2012 M5 lerde var
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Manuel mi Otomatik mi ??
Çöküş
X
-
+1111111111
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMINIye çift kavrama geldigi zaman olay biter ben şanzıman hızından memnun degilim acıkcası ama rahatlıgına diyecek yok Countryman S ALL4 duz vites kullanılmaz zaten gerek yok Sport mode a alıp kulakcıklarla oynamak gayet zevkli oluyor
Yorum Yap
-
h.ata
bir bayan olarak kesinlikle manuel dıyorum motor sesi degıstıkce elın vıtese gıdıcek,yerı gelıcek boşa atıcaksın yerı gelıcek 3-4-5-6 dııp arka arkaya atıp kapatcaksın falan:P tek sorun yokuslar olay arabayı kaldıramamak falan degıl yanlıs anlamayını dık yokuslara karsı fobim var...ne inebiliyorum nede çıkabiliyorum
Yorum Yap
-
Aslı h.ata tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbir bayan olarak kesinlikle manuel dıyorum motor sesi degıstıkce elın vıtese gıdıcek,yerı gelıcek boşa atıcaksın yerı gelıcek 3-4-5-6 dııp arka arkaya atıp kapatcaksın falan:P tek sorun yokuslar olay arabayı kaldıramamak falan degıl yanlıs anlamayını dık yokuslara karsı fobim var...ne inebiliyorum nede çıkabiliyorum
Yorum Yap
-
h.ata
yapıyo tabıkı ama bılmıyorum ben manuelı daha cok sevıyorum walla sormayın hıc ,araba sankı yokus cıkarken gerısın gerı burnu kalkıcak gerıye takla atıcak gbı yada asagı ınerkende bagaj havalanıp one dogru takla atıcak gbı gelıo garıp ıste
unıversıte zamanında neler cektım o besıktasın ara yokus yollarında ahh aahhh
Yorum Yap
-
ONUR
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen bu konuda sanirim en tecrubelimiz
r60 hakkinda suan icin bir fikrim yok. Ancak R56'nin kesinlikle Manuel olmasi gerektigini dusunuyorum. Baska turlu Overboost'un sagladigi 260 ve/veya 280 nM torkun tadini alamayacak, direk vites dusurecektir. Zaten turbo'larimiz ufak sayilacagindan ust devirlerde cok cansizken birakin alt devirlerde keyif alalim
Ayrica cift debriyaj sistemini getirseler dusunmem gecis yaparim 3 debriyajda olur ama sorun degil...
Yorum Yap
Yorum Yap