Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Brn hic gormedim, sahte profil olabilir

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Valla bir kere gördüm wishman'i 17-18 yaşlarında genç bir kardeşimiz... İçindeki Mini aşkı hararetli olduğu için sürekli forumdadır kendisi, ama delikanlı kardeşimizdir

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nerden bileyim gozumde ole canlandirmistim. :-) Tesekkurler Alen Admin'ime yaptigin baski icin. Bana hala resmi bir aciklama yapmadi. (ama hakkettim, padisahin ulak palyacosu bendim uzaktan uzaktan)
    P.S: uzulme :-) benide merak eden, gercek olmadigimi, bilgisayar programi oldugumu veya emniyet teskilatindan gorevlendirildigimi bile dusunenler olmustu.
    Hala forumda ogluna yazdirtip bulusmalara kendi gelen baba bile oldugumu dusunen var.

COK GUZEL FOTOLAR! AYILA BAYILA BAKIYORUM. NERDE BENIM BADGEMIN BIR YENI FOTOSU! KISKANAN OLMADIMI BADGEMI?

Wishman
    Gerçi Kiloluydum önceki seneler ama bu sene baya bir fazla kilo aldım ama istesem zayıflayabiliyorum iktidarlıyım o konuda Çekilişi kazananlardan biride benim, o an kazanıp mutlu olmak yerine Alen abiye, seni tanımadığım ve görmediğim halde, Wishman'ın yerinede çekmeyi unutma dedim, oda ben onunkini ayırdım diyince tamam dedim. benim T-Shirt'ü bile arkadaşa verdim malum kilodan dolayı
    Şimdi benimde içimde bi merak uyandı eventlere gelmediysen hiç bugüne kadar kimse seni görmediyse senden herşey beklenir Wishmanı realde gören varmı ?
    En son düzenleyen ::lord_sarven::; 20-05-13, 19:44.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Wishman ufak tefek değilmiş dedin ya koptum orda birde çekilişte senin adını yazsın diye Alen abiye söyledim haberin olsun oda ben onunkini ayırdım dedi
    Nerden bileyim gozumde ole canlandirmistim. :-) Tesekkurler Alen Admin'ime yaptigin baski icin. Bana hala resmi bir aciklama yapmadi. (ama hakkettim, padisahin ulak palyacosu bendim uzaktan uzaktan)
    P.S: uzulme :-) benide merak eden, gercek olmadigimi, bilgisayar programi oldugumu veya emniyet teskilatindan gorevlendirildigimi bile dusunenler olmustu.
    Hala forumda ogluna yazdirtip bulusmalara kendi gelen baba bile oldugumu dusunen var.

COK GUZEL FOTOLAR! AYILA BAYILA BAKIYORUM. NERDE BENIM BADGEMIN BIR YENI FOTOSU! KISKANAN OLMADIMI BADGEMI?

Wishman

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    Bunlar da devamı;

IMG_1982.jpg

IMG_1976.jpg

IMG_1991.jpg

Bir yorum yaz:

• Erhan.Demirisci
    yanıtladı
    Ya varya gelemedim diye çok fena kıskandım yanlız

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sanirim Sander, oglanlar harika.. Lord Sarven'i gozumde ufak tefek canlandirmistim ama degilmis. Ozan ne guzel de suslendi kamerayi gorunce. :-) Levent sirf biyik mi kalmis? Kekuti Adam ne o 35, bize gonderme mi var? Admin'im sortuna vurulayim. Video disinda Baranx ve CoopersCem'in Adel ile photosu harika. Baranx eline yakisiyor. Cem o ne guzel 'smile' ole? :-) Gamze? Pembe viper? Bitirim Cicis... :-) Guzel olmus guzel.
    SANIRIM BUGUN KIMSE CALISMAK ISTEMIYECEK DUNDEN SONRA....

P.S: Otelin kapisinda araba bekliyom, 7 dakkalik video aksama artik.
    Wishman
    Wishman ufak tefek değilmiş dedin ya koptum orda birde çekilişte senin adını yazsın diye Alen abiye söyledim haberin olsun oda ben onunkini ayırdım dedi

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    Arkadaşlar hem benim çektiğim hem de sağdan soldan kaçırdığım fotoları aşağıda paylaşıyorum

IMG_2007.jpg

IMG_2012.jpg

IMG_1989.jpg

IMG_2010.jpg

IMG_2011.jpg

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla gavat spec super olacak da benim Nisantasındaki eve girmiyor o zaman da Yesilyurta tasınıyorum Ekim gibi o zaman bakarım otoparka girişe göre ister Ekime ister Kasıma yaparız :P
    basarsan illaki haberim olur abi ayarına bana bırak

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    güzel bi gün oldu emeği geçen herkese teşekkürler..

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Evrim abi ellerine saglik cok iyi olmus fotolar

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    alen abi şu arabanı bi bassan neler olacak neler gel şunu basalım gavat gibi
    Valla gavat spec super olacak da benim Nisantasındaki eve girmiyor o zaman da Yesilyurta tasınıyorum Ekim gibi o zaman bakarım otoparka girişe göre ister Ekime ister Kasıma yaparız :P

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    alen abi şu arabanı bi bassan neler olacak neler gel şunu basalım gavat gibi

Bir yorum yaz:

• MIKAIL
    yanıtladı
    fotolar superr, ellerinize sağlıkkk

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    IMG_7149.jpg
    IMG_7152.jpg
    IMG_7153.jpg
    IMG_7154.jpg
    IMG_7155.jpg