut bari vercem strut bari...
Ugrasma benle 'mazlum' nazari dokanir sonra 'allem kullem' dersin dinlemem... :-)
Wishkurbandasanatakilacakmanİstanbul daki evente de katılamadık zaten araba bildiin naz yaptı
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBişi yazardım şimdi ama akşam akşam neyse
Ugrasma benle 'mazlum' nazari dokanir sonra 'allem kullem' dersin dinlemem... :-)
Wishkurbandasanatakilacakman
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYahu pompala, hosumuza gitmese uzatirmiyiz? :-) Ben hangi pompadan kac oktan benzin alacagimi bilirim.
P.S: Uzak kalmayin, ozletiyorsunuz kendinizi. Sizlere ihtiyacimiz var.
WishmanEn son düzenleyen Swiss Hotelier; 06-10-13, 22:17.
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki Wish abim söylerim, bu arada seni pompalamaya ve çoşturmaya gerek yok çünkü yaşlanmayan bi ruhun var
P.S: shemsy wish abisine çok pis yağ çeker =o)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
P.S: Uzak kalmayin, ozletiyorsunuz kendinizi. Sizlere ihtiyacimiz var.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Peki Wish abim söylerim, bu arada seni pompalamaya ve çoşturmaya gerek yok çünkü yaşlanmayan bi ruhun var
P.S: shemsy wish abisine çok pis yağ çeker =o)
Bir yorum yaz:
-
Alinti ile cevap vermicem.
Yeniden cok tesekkur ederim. Forumumuzdaki bir cok 'sahsina mutehasir' MINI gibi biz de elimizden geldigince bir yer edinmeye calisiyoz. :-)
P.S: Sen CabriOzan'a iyi bak, O'na selamlarimizi ilet, ozledigimizi sole... Arada sirada da bu 'yasli adam'i pompala... ihtiyacim var... Gurbetten bi tek sen anlarsin...
Opuyorum kocaman
Wish
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYoook, SC yapilcak bile olsa kaput degistirilmeyecek.... Kurallarimiz var.
Sen bilmiyon, zamaninda Ankara'dan bir GP kacirdik. Hala ona yanarim. Yenge'n iltimatom vermisti.
Neyse artik biraz daha buyuduk, bundan gayri ileride ne olacaksa Giovanni bizle kalacak. En azindan O'nu bir sekilde kaybetmicez.
P.S: Giovanni'yi FORUMA mal ettik, forum bize MAL muamelesi yapana kadar sizlerle olmaya devam edecegiz.
Wishman
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi idolumsun olay supercharger sesi ise eklenir gider bi kaput bir inter cooler bide supercharger gerek sana. Ama bu isler yap boz gibi abi bi kere kurcalandinmi bidaha rahat duramiyor insan. Araba yolda gittikçe, vücutta adrenalin salgilandikca biz gibiler rahat duramiyoruz abiama r53 gp yakışır sana çokta mutlu eder seni
kardeşinden söylemesi
Sen bilmiyon, zamaninda Ankara'dan bir GP kacirdik. Hala ona yanarim. Yenge'n iltimatom vermisti.
Neyse artik biraz daha buyuduk, bundan gayri ileride ne olacaksa Giovanni bizle kalacak. En azindan O'nu bir sekilde kaybetmicez.
P.S: Giovanni'yi FORUMA mal ettik, forum bize MAL muamelesi yapana kadar sizlerle olmaya devam edecegiz.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok tesekkur ederim Shemsy. Siz begendikce ben inanin cok mutlu oluyorum. Tabiiki herkezin cocugu kendine guzel, amma keske Giovanni'yi alirken MINI'ler hakkinda bilgim olabilseydi cunku benim de icimde en ukte kalan kisim bir supercharger sesidir. (Gucun de degilim, sesindeyim hala..)
Azicik daha yuruyene yuklenmeyi dusunuyorum. Moderatorlerimizden Aren'in kafasini kakmakla mesgulum su aralar ozel kanallardan...
Simdilik gizli... :-)
Exterior da bir OZ larin gobek kapaklari degisecek. Bir de OEM yada yakisan ne ise bijon takimi dusunuyorum.
Interior da 1-2 kucuk eklenti.
Alt takim hakkinda bilgi daha sonra... (sonraya yazacak seyler kalsin, konu kasilmasin.)
Wishabinyesinsenimanama r53 gp yakışır sana çokta mutlu eder seni
kardeşinden söylemesi
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonuyu en son bıraktığım yerden bi okuyayim dedin belgesel tadinda birşey olmuş. Sonra anilarim kiprasti sattığım r53'umun resimlerine gömüldüm kaldim. Eğer r53 donersem sebebi makyaj otesi modifiyeli r50 giovannindir wishman abi
Azicik daha yuruyene yuklenmeyi dusunuyorum. Moderatorlerimizden Aren'in kafasini kakmakla mesgulum su aralar ozel kanallardan...
Simdilik gizli... :-)
Exterior da bir OZ larin gobek kapaklari degisecek. Bir de OEM yada yakisan ne ise bijon takimi dusunuyorum.
Interior da 1-2 kucuk eklenti.
Alt takim hakkinda bilgi daha sonra... (sonraya yazacak seyler kalsin, konu kasilmasin.)
Wishabinyesinseniman
Bir yorum yaz:
-
Konuyu en son bıraktığım yerden bi okuyayim dedin belgesel tadinda birşey olmuş. Sonra anilarim kiprasti sattığım r53'umun resimlerine gömüldüm kaldim. Eğer r53 donersem sebebi makyaj otesi modifiyeli r50 giovannindir wishman abi
Bir yorum yaz:
-
Bitti artik diyordum ama bu haftasonu kendime cok 'yaksi' bir Wish List cikarttim Outmotoring'den...
Hem kendimi suclu hissediyorum, hem de zevkleniyorum.
Bir kesinlessin soz paylasacam...
R50'nin yapilacaklari bitmiyor birader, anliyabiliyorum 'S' sahiplerinin cilelerini,
Off off
WM
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoofftopice ceviririm konuyu eger benimlen ilgilenmezsen sayin wishman..
bugun whatsappa girdigini gordum kankinle olan resmimi buraya yukleyiveririrm catir catir catlarsin bak.. cok pis nispet yaparim saclarinin bukleleri arap saci oluverir karismam!!!!!!!!!!!!!!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok gergili gördüm seniaraçta esneyecek yer kalmamış, kaskatı kesilmiş
WM
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: