Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiBen dun gordumm tekrar cidden mis gibi goruncek bittiginde
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDeremizin su cizgisi yukselmekte... :-(
Sag Cam motorumuzun da motorlugu tutmus, degisiyor.
R53 tampon hayalimiz baska bahara kaldi..
Bir yorum yaz:
-
Deremizin su cizgisi yukselmekte... :-(
Sag Cam motorumuzun da motorlugu tutmus, degisiyor.
R53 tampon hayalimiz baska bahara kaldi..
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen ne kotu bi adamsin.. insan haber verir bende gelirdim yanina.. gordugum yerde cizicem evonu nihahahah
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHP isini kilo vererek cozmeye karar verdim. Kafadan 10 HP
P.S: Wishman icin ormanda 'O tokat atmaz, bakislari ile yere yikar, ezer gecer' derler.hehehehehehe
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWalla Sarven, on tampon degisme ihtimali var. Ama inan senin olaydan sonra karar verildi. Hala da kesinlesmedi.
On tampon olayi devreye girdiginde inan ilk sen aklima gelmistin.
P.S: Arka tampon nikelajda kusur var. Sana gelmez. Zaten bana lazim sende onu kacirma...
Wishbu arada son yazdığında neyi ifade etmek istediğini anlamadım sanadamı arka tampon nikelajı lazım ? sıfırı orjinal 280 tl ama bn çıkma hatasız chili red komple tampon buldum rizede alt plastikleriyle beraber 200 tl ye
ama sadece arka tampon nikelajı lazım
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAksesuara harcadigin parayi modifiyeye harcamis olsan, rolling'in sonlarinda R1'leri tokatlayan Supra'lardan onde giderdin)
via Tapatalk 4
P.S: Wishman icin ormanda 'O tokat atmaz, bakislari ile yere yikar, ezer gecer' derler.
Bir yorum yaz:
-
Aksesuara harcadigin parayi modifiyeye harcamis olsan, rolling'in sonlarinda R1'leri tokatlayan Supra'lardan onde giderdin)
via Tapatalk 4
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi hadi, tavan kaplamasi yapildi da takildi bile....
P.S: Genc nesil n'olcak...
Wishdertliman
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen ne kotu bi adamsin.. insan haber verir bende gelirdim yanina.. gordugum yerde cizicem evonu nihahahah
P.S: Genc nesil n'olcak...
Wishdertliman
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman abi, ben Gio'yu gördüm abi bugün yanında 3 tane daha cooper vardı, AYN önünde takılıyordı
Yakışıklıymış yaramaz
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishShemsy'icokmerakediyorman
Yakışıklıymış yaramaz
Bir yorum yaz:
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermadem bütün parçalar partout satıldı barıı şaseyi bana ver wıshman countryman yapayım ben ondanAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEeee adam 'karkas'tan anliyor. Degil beline sole bir elini koymak, karsidan bakarak ne cikacak anladi Gio'dan. :-)
Bir yorum yaz:
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermadem bütün parçalar partout satıldı barıı şaseyi bana ver wıshman countryman yapayım ben ondan
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: