Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen geldiginde herhalde diger dukkanda kahve iciyordu gezenti Gio...!
cocuk 40yilin basinda ayaklari yere basmis sonra ozel cekiciyle gelmis istanbulabirak gezsin tozsun maslak sanayi havasi solusun oh mis
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun ugradım ben de A.Y.N.'ye gorurum umuduyla ama daha varmamıştı. Sahibi gelip alır heralde bittiginde, biz de bir organizasyon yaparız bahaneyle
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBugun ugradım ben de A.Y.N.'ye gorurum umuduyla ama daha varmamıştı. Sahibi gelip alır heralde bittiginde, biz de bir organizasyon yaparız bahaneyle
Bir yorum yaz:
-
ben fotograf yukleyecegim tabbiside
fotograf benim isim oldu artik utuyle fotograf cekiyorum yukluyorum
Bir yorum yaz:
-
35 KMN 68 Giovanni
Bir turlu 'garaja' girebilmek nasip olmamisti. Cunku neden bilmiyorum -esasinda forumumuzun hayri icin iyi bir durum- ben foto yukleyemiyorum. (Hepsi yaniyo, ha ha ha)
Birkac yerde resmi var Giovanni'nin esasinda. Ama bugun yarin A.Y.N Auto'dan resim gelecegini dusundugum icin artik garajda kendime bir yer alayim dedim.
Esasinda guzel degil, azicik medyatik.. Ne body kiti var, ne siyah, ne de kirmizi... Fabrikada supercharger'ini koymayi unutmuslar defolu. Hatta sonradan ses yapar sahibi KIL olur diye sunroof bile takmaya usenmisler.
Hala ne yay var ne coilover. Amortisorler eskidigi icin alcak duruyor.
Ha hiz sabitleyicisi bile yok. Hatta ve hatta teybi hala kaset calar seklinde olanlardan. (Bazilariniz kaset ne diye sorabilir, sorun yok.)
Unutmadan direksiyonu da iki kollu, az yollu...
Dogum yili 2003, ruhsati 2004. Km'si 70.000 de.
Bu sene buyuk bakima giriyor. Su an A.Y.N'de misafir. Head to toe bakilacak.
Inatla sahibi ondan ayrilamiyor, sanirim ayrilamayacak.
Iste bole...
WishmanEtiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: