Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.
Çöküş
X
-
herşey güzeldi biraz aç kaldık ama olsun birlikte olmak güzeldi ama şunu anladım bidakine arabayı yukseltip gelcem çekmediğim dert çile kalmadı ha sürttü sürtecek ha vurdu vuracak birde fotolar basık kaldık be yawwww arada kaybolduk
-
Misafir cevap verdiaslında videolar 'MACKLEMORE ft. RYAN LEWIS - THRIFT SHOP ' parçasıyla olsaydı hem daha hareketli ve yeni olmazmıydı sizce forum sakinleri ?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibende herkeze cok tesekur ederim.cok guzeldi hersey.fotolarda supermis ama)
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeyyyyy??? Ya yasli adama saka yapmayin ya... Uzak ellerde ya bisey olsa bana?
Wishgercekolmasinlutfenman
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
Ilk basta organizasyonda emegi gecen Alen ve Gokhan adminlerime, foruma ve MINI askiyla yanip tutusan ve destegini esirgemeyem NDG'ye, taaaa Antalya'dan misafirimiz olan ve getirdigi ciger ve uykulukla bize ziyafet yasatan Nihat abime cok tesekkur ederim..
Yonetim tarafinda modlarimizdan katilamayanlar pldu. Onlarda bizleri, Istanbul Parkta guzelce temsil ettiler
Gelen herkese cok tesekkurler. Bu 1. Senemizdi, daha nice bulusmalarda hep beraber olacagiz insallah.. o yuzden bizi izlemeye devam edin. Ben sohbete ordaki arkadasliga saygiya ve sevgiye bayildim.. bu da bizi farkli kilan ozelligimiz. Herkese sonsuz tesekkurler..
Ayricw jet ile halka verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerimBugun iskender abide, yarina umarim sorunu duzeltecegiz
Resimleri bekliyorum
Jet jet olali boyle zulum gormedi manifold sahin Spec olmustu yahuGergin proce Jetin iyi haberlerini jet hizinda bekliyorum!
Asil ben tesekkur ederim dostane samimiyetini esirgemeyip bu Cilgin MINImalist NDG kardesini kanatlarin altina aldigin icin
ps. bir tesekkur de stickerlarima badgelerime taarrlaaa dimedigin, heueheueheu
uploadfromtaptalk1369083191841.jpg
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterstickerini verdim baskasina.. cezalisin abi bi dahaki evente en erken seni gorecem ona gore
Bir yorum yaz:
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelemedim gelemedim gelemedim!! :S
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
Ilk basta organizasyonda emegi gecen Alen ve Gokhan adminlerime, foruma ve MINI askiyla yanip tutusan ve destegini esirgemeyem NDG'ye, taaaa Antalya'dan misafirimiz olan ve getirdigi ciger ve uykulukla bize ziyafet yasatan Nihat abime cok tesekkur ederim..
Yonetim tarafinda modlarimizdan katilamayanlar pldu. Onlarda bizleri, Istanbul Parkta guzelce temsil ettiler
Gelen herkese cok tesekkurler. Bu 1. Senemizdi, daha nice bulusmalarda hep beraber olacagiz insallah.. o yuzden bizi izlemeye devam edin. Ben sohbete ordaki arkadasliga saygiya ve sevgiye bayildim.. bu da bizi farkli kilan ozelligimiz. Herkese sonsuz tesekkurler..
Ayricw jet ile halka verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerimBugun iskender abide, yarina umarim sorunu duzeltecegiz
Resimleri bekliyorumbekle bakalım
gerci verdim alen abi'de fotolar
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZınk golhahahahaha
Bir yorum yaz:
-
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDalyan boylu kenan imirzalıoğlu gibi gibi çocuk deedik kankhahaha
Bir yorum yaz:
-
Gelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
Resimleri bekliyorum
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: