Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Levent seviyorum seni ama yazıktır gençliğine harcanırsın Biz sevdik Adel'le birbirimizi kimse giremez aramıza. Gidip Adel'e de sorabilirsin, yay yay yay diyecektir... Yer ver paylaşalım kozlarımızı
Tamamdır abi mesaj alındı. İstediğin zaman istediğin yerde
Hahaha Alen abi seni ikna için elimden geleni yaparım ama öbür türlü kana kan dişe diş buradan rakiplerime duyurulur
Levent seviyorum seni ama yazıktır gençliğine harcanırsın Biz sevdik Adel'le birbirimizi kimse giremez aramıza. Gidip Adel'e de sorabilirsin, yay yay yay diyecektir... Yer ver paylaşalım kozlarımızı
Ben ilk defa katildim boyle bir organizasyona mini clubta,cok sicak bir ortam wardi hic yabancilik cekmedim acikcasi sanki surekli gorusuluomus gibi geldi emegi gecen herkese cok tessekkur ederim cok iyi vakit gecirdimbirde 06 plaka kirmizi cooperda fotolar cekildi onlari ne zaman gorurusss))
Mükemmel bir gündü. Yemek adına bir beklenti içinde değildim. O konudaki tek amaç karnımı doyurmaktı. Keza doyurdumda Ama dostluk, kaliteli ortam şahaneydi. Bütün miniclubtr ekibine sonsuz teşekkürler. Ama kusura bakmayın söylemeden geçemem. Adel aklımdan çıkmıyor!! Aşık oldum !! Alen abi mahkemeye başvurdum yaşımı küçültüyorum bilgine
Leventcim Baran ve Ozanla aranızda stres olacak o zaman cok isteyeni var bu ara ama ben tursusunu kurma taraftarıyım hanfendinin
Bir yorum yaz: