Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Başkan şu go pronun hakkını ver beaa video yu ne zaman görürüz ?
    Baskan deli oldum evde krızdeyım sorma keske alen abıye bıraksaydım hafıza kartını

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    gökhan adminim go pro da bende var mıyım??:P

Tabıkı varsınız

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    gökhan adminim go pro da bende var mıyım??:P

Bir yorum yaz:

• Levent
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sizi gidi mini aşıkları ve kıl minici giovanniyi garaja mahkum ettin gelde çıkar şunu garajdan
    Başkan şu go pronun hakkını ver beaa video yu ne zaman görürüz ?

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Sizi gidi mini aşıkları ve kıl minici giovanniyi garaja mahkum ettin gelde çıkar şunu garajdan

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    [QUOTE=NDG;34751]
    Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster

yahu alinmasan diyorum hee? senin aracini begenmemek gibi bi durum yok govde rengi sahane ustelik. r56 alda proce acalim sanada.. heueheueheuh

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    yok dedin ya hani senin r50 ye gelinceye kadar niceleri var diye bende daha tanımadın diyorum alınma falan yok yani r56 alsam proje hazır zaten kafamda hepsi sağol teklifin için bende seni boş göndermiyim www.youtube.com/watch?v=VHBcS0fYWfc bu parça sana gelsin

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Adamda ki araba askini goruyormusun

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    [QUOTE=::lord_sarven::;34747]
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Mini Cabbar'ı tanımamışsın o zaman..Garajdan çıkartmıyosa daha temizdir tabiki ama ben hergün biniyorum. Boyasız bir araç ve 100.000 km'de hergün binilen bir araçla hatta bazı r56'larla kıyaslarsak belli eder kendini
    yahu alinmasan diyorum hee? senin aracini begenmemek gibi bi durum yok govde rengi sahane ustelik. r56 alda proce acalim sanada.. heueheueheuh

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    [QUOTE=NDG;34733]
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

R50 dediler mi bi Giovanniyi bilirim reis

Mini Cabbar'ı tanımamışsın o zaman..Garajdan çıkartmıyosa daha temizdir tabiki ama ben hergün biniyorum. Boyasız bir araç ve 100.000 km'de hergün binilen bir araçla hatta bazı r56'larla kıyaslarsak belli eder kendini

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    [QUOTE=WISHMAN;34721]

Var var bitane daha da sahibi KIL, cikartmiyo disari garajdan. Forumda yazi kacirmasin diye adam bilgisayar basindan ayrilmiyormus...
    R50, atmosferikcilerin ruhuna hitap eden bi aciklama olmamis. Tenzih ediyorum. R50 demek MINI'nin chopper'i demek, binecen, yayilacan, keyifli keyifli kullanacan. Hatta R50'ciler icin 'Ormanda cita kadar hizli kosamasalarda 10 kaplan gucundedirler' denir bu camiada... Lutfen yani...

Wishkizilmaskeciman
    R50 dediler mi bi Giovanniyi bilirim reis

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    ALEN ADMIN'im Ozan'in verdigi photolardan tursu olmaz bizimle paylas lutfen GUNCELi... :-)
    P.S: Korkuttunuz adami, Adel'in yanindan ayrilmiyo...
    Wishataroglanman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sen bilmiyon, R50 ye uvey evlat muamelesi yapanlari 'fasist' sinifina sokuyom ben, sen daha onceki cemkirmelerimi gormedin bu yuzden uzuldun yazdigima. AMMA birader -bende bir R50ci olaraktan- yahu bare aramizdan 'ajan' cikmasin diye serzenis yaptim.

Amacim seni uzmek degil, surc-u lisan ettisem boynum kildan ince. :-)

P.S: Sat sen sat, bi R50ci ben kalayim forumda, boylesi daha havali. (Bide Rena katildi aramiza, onu unutmayalim)
    P.S 2: R50 sahibi icin en kotu gun, isiklarda yanina MCS kullanan bir hatun kisi gelmesidir. Baska bir kabus bilmem.. :-)

Wishman.
    yok wish senin için demedim zaten birşey yanlış anladın seninle tamamen fikirlerimiz aynı diğer pist konusunda son yazdığımı okursan ne demek istediğimi istesem herşeyi yapabileceğimi anlattım tabi burda senin için birşey demiyorum tenzih ederim sadece sana anlatıyorum

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Sen bilmiyon, R50 ye uvey evlat muamelesi yapanlari 'fasist' sinifina sokuyom ben, sen daha onceki cemkirmelerimi gormedin bu yuzden uzuldun yazdigima. AMMA birader -bende bir R50ci olaraktan- yahu bare aramizdan 'ajan' cikmasin diye serzenis yaptim.

Amacim seni uzmek degil, surc-u lisan ettisem boynum kildan ince. :-)

P.S: Sat sen sat, bi R50ci ben kalayim forumda, boylesi daha havali. (Bide Rena katildi aramiza, onu unutmayalim)
    P.S 2: R50 sahibi icin en kotu gun, isiklarda yanina MCS kullanan bir hatun kisi gelmesidir. Baska bir kabus bilmem.. :-)

Wishman.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    [QUOTE=WISHMAN;34721]

Var var bitane daha da sahibi KIL, cikartmiyo disari garajdan. Forumda yazi kacirmasin diye adam bilgisayar basindan ayrilmiyormus...
    R50, atmosferikcilerin ruhuna hitap eden bi aciklama olmamis. Tenzih ediyorum. R50 demek MINI'nin chopper'i demek, binecen, yayilacan, keyifli keyifli kullanacan. Hatta R50'ciler icin 'Ormanda cita kadar hizli kosamasalarda 10 kaplan gucundedirler' denir bu camiada... Lutfen yani...

Wishkizilmaskeciman
    onun farkındayım Wish, zaten sevmesem almazdım birisi bana r56 düz cooper teklif etti kafa kafaya sunroofsuzdu ben kabul etmedim otomatikti boyasızdı. Aracımı seviyorum ancak artık benim için değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. 2 haziran başlığı altında zaten bu konu hakkında yazdım okursan aynı şeyi düşündüğümüzü ve ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    [QUOTE=::lord_sarven::;34718]
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    senin r50ye kadar maskot olacak bissuru MINI var bence

Tamam benim aracım iyi bir araç değil, yeni bir araç değil ama tek r50 benimki ve boyasız diri duran bir araç benden ala maskotmu olur varsa bi Austin Mini temiz o gelseydi maskot olsaydı

Wishkizilmaskeciman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    [QUOTE=NDG;34715]senin r50ye kadar maskot olacak bissuru MINI var bence

Tamam benim aracım iyi bir araç değil, yeni bir araç değil ama tek r50 benimki ve boyasız diri duran bir araç benden ala maskotmu olur varsa bi Austin Mini temiz o gelseydi maskot olsaydı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X