Çok iyi olmuş darısı başımıza
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
skyemre
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok iyi olmuş darısı başımıza
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı skyemre tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha sanirim ayni sitede oturuyoruz, ihlasda goruyorum hep?
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha keyfibi kacirmak istemem ama lipi falan 600 e mi boyattin neyse belli oldu bi tanede boyaci sponsor alicaz 4 sene once 700 e jant boyatani gormustum ama 600 e lip radikal olmus yazik uzuldum kolay kazanmiyoruz
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbayagidir gorusemiyoruz abi cok yakisikli olmus masallahsigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAçıkcası araba hoş ama bu araba bende olsa arabama yaptığımla aynı yolu izlermiydim tereddüt ederdim çünkü bu arabanın bi kere yapısı benimkinden farklı yani tavanı filan daha basık ve ikincisi tavanı da beyaz.Aracı biraz boğmuş.Benden çok farklı bir durum var burda.
Yorum Yap
-
Arkadaşlar 3,35 bobinlerimiz de dün takıldı.Bu konuda sponsorumuza teşekkür ederim.Gerçekten lafta sponsor olmadığına ve foruma özel fiyat verdiğini de bizzat görmüş oldum.Tabi bunu 15- 20 lira arabaya harcadıktan sonra görmek benim için biraz acı oldu.Neyse bana olan oldu benden sonrakiler faydalansın bari diye yazıyorum.sigpic
Yorum Yap
Yorum Yap