Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• seccop
    yanıtladı
    herşey güzeldi biraz aç kaldık ama olsun birlikte olmak güzeldi ama şunu anladım bidakine arabayı yukseltip gelcem çekmediğim dert çile kalmadı ha sürttü sürtecek ha vurdu vuracak birde fotolar basık kaldık be yawwww arada kaybolduk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    aslında videolar 'MACKLEMORE ft. RYAN LEWIS - THRIFT SHOP ' parçasıyla olsaydı hem daha hareketli ve yeni olmazmıydı sizce forum sakinleri ?

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    20130519_120017.jpg
    tesekkurler tekrardan

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    20130519_120048.jpg
    20130519_115941.jpg

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    20130519_121140.jpg
    bir kacida benden olsun

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    bende herkeze cok tesekur ederim.cok guzeldi hersey.fotolarda supermis ama)

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Uyu artık ndg

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Neyyyyy??? Ya yasli adama saka yapmayin ya... Uzak ellerde ya bisey olsa bana?

Wishgercekolmasinlutfenman
    Seninki bende emin ellerde, whatsapptan yolluyorum simdi uzulme (anti)ihtiyar..

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
    Ilk basta organizasyonda emegi gecen Alen ve Gokhan adminlerime, foruma ve MINI askiyla yanip tutusan ve destegini esirgemeyem NDG'ye, taaaa Antalya'dan misafirimiz olan ve getirdigi ciger ve uykulukla bize ziyafet yasatan Nihat abime cok tesekkur ederim..

Yonetim tarafinda modlarimizdan katilamayanlar pldu. Onlarda bizleri, Istanbul Parkta guzelce temsil ettiler

Gelen herkese cok tesekkurler. Bu 1. Senemizdi, daha nice bulusmalarda hep beraber olacagiz insallah.. o yuzden bizi izlemeye devam edin. Ben sohbete ordaki arkadasliga saygiya ve sevgiye bayildim.. bu da bizi farkli kilan ozelligimiz. Herkese sonsuz tesekkurler..

Ayricw jet ile halka verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim Bugun iskender abide, yarina umarim sorunu duzeltecegiz

Resimleri bekliyorum
    Cigerimin kosesi mr.gergin spec
    Jet jet olali boyle zulum gormedi manifold sahin Spec olmustu yahu Gergin proce Jetin iyi haberlerini jet hizinda bekliyorum!

Asil ben tesekkur ederim dostane samimiyetini esirgemeyip bu Cilgin MINImalist NDG kardesini kanatlarin altina aldigin icin

ps. bir tesekkur de stickerlarima badgelerime taarrlaaa dimedigin, heueheueheu

uploadfromtaptalk1369083191841.jpg
    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    stickerini verdim baskasina.. cezalisin abi bi dahaki evente en erken seni gorecem ona gore

Gitti VIP sticker! :S

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gelemedim gelemedim gelemedim!! :S
    stickerini verdim baskasina.. cezalisin abi bi dahaki evente en erken seni gorecem ona gore

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
    Ilk basta organizasyonda emegi gecen Alen ve Gokhan adminlerime, foruma ve MINI askiyla yanip tutusan ve destegini esirgemeyem NDG'ye, taaaa Antalya'dan misafirimiz olan ve getirdigi ciger ve uykulukla bize ziyafet yasatan Nihat abime cok tesekkur ederim..

Yonetim tarafinda modlarimizdan katilamayanlar pldu. Onlarda bizleri, Istanbul Parkta guzelce temsil ettiler

Gelen herkese cok tesekkurler. Bu 1. Senemizdi, daha nice bulusmalarda hep beraber olacagiz insallah.. o yuzden bizi izlemeye devam edin. Ben sohbete ordaki arkadasliga saygiya ve sevgiye bayildim.. bu da bizi farkli kilan ozelligimiz. Herkese sonsuz tesekkurler..

Ayricw jet ile halka verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim Bugun iskender abide, yarina umarim sorunu duzeltecegiz

Resimleri bekliyorum
    Herkese tesekkur et, fotografı cekene etme, sonra resimleri bekliyormus bekle bakalım gerci verdim alen abi'de fotolar

Bir yorum yaz:

• Haluk
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Zınk gol hahahahaha
    Savaş mı istiyosun camoonnn

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ahahahahahhhhaaa
    Zınk gol hahahahaha

Bir yorum yaz:

• Haluk
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dalyan boylu kenan imirzalıoğlu gibi gibi çocuk deedik kank hahaha
    Ahahahahahhhhaaa

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı

Resimleri bekliyorum

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X