Ahhahaha harika haber tebrikler ))
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok sukur sorun yok abi.Sdc planladigim gibi parcalari forumda satamadim.onu diyorum.Yoksa parcalar satisa koymadan gitti.bi tek meth. duruyo.arac da ilana koyduktan 3 dk snr gitti.kaporayi aldk.pzt ins bitircez.
Sanirim piyasayi brz yanlis analiz etmisim.kapora aldim dememe ragmen koydugum ilanin uzerinde teklif yapanda oldu.Arabayi almak icin tehdit eden de oldu.su an sdc şoklardayim.hepsi bu.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKorkma kardesim. Benim de arabami kacirip fidye istemislerdi. Sonra orta yol bulduk fidyeyi midyeye cevirdik afiyetle yedik. Hayirli olsun.
Hayirli olsun Talhacim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraracimdaki iskender egzosu saticam ama aralik ayinin ilk haftasinda ilana koyucam bilginiz olsun yeri gelmisken bilgilendireyim dedim
iphone 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 be 1968
Yorum Yap
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracimdaki iskender egzosu saticam ama aralik ayinin ilk haftasinda ilana koyucam bilginiz olsun yeri gelmisken bilgilendireyim dedim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Arkadaşlar 34 DGE 54 plakalı araç ile bir bağlantım kalmamıştır ve bu araçtan geriye herhangi bir parça da kalmamıştır. Araç yeni plakası ile Ankara'ya gitmiştir. İlanı koyduktan 3dk sonra arayan ilk kişi aracı da almıştır. Yeni sahibine hayırlı olsun. Ben yola 01 FB 680 CM JCW ile devam edeceğim. Şu an için plaka böyle kalacak. Daha sonra özel plaka yaptırabilirim.
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.
Bu konunun ilk mesajında CM JCW alacağımı ima edip resim koymuştum. Son mesajımda istedim ki böyle olsun.
Eklenen Dosyalarsigpic
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar 34 DGE 54 plakalı araç ile bir bağlantım kalmamıştır ve bu araçtan geriye herhangi bir parça da kalmamıştır. Araç yeni plakası ile Ankara'ya gitmiştir. İlanı koyduktan 3dk sonra arayan ilk kişi aracı da almıştır. Yeni sahibine hayırlı olsun. Ben yola 01 FB 680 CM JCW ile devam edeceğim. Şu an için plaka böyle kalacak. Daha sonra özel plaka yaptırabilirim.
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.
Bu konunun ilk mesajında CM JCW alacağımı ima edip resim koymuştum. Son mesajımda istedim ki böyle olsun.
[ATTACH]4331[/ATTACH]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
Yorum Yap