Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiBrn hic gormedim, sahte profil olabilir
-
Misafir cevap verdiValla bir kere gördüm wishman'i 17-18 yaşlarında genç bir kardeşimiz... İçindeki Mini aşkı hararetli olduğu için sürekli forumdadır kendisi, ama delikanlı kardeşimizdir
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNerden bileyim gozumde ole canlandirmistim. :-) Tesekkurler Alen Admin'ime yaptigin baski icin. Bana hala resmi bir aciklama yapmadi. (ama hakkettim, padisahin ulak palyacosu bendim uzaktan uzaktan)
P.S: uzulme :-) benide merak eden, gercek olmadigimi, bilgisayar programi oldugumu veya emniyet teskilatindan gorevlendirildigimi bile dusunenler olmustu.
Hala forumda ogluna yazdirtip bulusmalara kendi gelen baba bile oldugumu dusunen var.
COK GUZEL FOTOLAR! AYILA BAYILA BAKIYORUM. NERDE BENIM BADGEMIN BIR YENI FOTOSU! KISKANAN OLMADIMI BADGEMI?
WishmanÇekilişi kazananlardan biride benim, o an kazanıp mutlu olmak yerine Alen abiye, seni tanımadığım ve görmediğim halde, Wishman'ın yerinede çekmeyi unutma dedim, oda ben onunkini ayırdım diyince tamam dedim. benim T-Shirt'ü bile arkadaşa verdim malum kilodan dolayı
Şimdi benimde içimde bi merak uyandı eventlere gelmediysen hiç bugüne kadar kimse seni görmediyse senden herşey beklenirWishmanı realde gören varmı ?
En son düzenleyen ::lord_sarven::; 20-05-13, 19:44.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman ufak tefek değilmiş dedin ya koptum ordabirde çekilişte senin adını yazsın diye Alen abiye söyledim haberin olsun
oda ben onunkini ayırdım dedi
P.S: uzulme :-) benide merak eden, gercek olmadigimi, bilgisayar programi oldugumu veya emniyet teskilatindan gorevlendirildigimi bile dusunenler olmustu.
Hala forumda ogluna yazdirtip bulusmalara kendi gelen baba bile oldugumu dusunen var.
COK GUZEL FOTOLAR! AYILA BAYILA BAKIYORUM. NERDE BENIM BADGEMIN BIR YENI FOTOSU! KISKANAN OLMADIMI BADGEMI?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanirim Sander, oglanlar harika.. Lord Sarven'i gozumde ufak tefek canlandirmistim ama degilmis. Ozan ne guzel de suslendi kamerayi gorunce. :-) Levent sirf biyik mi kalmis? Kekuti Adam ne o 35, bize gonderme mi var? Admin'im sortuna vurulayim. Video disinda Baranx ve CoopersCem'in Adel ile photosu harika. Baranx eline yakisiyor. Cem o ne guzel 'smile' ole? :-) Gamze? Pembe viper? Bitirim Cicis... :-) Guzel olmus guzel.
SANIRIM BUGUN KIMSE CALISMAK ISTEMIYECEK DUNDEN SONRA....
P.S: Otelin kapisinda araba bekliyom, 7 dakkalik video aksama artik.
Wishmanbirde çekilişte senin adını yazsın diye Alen abiye söyledim haberin olsun
oda ben onunkini ayırdım dedi
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar hem benim çektiğim hem de sağdan soldan kaçırdığım fotoları aşağıda paylaşıyorum
IMG_2007.jpg
IMG_2012.jpg
IMG_1989.jpg
IMG_2010.jpg
IMG_2011.jpg
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla gavat spec super olacak da benim Nisantasındaki eve girmiyor o zaman daYesilyurta tasınıyorum Ekim gibi o zaman bakarım otoparka girişe göre ister Ekime ister Kasıma yaparız :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdigüzel bi gün olduemeği geçen herkese teşekkürler..
Bir yorum yaz:
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralen abi şu arabanı bi bassan neler olacak nelergel şunu basalım gavat gibi
Yesilyurta tasınıyorum Ekim gibi o zaman bakarım otoparka girişe göre ister Ekime ister Kasıma yaparız :P
Bir yorum yaz:
-
alen abi şu arabanı bi bassan neler olacak nelergel şunu basalım gavat gibi
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz: