güzel bi gün oldu emeği geçen herkese teşekkürler..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.
Çöküş
X
-
Evrim Ergin
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla gavat spec super olacak da benim Nisantasındaki eve girmiyor o zaman da Yesilyurta tasınıyorum Ekim gibi o zaman bakarım otoparka girişe göre ister Ekime ister Kasıma yaparız :P
Yorum Yap
-
Arkadaşlar hem benim çektiğim hem de sağdan soldan kaçırdığım fotoları aşağıda paylaşıyorum
IMG_2007.jpg
IMG_2012.jpg
IMG_1989.jpg
IMG_2010.jpg
IMG_2011.jpgVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanirim Sander, oglanlar harika.. Lord Sarven'i gozumde ufak tefek canlandirmistim ama degilmis. Ozan ne guzel de suslendi kamerayi gorunce. :-) Levent sirf biyik mi kalmis? Kekuti Adam ne o 35, bize gonderme mi var? Admin'im sortuna vurulayim. Video disinda Baranx ve CoopersCem'in Adel ile photosu harika. Baranx eline yakisiyor. Cem o ne guzel 'smile' ole? :-) Gamze? Pembe viper? Bitirim Cicis... :-) Guzel olmus guzel.
SANIRIM BUGUN KIMSE CALISMAK ISTEMIYECEK DUNDEN SONRA....
P.S: Otelin kapisinda araba bekliyom, 7 dakkalik video aksama artik.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman ufak tefek değilmiş dedin ya koptum orda birde çekilişte senin adını yazsın diye Alen abiye söyledim haberin olsun oda ben onunkini ayırdım dedi
P.S: uzulme :-) benide merak eden, gercek olmadigimi, bilgisayar programi oldugumu veya emniyet teskilatindan gorevlendirildigimi bile dusunenler olmustu.
Hala forumda ogluna yazdirtip bulusmalara kendi gelen baba bile oldugumu dusunen var.
COK GUZEL FOTOLAR! AYILA BAYILA BAKIYORUM. NERDE BENIM BADGEMIN BIR YENI FOTOSU! KISKANAN OLMADIMI BADGEMI?
Wishman
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNerden bileyim gozumde ole canlandirmistim. :-) Tesekkurler Alen Admin'ime yaptigin baski icin. Bana hala resmi bir aciklama yapmadi. (ama hakkettim, padisahin ulak palyacosu bendim uzaktan uzaktan)
P.S: uzulme :-) benide merak eden, gercek olmadigimi, bilgisayar programi oldugumu veya emniyet teskilatindan gorevlendirildigimi bile dusunenler olmustu.
Hala forumda ogluna yazdirtip bulusmalara kendi gelen baba bile oldugumu dusunen var.
COK GUZEL FOTOLAR! AYILA BAYILA BAKIYORUM. NERDE BENIM BADGEMIN BIR YENI FOTOSU! KISKANAN OLMADIMI BADGEMI?
Wishman
Şimdi benimde içimde bi merak uyandı eventlere gelmediysen hiç bugüne kadar kimse seni görmediyse senden herşey beklenir Wishmanı realde gören varmı ?En son düzenleyen ::lord_sarven::; 20-05-13, 19:44.
Yorum Yap
-
brnx2
Valla bir kere gördüm wishman'i 17-18 yaşlarında genç bir kardeşimiz... İçindeki Mini aşkı hararetli olduğu için sürekli forumdadır kendisi, ama delikanlı kardeşimizdir
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
tooncay
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNerden bileyim gozumde ole canlandirmistim. :-) Tesekkurler Alen Admin'ime yaptigin baski icin. Bana hala resmi bir aciklama yapmadi. (ama hakkettim, padisahin ulak palyacosu bendim uzaktan uzaktan)
Wishman
Kendi yaptirdigim stickerlardan dagittim MINI sahiplerine.. sander abinin cakisi cok isimi gordu kendi cakimi unutmusum..
Gokhan basgan kaybetmis badgeini
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBadgeini kadife kapli bi mucevher kutuya koydum
Kendi yaptirdigim stickerlardan dagittim MINI sahiplerine.. sander abinin cakisi cok isimi gordu kendi cakimi unutmusum..
Gokhan basgan kaybetmis badgeini
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı serkan demir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap