alen abi benim araba r52
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 AT 991 R53 MINI Cooper S Project
Çöküş
X
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralen abi benim araba r52
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhaha kaan unalla karıstırdım ya )))))
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi valla bizimkide proje araci olma yolunda ilerliyor Istanbul eli degdi sonucta. Devami gelecek. Aren ve Kerem Beyler sagolsunlar araba artik Gergin
IZM-5655-TCHB
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaci 10numeroo5yildiz.. heralde TRde tek proceR59u oldu :thumbup:
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aren icerledin mi yazdigimi anlamadim ki emg nin senden once tam potansiyelini veremedigini devir donmeyisinden dolayı biliyorduk ki cok emek harcadin, araci daha yukarilara tasidin.
Alen abim, aracin karakteristik ozelliginden dolayi orta devirleriyle ustleri arasinda ucurum var , vtec acar gibi gitmesi de eglenceli olmustur suphesiz, o kismi sadece benim kullanis bakis acimla ilgiliydi
Haluk'un araci da merakla bekliyorum
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAren icerledin mi yazdigimi anlamadim ki emg nin senden once tam potansiyelini veremedigini devir donmeyisinden dolayı biliyorduk ki cok emek harcadin, araci daha yukarilara tasidin.
Alen abim, aracin karakteristik ozelliginden dolayi orta devirleriyle ustleri arasinda ucurum var , vtec acar gibi gitmesi de eglenceli olmustur suphesiz, o kismi sadece benim kullanis bakis acimla ilgiliydi
Haluk'un araci da merakla bekliyorum
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAren icerledin mi yazdigimi anlamadim ki emg nin senden once tam potansiyelini veremedigini devir donmeyisinden dolayı biliyorduk ki cok emek harcadin, araci daha yukarilara tasidin.
Haluk'un araci da merakla bekliyoruxm
Oldukca emek harcadik Haluk icinde harciyacagiz kimde olsa yardimi asla esirgemeyiz yeni parcalar siparis edildi onumuzdeki hafta koltuk jant islerine el atacagiz daha isimiz cok
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstereee son durum nedır sessız ve derınden takıpteyıım sıramı beklıyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEn son düzenleyen G.Evran; 26-02-13, 03:34.
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlısı olsun, güzel bir şeyler çıkacak belli. Emeklerinize sağlık şimdiden.
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstereee son durum nedır sessız ve derınden takıpteyıım sıramı beklıyorum
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarenin araba persembe cikiyoo ins halugun arabaya daha var kanka parcalar geliyoo
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok teşekkürler
sonunda kavuşuyoruz kanka rodajı ağar yapıcam acelem yok oh mis
yanindayim rodajda sknti yok pes pese yapariz haftaya supriz yapicam bu arada banka isi tamm ins
Yorum Yap
-
Arenın arabayı sormadım kardesım halukun araba arenın araba bellı zaten ufak tefek eklemeler yapılacak sadece bende haluk gıbı baslayacagım ıcın o su anda takıbımde.
@aren gecende nerede yazdın bılemedım sımdı ama demıstınya rodaj ısını uzun yol degıl sehır ıcı dıye onu nasıl yapacaksın uzun yol gtmek zorlamadan daha ıyı degılmıdır sehır ıcı sonucta trafık var her saat neredeyse gecede olsa. Nasıl olacak bu rodaj işi?
Yorum Yap
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryanindayim rodajda sknti yok pes pese yapariz haftaya supriz yapicam bu arada banka isi tamm ins
Yorum Yap
Yorum Yap