Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
aşağı yukarı bu setup ı ben yapalı zaten 3 sene hatta daha fazla oldu bu yollardan geçeli.. zamanında gece gündüz araştırdım ettim tr de nerdeyse kimse yoktu o zaman mini ile uğraşan luai ve özgür den başka, hatta kapak işleten meth kit takan ilk kişi de benimdir heralde mini de, sağolsun iskender abiyle kafa yorup baştan header modeli yaptık herkes megan, ss kullanırken, ukalalık olarak algılamayın şimdi de yardım olsun diye bildiklerimi tecrübelerimi yazdım ama yanlış anlaşıldı kulp takıyormuşum gibi oldu heralde..
conta için de burdan alacağınız conta 77mm dir heralde? oem de 77.5 diye bir ölçü yok, onun için belirttim beraber conta seti de sipariş verin diye..
ayrıca 264-72 olan egzantirik 72-72 den iyi de olabilir kanka sadece derece değil mühim olan, benim de çok detaylı bilgim yok ama öyle kesin bir yargıya varmak doğru olmaz lift değeri overlap duration vs birçok değişkeni var farklı bi dünya egzantiriği takmadan ne şekilde etki yapabiliceğini anlamak.. özgüne değil lafım, kardeşim gibidir bilgisine tecrübesine saygım sonsuz ama bir yanda da o kadar deneyen kullanan var iyi araştırmak lazım..
neyse inşallah dertsiz sıkıntısız toplanır motor, beklenenden de güzel şeyler çıkartır umarım hayırlı olsun tekrar haluk, Allah yardımcın olsun zor işler bunlar zehri almışsın bi kere sende..
Yorum Yap