Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Aslında kurbanda burada bi buluşma yapabiliriz ama kimler müsait olur bilemem. İzmir'e çok yakın burası İstanbul a da uzak sayılmaz.

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yazma sen, Gokhan Admin bikti bizden.. Gidin telefonda halledin diyo 'paylasamadiklarinizi' :-) Senin yuzunden bir strut bar satamadim, gelcem otele strut bar ile, vercem strut bari vercem strut bari...

Ugrasma benle 'mazlum' nazari dokanir sonra 'allem kullem' dersin dinlemem... :-)

Wishkurbandasanatakilacakman
    Olm zaten araba nazara geldi ilk defa mini'm sıkıntı çıkardı. Hararet müşürü müdür nedir o deişcek herhalde İstanbul daki evente de katılamadık zaten araba bildiin naz yaptı

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bişi yazardım şimdi ama akşam akşam neyse
    Yazma sen, Gokhan Admin bikti bizden.. Gidin telefonda halledin diyo 'paylasamadiklarinizi' :-) Senin yuzunden bir strut bar satamadim, gelcem otele strut bar ile, vercem strut bari vercem strut bari...

Ugrasma benle 'mazlum' nazari dokanir sonra 'allem kullem' dersin dinlemem... :-)

Wishkurbandasanatakilacakman

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Yahu pompala, hosumuza gitmese uzatirmiyiz? :-) Ben hangi pompadan kac oktan benzin alacagimi bilirim.

P.S: Uzak kalmayin, ozletiyorsunuz kendinizi. Sizlere ihtiyacimiz var.

Wishman
    Bişi yazardım şimdi ama akşam akşam neyse
    En son düzenleyen Swiss Hotelier; 06-10-13, 22:17.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Peki Wish abim söylerim, bu arada seni pompalamaya ve çoşturmaya gerek yok çünkü yaşlanmayan bi ruhun var

P.S: shemsy wish abisine çok pis yağ çeker =o)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
    Yahu pompala, hosumuza gitmese uzatirmiyiz? :-) Ben hangi pompadan kac oktan benzin alacagimi bilirim.

P.S: Uzak kalmayin, ozletiyorsunuz kendinizi. Sizlere ihtiyacimiz var.

Wishman

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Peki Wish abim söylerim, bu arada seni pompalamaya ve çoşturmaya gerek yok çünkü yaşlanmayan bi ruhun var

P.S: shemsy wish abisine çok pis yağ çeker =o)

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Alinti ile cevap vermicem.
    Yeniden cok tesekkur ederim. Forumumuzdaki bir cok 'sahsina mutehasir' MINI gibi biz de elimizden geldigince bir yer edinmeye calisiyoz. :-)

P.S: Sen CabriOzan'a iyi bak, O'na selamlarimizi ilet, ozledigimizi sole... Arada sirada da bu 'yasli adam'i pompala... ihtiyacim var... Gurbetten bi tek sen anlarsin...

Opuyorum kocaman

Wish

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Yoook, SC yapilcak bile olsa kaput degistirilmeyecek.... Kurallarimiz var.
    Sen bilmiyon, zamaninda Ankara'dan bir GP kacirdik. Hala ona yanarim. Yenge'n iltimatom vermisti.
    Neyse artik biraz daha buyuduk, bundan gayri ileride ne olacaksa Giovanni bizle kalacak. En azindan O'nu bir sekilde kaybetmicez.

P.S: Giovanni'yi FORUMA mal ettik, forum bize MAL muamelesi yapana kadar sizlerle olmaya devam edecegiz.

Wishman
    Abi ozaman inter cooleri sogutmak icin ya sulu intercooler kullanacaksin yada on tampona koyacaksin. Gio çok şansli abi, bizim gibi akli bi karış havada ayran gonullu bi sahibi yok. Ileride muzede gorursem sasirmayacam hatta birgun evlenirde coluk cocuga karisirsam cocuklarima buyuk keyifle anlatacan gioyu =o)

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Abi idolumsun olay supercharger sesi ise eklenir gider bi kaput bir inter cooler bide supercharger gerek sana. Ama bu isler yap boz gibi abi bi kere kurcalandinmi bidaha rahat duramiyor insan. Araba yolda gittikçe, vücutta adrenalin salgilandikca biz gibiler rahat duramiyoruz abi ama r53 gp yakışır sana çokta mutlu eder seni kardeşinden söylemesi

Yoook, SC yapilcak bile olsa kaput degistirilmeyecek.... Kurallarimiz var.
    Sen bilmiyon, zamaninda Ankara'dan bir GP kacirdik. Hala ona yanarim. Yenge'n iltimatom vermisti.
    Neyse artik biraz daha buyuduk, bundan gayri ileride ne olacaksa Giovanni bizle kalacak. En azindan O'nu bir sekilde kaybetmicez.

P.S: Giovanni'yi FORUMA mal ettik, forum bize MAL muamelesi yapana kadar sizlerle olmaya devam edecegiz.

Wishman

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Cok tesekkur ederim Shemsy. Siz begendikce ben inanin cok mutlu oluyorum. Tabiiki herkezin cocugu kendine guzel, amma keske Giovanni'yi alirken MINI'ler hakkinda bilgim olabilseydi cunku benim de icimde en ukte kalan kisim bir supercharger sesidir. (Gucun de degilim, sesindeyim hala..)

Azicik daha yuruyene yuklenmeyi dusunuyorum. Moderatorlerimizden Aren'in kafasini kakmakla mesgulum su aralar ozel kanallardan...
    Simdilik gizli... :-)
    Exterior da bir OZ larin gobek kapaklari degisecek. Bir de OEM yada yakisan ne ise bijon takimi dusunuyorum.
    Interior da 1-2 kucuk eklenti.
    Alt takim hakkinda bilgi daha sonra... (sonraya yazacak seyler kalsin, konu kasilmasin.)

Wishabinyesinseniman
    Abi idolumsun olay supercharger sesi ise eklenir gider bi kaput bir inter cooler bide supercharger gerek sana. Ama bu isler yap boz gibi abi bi kere kurcalandinmi bidaha rahat duramiyor insan. Araba yolda gittikçe, vücutta adrenalin salgilandikca biz gibiler rahat duramiyoruz abi ama r53 gp yakışır sana çokta mutlu eder seni kardeşinden söylemesi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Konuyu en son bıraktığım yerden bi okuyayim dedin belgesel tadinda birşey olmuş. Sonra anilarim kiprasti sattığım r53'umun resimlerine gömüldüm kaldim. Eğer r53 donersem sebebi makyaj otesi modifiyeli r50 giovannindir wishman abi

Cok tesekkur ederim Shemsy. Siz begendikce ben inanin cok mutlu oluyorum. Tabiiki herkezin cocugu kendine guzel, amma keske Giovanni'yi alirken MINI'ler hakkinda bilgim olabilseydi cunku benim de icimde en ukte kalan kisim bir supercharger sesidir. (Gucun de degilim, sesindeyim hala..)

Azicik daha yuruyene yuklenmeyi dusunuyorum. Moderatorlerimizden Aren'in kafasini kakmakla mesgulum su aralar ozel kanallardan...
    Simdilik gizli... :-)
    Exterior da bir OZ larin gobek kapaklari degisecek. Bir de OEM yada yakisan ne ise bijon takimi dusunuyorum.
    Interior da 1-2 kucuk eklenti.
    Alt takim hakkinda bilgi daha sonra... (sonraya yazacak seyler kalsin, konu kasilmasin.)

Wishabinyesinseniman

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Konuyu en son bıraktığım yerden bi okuyayim dedin belgesel tadinda birşey olmuş. Sonra anilarim kiprasti sattığım r53'umun resimlerine gömüldüm kaldim. Eğer r53 donersem sebebi makyaj otesi modifiyeli r50 giovannindir wishman abi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Bitti artik diyordum ama bu haftasonu kendime cok 'yaksi' bir Wish List cikarttim Outmotoring'den...
    Hem kendimi suclu hissediyorum, hem de zevkleniyorum.
    Bir kesinlessin soz paylasacam...
    R50'nin yapilacaklari bitmiyor birader, anliyabiliyorum 'S' sahiplerinin cilelerini,
    Off off

WM

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ooofftopice ceviririm konuyu eger benimlen ilgilenmezsen sayin wishman..
    bugun whatsappa girdigini gordum kankinle olan resmimi buraya yukleyiveririrm catir catir catlarsin bak.. cok pis nispet yaparim saclarinin bukleleri arap saci oluverir karismam!!!!!!!!!!!!!!!
    Bugun Guangzhou, evim evim kutu gibi evim... Wifi 5. Vitesten cekiyoooo.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    çok gergili gördüm seni araçta esneyecek yer kalmamış, kaskatı kesilmiş
    Yok yok bunlar Cin'de gordugun bir MINIye takilanlar... Giovanni'nin degil. Ama dusunulecek parcalar gibin...

WM

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X