Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aren icerledin mi yazdigimi anlamadim ki emg nin senden once tam potansiyelini veremedigini devir donmeyisinden dolayı biliyorduk ki cok emek harcadin, araci daha yukarilara tasidin.
Alen abim, aracin karakteristik ozelliginden dolayi orta devirleriyle ustleri arasinda ucurum var , vtec acar gibi gitmesi de eglenceli olmustur suphesiz, o kismi sadece benim kullanis bakis acimla ilgiliydi
Aren icerledin mi yazdigimi anlamadim ki emg nin senden once tam potansiyelini veremedigini devir donmeyisinden dolayı biliyorduk ki cok emek harcadin, araci daha yukarilara tasidin.
Alen abim, aracin karakteristik ozelliginden dolayi orta devirleriyle ustleri arasinda ucurum var , vtec acar gibi gitmesi de eglenceli olmustur suphesiz, o kismi sadece benim kullanis bakis acimla ilgiliydi
Haluk'un araci da merakla bekliyorum
Gorkicim yok canım ne icerlemesi aksine Arenle de konustuk cok hosumuza gidiyor butür konusmalar eski dinamikleri yakalamak lazım, evet sonucta rolling icin hazırlanan aracta vtec acar gibi gitmek gayet dogal alt devirlerle kimsenin işi yok nasılsa.
Haluk'un araci da merakla bekliyoruxm
Yok kankacim asla iste ama bu forum ortaminda insan duygularini dusunduklerini istedgi givi aktaramiyor
Oldukca emek harcadik Haluk icinde harciyacagiz kimde olsa yardimi asla esirgemeyiz yeni parcalar siparis edildi onumuzdeki hafta koltuk jant islerine el atacagiz daha isimiz cok
eee son durum nedır sessız ve derınden takıpteyıım sıramı beklıyorum
Parçaları Floridada toplamaya başladık egzantrik stoklarda kalmamış halbuki ben alırken ellerinde vardı , 2 hafta termin istyorlar egzantriğe bizde egzantrik için bekleme kararı aldık listeye eklenicek baya parça var bir parçalar gelsin resimli bir güncel atarız
Arenın arabayı sormadım kardesım halukun araba arenın araba bellı zaten ufak tefek eklemeler yapılacak sadece bende haluk gıbı baslayacagım ıcın o su anda takıbımde.
@aren gecende nerede yazdın bılemedım sımdı ama demıstınya rodaj ısını uzun yol degıl sehır ıcı dıye onu nasıl yapacaksın uzun yol gtmek zorlamadan daha ıyı degılmıdır sehır ıcı sonucta trafık var her saat neredeyse gecede olsa. Nasıl olacak bu rodaj işi?
Yorum Yap