Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 AT 991 R53 MINI Cooper S Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

alen abi benim araba r52

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      alen abi benim araba r52
      Ahaha kaan unalla karıstırdım ya )))))
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ahaha kaan unalla karıstırdım ya )))))
        Abi valla bizimkide proje araci olma yolunda ilerliyor Istanbul eli degdi sonucta. Devami gelecek. Aren ve Kerem Beyler sagolsunlar araba artik Gergin

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Abi valla bizimkide proje araci olma yolunda ilerliyor Istanbul eli degdi sonucta. Devami gelecek. Aren ve Kerem Beyler sagolsunlar araba artik Gergin

IZM-5655-TCHB
          haci 10numeroo5yildiz.. heralde TRde tek proceR59u oldu :thumbup:

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            haci 10numeroo5yildiz.. heralde TRde tek proceR59u oldu :thumbup:

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
            Yok be haci daha proje araci olmasina coookkk var.

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aren icerledin mi yazdigimi anlamadim ki emg nin senden once tam potansiyelini veremedigini devir donmeyisinden dolayı biliyorduk ki cok emek harcadin, araci daha yukarilara tasidin.

Alen abim, aracin karakteristik ozelliginden dolayi orta devirleriyle ustleri arasinda ucurum var , vtec acar gibi gitmesi de eglenceli olmustur suphesiz, o kismi sadece benim kullanis bakis acimla ilgiliydi

Haluk'un araci da merakla bekliyorum

Yorum Yap

Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Aren icerledin mi yazdigimi anlamadim ki emg nin senden once tam potansiyelini veremedigini devir donmeyisinden dolayı biliyorduk ki cok emek harcadin, araci daha yukarilara tasidin.

Alen abim, aracin karakteristik ozelliginden dolayi orta devirleriyle ustleri arasinda ucurum var , vtec acar gibi gitmesi de eglenceli olmustur suphesiz, o kismi sadece benim kullanis bakis acimla ilgiliydi

Haluk'un araci da merakla bekliyorum
                Gorkicim yok canım ne icerlemesi aksine Arenle de konustuk cok hosumuza gidiyor butür konusmalar eski dinamikleri yakalamak lazım, evet sonucta rolling icin hazırlanan aracta vtec acar gibi gitmek gayet dogal alt devirlerle kimsenin işi yok nasılsa.
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Haluk'un araci da merakla bekliyoruxm
                  Yok kankacim asla iste ama bu forum ortaminda insan duygularini dusunduklerini istedgi givi aktaramiyor
                  Oldukca emek harcadik Haluk icinde harciyacagiz kimde olsa yardimi asla esirgemeyiz yeni parcalar siparis edildi onumuzdeki hafta koltuk jant islerine el atacagiz daha isimiz cok

Yorum Yap

Hayırlısı olsun, güzel bir şeyler çıkacak belli. Emeklerinize sağlık şimdiden.
                    [CENTER]
                    VENI, VIDI, MINI.
                    [/CENTER]

Yorum Yap

eee son durum nedır sessız ve derınden takıpteyıım sıramı beklıyorum
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        arenin arabayi soruyosan persembe cikiyoo ins halugun arabaya daha var parcalar geliyoo

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                        En son düzenleyen G.Evran; 26-02-13, 03:34.

Yorum Yap

Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Hayırlısı olsun, güzel bir şeyler çıkacak belli. Emeklerinize sağlık şimdiden.
                          Çok teşekkürler
                          Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Parçaları Floridada toplamaya başladık egzantrik stoklarda kalmamış halbuki ben alırken ellerinde vardı , 2 hafta termin istyorlar egzantriğe bizde egzantrik için bekleme kararı aldık listeye eklenicek baya parça var bir parçalar gelsin resimli bir güncel atarız
                          Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          arenin araba persembe cikiyoo ins halugun arabaya daha var kanka parcalar geliyoo

sonunda kavuşuyoruz kanka rodajı ağar yapıcam acelem yok oh mis

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Çok teşekkürler

sonunda kavuşuyoruz kanka rodajı ağar yapıcam acelem yok oh mis

yanindayim rodajda sknti yok pes pese yapariz haftaya supriz yapicam bu arada banka isi tamm ins

Yorum Yap

Arenın arabayı sormadım kardesım halukun araba arenın araba bellı zaten ufak tefek eklemeler yapılacak sadece bende haluk gıbı baslayacagım ıcın o su anda takıbımde.
                              @aren gecende nerede yazdın bılemedım sımdı ama demıstınya rodaj ısını uzun yol degıl sehır ıcı dıye onu nasıl yapacaksın uzun yol gtmek zorlamadan daha ıyı degılmıdır sehır ıcı sonucta trafık var her saat neredeyse gecede olsa. Nasıl olacak bu rodaj işi?
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                yanindayim rodajda sknti yok pes pese yapariz haftaya supriz yapicam bu arada banka isi tamm ins

Hayırdır kardeşim sanada bi proje başlığı yapalım o zaman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X