Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

güzel bi gün oldu emeği geçen herkese teşekkürler..

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Valla gavat spec super olacak da benim Nisantasındaki eve girmiyor o zaman da Yesilyurta tasınıyorum Ekim gibi o zaman bakarım otoparka girişe göre ister Ekime ister Kasıma yaparız :P
      basarsan illaki haberim olur abi ayarına bana bırak

Yorum Yap

Arkadaşlar hem benim çektiğim hem de sağdan soldan kaçırdığım fotoları aşağıda paylaşıyorum

IMG_2007.jpg

IMG_2012.jpg

IMG_1989.jpg

IMG_2010.jpg

IMG_2011.jpg
        Volkan USER
        34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Sanirim Sander, oglanlar harika.. Lord Sarven'i gozumde ufak tefek canlandirmistim ama degilmis. Ozan ne guzel de suslendi kamerayi gorunce. :-) Levent sirf biyik mi kalmis? Kekuti Adam ne o 35, bize gonderme mi var? Admin'im sortuna vurulayim. Video disinda Baranx ve CoopersCem'in Adel ile photosu harika. Baranx eline yakisiyor. Cem o ne guzel 'smile' ole? :-) Gamze? Pembe viper? Bitirim Cicis... :-) Guzel olmus guzel.
          SANIRIM BUGUN KIMSE CALISMAK ISTEMIYECEK DUNDEN SONRA....

P.S: Otelin kapisinda araba bekliyom, 7 dakkalik video aksama artik.
          Wishman
          Wishman ufak tefek değilmiş dedin ya koptum orda birde çekilişte senin adını yazsın diye Alen abiye söyledim haberin olsun oda ben onunkini ayırdım dedi

Yorum Yap

Ya varya gelemedim diye çok fena kıskandım yanlız

Yorum Yap

Bunlar da devamı;

IMG_1982.jpg

IMG_1976.jpg

IMG_1991.jpg
              Volkan USER
              34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Wishman ufak tefek değilmiş dedin ya koptum orda birde çekilişte senin adını yazsın diye Alen abiye söyledim haberin olsun oda ben onunkini ayırdım dedi
                Nerden bileyim gozumde ole canlandirmistim. :-) Tesekkurler Alen Admin'ime yaptigin baski icin. Bana hala resmi bir aciklama yapmadi. (ama hakkettim, padisahin ulak palyacosu bendim uzaktan uzaktan)
                P.S: uzulme :-) benide merak eden, gercek olmadigimi, bilgisayar programi oldugumu veya emniyet teskilatindan gorevlendirildigimi bile dusunenler olmustu.
                Hala forumda ogluna yazdirtip bulusmalara kendi gelen baba bile oldugumu dusunen var.

COK GUZEL FOTOLAR! AYILA BAYILA BAKIYORUM. NERDE BENIM BADGEMIN BIR YENI FOTOSU! KISKANAN OLMADIMI BADGEMI?

Wishman

Yorum Yap

Nerden bileyim gozumde ole canlandirmistim. :-) Tesekkurler Alen Admin'ime yaptigin baski icin. Bana hala resmi bir aciklama yapmadi. (ama hakkettim, padisahin ulak palyacosu bendim uzaktan uzaktan)
                  P.S: uzulme :-) benide merak eden, gercek olmadigimi, bilgisayar programi oldugumu veya emniyet teskilatindan gorevlendirildigimi bile dusunenler olmustu.
                  Hala forumda ogluna yazdirtip bulusmalara kendi gelen baba bile oldugumu dusunen var.

COK GUZEL FOTOLAR! AYILA BAYILA BAKIYORUM. NERDE BENIM BADGEMIN BIR YENI FOTOSU! KISKANAN OLMADIMI BADGEMI?

Wishman
                  Gerçi Kiloluydum önceki seneler ama bu sene baya bir fazla kilo aldım ama istesem zayıflayabiliyorum iktidarlıyım o konuda Çekilişi kazananlardan biride benim, o an kazanıp mutlu olmak yerine Alen abiye, seni tanımadığım ve görmediğim halde, Wishman'ın yerinede çekmeyi unutma dedim, oda ben onunkini ayırdım diyince tamam dedim. benim T-Shirt'ü bile arkadaşa verdim malum kilodan dolayı
                  Şimdi benimde içimde bi merak uyandı eventlere gelmediysen hiç bugüne kadar kimse seni görmediyse senden herşey beklenir Wishmanı realde gören varmı ?
                  En son düzenleyen ::lord_sarven::; 20-05-13, 19:44.

Yorum Yap

Valla bir kere gördüm wishman'i 17-18 yaşlarında genç bir kardeşimiz... İçindeki Mini aşkı hararetli olduğu için sürekli forumdadır kendisi, ama delikanlı kardeşimizdir

Yorum Yap

Brn hic gormedim, sahte profil olabilir

Yorum Yap

Gelemedim gelemedim gelemedim!! :S

Yorum Yap

Wishman
                          Badgeini kadife kapli bi mucevher kutuya koydum
                          Kendi yaptirdigim stickerlardan dagittim MINI sahiplerine.. sander abinin cakisi cok isimi gordu kendi cakimi unutmusum..
                          Gokhan basgan kaybetmis badgeini

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

güzel bir gündü organizasyon başarılıydı emeği geçenlere teşekkürler. Bende birkaç amatör fotoğraflar çekebildim zaman buldukça yayımlamaya çalışacağım, umarım beğenirsiniz.

En son düzenleyen serkan demir; 20-05-13, 20:38. Sebep: ekleme..
                            [CENTER][FONT=Book Antiqua]R 53 mini cooper S[/FONT][/CENTER]

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Badgeini kadife kapli bi mucevher kutuya koydum
                              Kendi yaptirdigim stickerlardan dagittim MINI sahiplerine.. sander abinin cakisi cok isimi gordu kendi cakimi unutmusum..
                              Gokhan basgan kaybetmis badgeini

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                              Yaw nasıl üzüldüm düşmüş üzerimden arabada fark ettim yoksa inceler bulurdum mutlaka
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı serkan demir tarafından gönderilmiş Mesajı göster

bu foto cok guzelmis tesekkurler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X