Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Valla bir kere gördüm wishman'i 17-18 yaşlarında genç bir kardeşimiz... İçindeki Mini aşkı hararetli olduğu için sürekli forumdadır kendisi, ama delikanlı kardeşimizdir
Hep forumdaymismis... Size gore bir sabaha karsi 3 de girdim, simdide sizde saat aksamustu 7 ye geliyo... N'aptik 16 saat? Tabakhanede calisiyoz Baranx Bey, mavi bile degil komur karasi yakaliyim ben. :-(
güzel bir gündü organizasyon başarılıydı emeği geçenlere teşekkürler. Bende birkaç amatör fotoğraflar çekebildim zaman buldukça yayımlamaya çalışacağım, umarım beğenirsiniz.
En son düzenleyen serkan demir; 20-05-13, 20:38.
Sebep: ekleme..
Nerden bileyim gozumde ole canlandirmistim. :-) Tesekkurler Alen Admin'ime yaptigin baski icin. Bana hala resmi bir aciklama yapmadi. (ama hakkettim, padisahin ulak palyacosu bendim uzaktan uzaktan)
P.S: uzulme :-) benide merak eden, gercek olmadigimi, bilgisayar programi oldugumu veya emniyet teskilatindan gorevlendirildigimi bile dusunenler olmustu.
Hala forumda ogluna yazdirtip bulusmalara kendi gelen baba bile oldugumu dusunen var.
COK GUZEL FOTOLAR! AYILA BAYILA BAKIYORUM. NERDE BENIM BADGEMIN BIR YENI FOTOSU! KISKANAN OLMADIMI BADGEMI?
Wishman
Badgeini kadife kapli bi mucevher kutuya koydum
Kendi yaptirdigim stickerlardan dagittim MINI sahiplerine.. sander abinin cakisi cok isimi gordu kendi cakimi unutmusum..
Gokhan basgan kaybetmis badgeini
Bir yorum yaz: