Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    Tamam yapilacaklara yazildi.
    5000 $ a Eski Kasa Mini bulursam alayim mi, Endonezya tatillerinde binersin? Bali'ye feribot var. Lombok'a yok ama olsun.

Sisst bi baksana, her Mini'nin kapi altinda isik oluyormuymus? Simdi bu cok teknik bir konu degil, beklerim cevap gelmez. :-)

P.S: Bak spectleri Cin'ce yazdirirsak sigar.

Wish

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Batu'nun kapi alti isikli MINI logosu OutMotorin'e dusmus. 27$ . Cifti.

P.S: Sanki benimkinde kapi altinda aydinlatma yeri yok gibi geliyor bana ya? Hic dikkatimi celmedi, yikama sonrasi kapi altlarini silerken bez hicbiseye takilmiyor!

Simdilik 'Wish list'te beklemede kalsin. :-)

Esas istedigim Endonezya dan 'otomatik start' anahtar yerine takiliyor. Gecen sene fuarda gormustum ama tam anlatamamislardi, aklim almamisti. Eskilerde immobilizer ne kadar uzakliktan etki eder soleyememislerdi.

Wishman
    Bende kapi alti isiklari var ama duz sari renk yaniyo. Oraya mini logosu falan degilde spec listemi yansitan bi aydinlatma yapmak istiyorum. Puntolari kucuk yaparsam sigdirabilirim herhalde. Wish bunu bi arastirsanya sen. Oralarda envai cesit sey vardir. O is sende!!

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Batu'nun kapi alti isikli MINI logosu OutMotorin'e dusmus. 27$ . Cifti.

P.S: Sanki benimkinde kapi altinda aydinlatma yeri yok gibi geliyor bana ya? Hic dikkatimi celmedi, yikama sonrasi kapi altlarini silerken bez hicbiseye takilmiyor!

Simdilik 'Wish list'te beklemede kalsin. :-)

Esas istedigim Endonezya dan 'otomatik start' anahtar yerine takiliyor. Gecen sene fuarda gormustum ama tam anlatamamislardi, aklim almamisti. Eskilerde immobilizer ne kadar uzakliktan etki eder soleyememislerdi.

Wishman
    En son düzenleyen WISHMAN; 18-04-14, 08:23.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Demislerdi de inanmamistim 'eger Cin'den bulamassan git bir traktorden al da tak'
    Onu degilde traktoru ustune cikarttiklari ayaklar hosuma gitti, garaji su basinca yukarda olsun bare mazlum...

Az kaldi, geliyor yeni guncellemeler...
    Bugun cam onu serit antenimiz elimize gecti... Digerleri yakinda...

P.S: Hatta 23.000 TL ye Duel AG bodykit sormuslugumuz bile var. :-p di mi Volky?

Wish

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Traktorumden soktugum fotodaki sagda bulunan ilave farimi satmak isteyince herkes bunu alsa alsa wishman alir, izgaranin tam ortasina koyar dediler. Zaten ilave far ariyodun, uygun bi fiyata anlasalim wishcim. Istiyosan arkasini maviye boyayipta verebilirim. Pm bekliyorum!

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Under construction !!!!!
    Cimentoyu cok bekletme donar

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Under construction !!!!!

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    OutMotoring cicilerimiz sonunda HongKong'a ulasmis!

P.S: Ama sicakliklarini hissetmek icin sanirsam daha en az bir ay beklemem gerekecek.

Wishupdateman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Haklisiniz, bu sekilde de amortisorler kuruyabilir.
    Ama tahta palet koyarsamda bu sefer lastikler yatacak diye korkuyorum. On lastikler yerden 1 parmak yukarida. Arka lastikler yere degiyorlar.

Esasinda en dogrusu lastikleri cikartmak, ama Karsiyaka'nin malum su basma problem oldugu icin o yontem cok cok daha tehlikeli.

N'apalim bole olsun. Artik gun gelecek amortisorler de degismek isteyecek.

P.S: Benim bu is yuzunden o kadar cok 'kullanmamaktan' bozulan esyam varki inanamassiniz.

Wishmankotununiyisibukadarolsunartikderman

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Murat abi lastiklerin altına tahta palet koy bu şekilde zarar veriyorsun aracına

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Bu sekilde kalmasinin amortisore fln bir zarari yok mu yaw ??

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı

Istirahate cekildi gio

34NSC46
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aciyoruz kollari gitme diyoooruz ama neeeyse..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Gidelim bir kirimizi atalim, malum bugun yine askiya cikacaz. Sonra bekle bir 4 ay..... :-(

Uzgunuz yine....!

Wishyolundagerekman
    Eee gun geldi catti yine sana birak artik diyoruz anlamiyosun muradim

34NSC46

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Gidelim bir kirimizi atalim, malum bugun yine askiya cikacaz. Sonra bekle bir 4 ay..... :-(

Uzgunuz yine....!

Wishyolundagerekman

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X